GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια γνωστή ηθοποιός έκανε βίζιτες με 1 εκ. ευρώ τη βραδιά...

Έγινε παγκοσμίως γνωστή ηθοποιός από τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία «Οι αναμνήσεις μιας γκέισσας» αλλά και από το ρόλο της στην ...

Έγινε παγκοσμίως γνωστή ηθοποιός από τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία «Οι αναμνήσεις μιας γκέισσας» αλλά και από το ρόλο της στην ταινία «Τίγρης και Δράκος».
Οι καλές αυτές μέρες της δόξας φαίνεται ότι πέρασαν για τη Zhang Ziyi η οποία εμπλέκεται στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο πορνείας και μαύρου χρήματος με κυβερνητικούς  αξιωματούχους να φέορνται ως νούμερο ένα πελάτες της.
Η διάσημη ηθοποιός που της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, κατηγορείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει περισσότερα από 64 εκατ.ευρώ για τις βίζιτες που προσέφερε σε ισχυρούς άντρες πολιτικούς και πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες.
Ανάμεσα σε αυτούς που έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή, είναι και ο πρώην υπουργός Εμπορίου Bo Xilai.
Συγκεκριμένα η ηθοποιός κατηγορείται, ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά από τον Bo, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ τα 10 κρυφά ερωτικά ραντεβού μαζί του στην περιοχή του Πεκίνου, της απέφεραν περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά.
Η ηθοποιός γνώρισε τον υπουργό από τον επιχειρηματία Xu Ming ο οποίος ισχυρίζεται ότι μόνο μία φορά έδωσε το ποσό των 750.000 ευρώ στην ηθοποιό για μια ερωτική συνεύρεση μαζί της το 2007.
Τα ΜΜΕ στην Κίνα μιλούν για το μεγαλύτερο ερωτικό σκάνδαλο στη μετά Μάο εποχή καθώς φαίνεται ότι αυτή είναι η αρχή του νήματος που τώρα ξετυλίγεται και όλα οδηγούν και σε άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους.
H Κινέζα ηθοποιός Zhang Ziyi κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση αρνούμενη τις κατηγορίες ότι έκανε βίζιτες. Ωστόσο ήδη γίνονται έλεγχοι όχι μόνο για τα παράνομα κέρδη που εισέπραττε από τις πληρωμένες υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής χάρη στις παρεμβάσεις του Xu και ανώτερων αξιωματούχων της κυβέρνησης.
Πηγή: www.fimes.gr

12 σχόλια

  1. ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΤΕΣ.ΤΡΑΤΖΙΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κ. Βενιζέλος, βλέποντας τα γκάλοπ και την πλήρη αδιαφορία του κοινού για τις υπναλέες ομιλίες του ( όλες είχαν από 50 έως 100 άτομα το μάξιμουμ, ανάμεσα σε αυτούς και οι φωτογράφοι, τεχνικοί, φωτορεπόρτερ και οι της ασφαλείας για τη κάλυψη των ομιλιών ), αρχίζει να παρουσιάζει σύνδρομο Καρατζαφέρη.

    Δείχνοντας έναν πασιφανή θυμό και τρόμο, για τα μειωμένα εκλογικά ποσοστά,αρχίζει τώρα τις απεγνωσμένες προσπάθειες, σαν τη γκόμενα που την παράτησε ο αγαπητικός και ρίχνει την ευθύνη σε αυτόν! Δεν κοιτάζει, δηλαδή, τις δικές του προσωπικές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες, με τα αλλοπρόσαλλα χαράτσια και τις φορολογικές δηλώσεις και τις οριζόντιες περικοπές. Φταίνει οι ξένοι, φταίνε οι ψηφοφόροι που του φεύγουν αγανακτισμένοι, φταίει ο ένας κι ο άλλος, εκτός από τον εαυτό του. Σε λίγο θα αρχίσουν να τα ρίχνουν στα εναπομείναντα στελέχη του σάπιου πασοκ, που προκαλεί απέχθεια στους πολίτες !

    Αυτός ο διάχυτος εκνευρισμός του κ. Βενιζέλου διώχνει ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους, γιατί δειχνει σημάδια αδυναμίας και κόπωσης και έλλειψη εναλλακτικής πρότασης, στην αποτυχημένη πολιτική που εφάρμοσε. Καλώς ή κακώς, οι ψηφοφόροι έχουν διαίσθηση, ειδικά οι ψαγμένοι που είδαν τις φορολογικές δηλώσεις, έργο του επιτελείου του κ. Βενιζέλου. Ο κόσμος τόσο πολύ τον σιχαίνεται, ακόμα και οι ψηφοφόροι του, ώστε όταν τον βλέπουν αλλάζουν κανάλι ή αλλάζουν ιστοσελίδα !

    Όταν απειλούσε με διακοπές ρεύματος, δεν ήξερε ότι θα έρθει η ώρα της πληρωμής ; Κι άλλοι που τον άφησαν να αλωνίζει στα οικονομικά, ενώ ήταν άσχετος ( σύμφωνα με τον Ν. Παπανδρέου ), γιατί δεν τον σταμάτησαν ; Τώρα τα ποσοστά ( παρά τις προσπάθειες πληρωμένων δημοσκόπων ) θα είναι μονοψήφια, και ίσως πιο κάτω από άλλα κόμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI KINAZOI THN EXOYN MIKRH

    DEN PIANETE PHDHMA
    ELEYUYRH H LOLA
    ELA STHN ELLADA NA XORTASEIW MVRO MOU
    P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI KINAZOI THN EXOYN MIKRH

    DEN PIANETE PHDHMA
    ELEYUYRH H LOLA
    ELA STHN ELLADA NA XORTASEIW MVRO MOU
    P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηθοποιος/τραγουδιστρια/μοντελο που εκανε βιζιτες?
    τι πρωτοτυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέβη στη Χαλκίδα.
    Πάλι χωρίς πλάνα δείχνουν την ομιλία του Βενιζέλου.Πουθενά κόσμος, λιγότερο πάλι απο 100 άτομα.

    Αλλά το χειρότερο για το πασοκ είναι ότι εκλιπαρεί να πάρει ψήφους ή παρακαλεί μετεκλογικά την ΔΗΜΑΡ να το δεχθεί, για να σωθεί. Αυτό δημιουργεί νέες τάσεις φυγής. Είναι εντελώς λανθασμένη η πολιτική του Βενιζέλου, που δείχνει πανικό, λόγω της μικρής παρουσίας του κόσμου. Αυτές οι "προτάσεις" να δεχθούν το πασοκ σε μια κυβέρνηση, διώχνει ψηφοφόρους, οι οποίοι επιλέγουν να πάνε κατευθείαν στη Νέα Δημοκρατία ή στον Σύριζα ή σε άλλα κόμματα, όπως οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ, παρά να μείνουν στο σάπιο χαρατσοπασοκ.

    Το λάθος του κ.Βενιζέλου είναι ότι, αφού έβαλε χαράτσια και έκτακτες εισφορές και τεκμήρια και οριζόντιες μειώσεις και παλιούς φόρους στα ακίνητα και μειώσεις αφορολογήτου, έχει τόσο πολύ εξουθενώσει τους Έλληνες, ώστε να μπορεί να κάνει τίποτα για να τους συγκινήσει. Σε συνδυασμό με το χάος στις Πανελλαδικές και στο χώρο της υγείας, αυτό ρίχνει τα ποσοστά του πασοκ. Αυτό το πασοκ έχει ήδη ηττηθεί στη συνείδηση του κόσμου.

    Δεν έφερε ανάπτυξη, δεν έφερε ανάκαμψη, δεν οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από τη κρίση, που θα έρχονταν το 2011!!! Αντιθέτως οδήγησε σε διπλασιασμό των ανέργων, των άστεγων. Αν είχε διδαχθεί κάτι ο κ.Βενιζέλος, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ θα έπρεπε να προτείνει σε όλα τα κόμματα, να καταργηθεί το χαράτσι για τη πρώτη κατοικία των Ελλήνων, να μειωθεί η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα για να ανακουφιστούν οι Έλληνες, μήπως και πάρει κάποιους ψήφους. Αλλιώς θα πέσει κάτω από 10% και η Νέα Δημοκρατία θα πάρει όλο το κεντρώο, κεντροδεξιό και δεξιό χώρο, τις ψήφους πατριωτικής αριστεράς και θα εκτοξευθεί στο 35 με 40% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποια και αν είναι, όσο όμορφη και αν είναι, 1.000.000 ευρώ για κάθε φορά, είναι αδύνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα τα λεφτά !
    Στα πόδια της κυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν μου εδινε 30 ευρω να βγαλω τα τσιγαρα της εβδομαδας τη γαμουσα ευχαριστως αλλα θα τηρουσε της αρχαιες πατρωπαραδοτες αξιες και ιδεωδη δηλαδη τσιμπουκακι πισωκολλητο περιοποιηση και ολα μεσα.αλλιως να κατσει σπιτι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση