GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση 2,2% της βιομηχανικής παραγωγής τον Απρίλιο

Μείωση 2,2% κατέγραψε σε ετήσια βάση η βιομηχανική παραγωγή τον Απρίλιο. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο μέσος Δείκ...

Μείωση 2,2% κατέγραψε σε ετήσια βάση η βιομηχανική παραγωγή τον Απρίλιο. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο μέσος Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής της περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη της περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2011, παρουσίασε μείωση κατά 6,3%, έναντι μείωσης 7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.
Η πτώση του Γενικού Δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής κατά 6,3% της περιόδου Ιανουαρίου-Απριλίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη της περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2011, οφείλεται στη μείωση του Δείκτη Παραγωγής Ορυχείων – Λατομείων κατά 1,5%, στη μείωση του Δείκτη Παραγωγής Μεταποιητικών Βιομηχανιών κατά 7,4% και στην υποχώρηση του Δείκτη Παραγωγής Ηλεκτρισμού κατά 5,1%.
Η μείωση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 2,2% τον Απρίλιο 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2011, οφείλεται στην μείωση του Δείκτη Παραγωγής Μεταποιητικών Βιομηχανιών κατά 2,3% και ειδικότερα στην υποχώρηση του Δείκτη Παραγωγής Ηλεκτρισμού κατά 4,6% και στην πτώση του Δείκτη Παροχής Νερού κατά 1%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση