GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Τέσσερις συλλήψεις για 20 δενδρύλλια χασίς

Επιχείρηση για τον εντοπισμό μίνι φυτείας χασίς και των εμπλεκόμενων δραστών πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Μυρ...

Επιχείρηση για τον εντοπισμό μίνι φυτείας χασίς και των εμπλεκόμενων δραστών πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Μυρτιάς, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.
Στην ενέδρα που έστησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις δράστες την ώρα που βρίσκονταν στην φυτεία την ώρα που ετοιμάζονταν να ποτίσουν και να περιποιηθούν είκοσι δενδρύλλια χασίς ύψους ενός μέτρου.
Οι δράστες που συνελήφθησαν ήταν νεαροί ηλικίας 21, 22, 25 και 29 ετών και ένας εξ αυτών ο 25χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.
Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηλείας.
[title]Μουσική μέσα από… την εξάτμιση[title]
Αν είσαι φαν της μηχανοκίνησης, γιατί να μην ακούς τη μουσική σου μέσα από εξατμίσεις αυτοκινήτων; Όταν η αγάπη για το αυτοκίνητο συναντά το πάθος για τον καλό ήχο, τότε είναι που γεννιέται το iXoost docking station για iPod/iPhone! Χειροποίητο, κατασκευασμένο στη Modena της Ιταλίας και εξολοκλήρου καμωμένο από αλουμίνιο…
 Μουσική μέσα από… την εξάτμιση
Το iXoost έρχεται με 8, 10 ή 12 απολήξεις εξάτμισης και μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως στα χαρακτηριστικά που αναζητά ο αγοραστής. Μπορείς να παίξεις μάλιστα στο site της iXoost και να σχεδιάσεις στη στιγμή το δικό σου!Όλα τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με subwoofer 140W, καθώς και με φινιρίσματα δέρματος Schedoni.
 Μουσική μέσα από… την εξάτμιση
Το design του είναι καταπληκτικό, ενώ το iXoost υπόσχεται απαράμιλλες ηχητικές απολαύσεις. Και με τα 5.000 ευρώ που κοστίζει, το καλό που του θέλω να βγάζει καταπληκτικό ήχο!Κι ενώ σίγουρα υπάρχουν ακριβότερα και καλύτερα sound systems, στον τομέα του στιλ δεν έχει όμοιό του…
 Μουσική μέσα από… την εξάτμιση
 Μουσική μέσα από… την εξάτμιση
 Μουσική μέσα από… την εξάτμιση
Περισσότερα θέματα για τον άντρα στο delamagen.gr

2 σχόλια

  1. Δραματική είναι η κατάσταση του χαρατσοπασοκ. Οι καθημερινές νέες εκκαθαρίσεις στις φορολογικές δηλώσεις ρίχνουν κατακόρυφα τα ποσοστά του!
    Σήμερα, στο γκάλοπ της εφημερίδας Νέα, το πασοκ λαμβάνει 9,9% και η πτώση θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού οι προβληματισμένοι ψηφοφόροι του θα στραφούν στη Νέα Δημοκρατία, και Ανεξάρτητους Έλληνες ή Δημ. Αριστερά!
    Τραγικές είναι και οι συγκεντρώσεις, στην Αττική και στη Πελοππόνησο, που γίνονται σε αίθουσες συνεδριάσεων και μικρές αίθουσες κινηματοθεάτρου, έχοντας όλες κάτω από 100 άτομα, και σε πολλές τα 100 άτομα συμπεριλαμβάνουν τους δημοσιογράφους, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ που τις καλύπτουν! Οι διαλυτικές τάσεις οφείλονται στη μεγάλη μείωση του αφορολογήτου, τα τεκμήρια, τη μείωση των εκπτώσεων, το Ετακ του 2009, που σε συνδυασμό με το χαράτσι που χρωστούν πάνω από 1.000.000 Ελληνες, δημιουργούν ένα ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ για το πασοκ, και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του και , πολύ περισσότερο, στους άλλους ψηφοφόρους.
    Είναι χαρακτηριστικό, ότι με τα εκκαθαριστικά, καλούνται οικογένειες ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων, να πληρώσουν σχεδόν το 1/5 από το φετινό τους ετήσιο εισόδημα!

    Ο κ. Βενιζέλος οδηγεί τους Έλληνες σε απελπισία και σε οργή. Ποιοι υποψήφιοι του Πασοκ θα τολμήσουν να κάνουν περιοδείες, όταν οι ψηφοφόροι θα τους δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τις βεβαιώσεις αποδοχών;

    Τα δύο τραγικά λάθη, χαράτσι και φορολογικές δηλώσεις, αποτελούν τη "ταφόπλακα" του σαπιου πασοκ ! Αν αλλάξουν οι ηλικίες άνω των 55 ετών, το πασοκ θα καταπέσει σε ποσοστά 6ου ή 7ου κόμματος !

    Τώρα έκαναν άλλη ΑΠΑΤΗ, η τελευταία τους. Εδώσαν παράταση στις δηλώσεις, λες και ο Έλληνας δεν θα ψάξει να βρει τι θα πληρώσει! Τρέμουν το ενδεχόμενο να πέσουν κάτω από τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ ! Μαύρο στο χαραστοΜπένυ ! Κανένας οίκτος σε όσους "δολοφονούν" τους Έλληνες με τη φορομπηχτική τους πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση