GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 21 Ιουνίου τα αποτελέσματα του τραπεζικού ελέγχου στην Ισπανία...

Τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου ελέγχου για τις ισπανικές τράπεζες θα κατατεθούν το αργότερο στις 21 Ιουνίου στην κυβέρνηση της Μαδρίτης, η ...

Τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου ελέγχου για τις ισπανικές τράπεζες θα κατατεθούν το αργότερο στις 21 Ιουνίου στην κυβέρνηση της Μαδρίτης, η οποία θα αξιολογήσει βάσει αυτών τις κεφαλαιακές ανάγκες και τα νέα αναγκαία αποθεματικά για τον τομέα.
«Τα αποτελέσματα αυτών των εργασιών (που πραγματοποίησαν από κοινού ο γερμανικός οίκος Ρόλαντ Μπέργκερ και ο αμερικανικός Όλιβερ Γουάιμαν) θα κατατεθούν από τους συμβούλους το αργότερο στις 21 Ιουνίου», ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ισπανίας και το υπουργείο Οικονομίας.
Τα αποτελέσματα ενός δεύτερου, περισσότερο ενδελεχούς, ελέγχου που έκαναν οι Deloitte, KPMG, PwC και Ernst&Young θα γνωστοποιηθούν στην ισπανική κυβέρνηση αργότερα στις 31 Ιουλίου.
Οι δύο μελέτες αφορούν 14 τραπεζικούς ομίλους, δηλαδή το 90% του τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση