GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Κατασχέθηκαν πλαστά σιδηροδρομικά εισιτήρια αξίας 28 εκατ. ευρώ...

Πρόκειται για έργο κινέζων παραχαρακτών. Τα πλαστά εισιτήρια είχαν τυπωθεί στην Κίνα, όπως αποκάλυψαν οι ιταλικές Αρχές.   Περίπου δύο εκατο...

Πρόκειται για έργο κινέζων παραχαρακτών.
Τα πλαστά εισιτήρια είχαν τυπωθεί στην Κίνα, όπως αποκάλυψαν οι ιταλικές Αρχές.
  Περίπου δύο εκατομμύρια πλαστά σιδηροδρομικά εισιτήρια για την δημοφιλή διαδρομή από τον σταθμό Termini της Ρώμης μέχρι το διεθνές αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο κατέσχεσε η ιταλική αστυνομία. Η αξία των εισιτηρίων ανέρχεται σε 28 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για έργο κινέζων παραχαρακτών, προφανώς σε συνεργασία με κύκλωμα εντολέων τους από την Ιταλία. «Αυτή η τεράστια ποσότητα εισιτηρίων, που ανάλογή της δεν έχουμε ξαναδεί στα κυκλώματα παραχαρακτών της χώρας μας, ήταν κρυμμένη σε ένα μεταλλικό κοντέινερ που ερχόταν από την Κόνα. Το κοντέινερ κατασχέθηκε κατά την εκφόρτωσή του στο λιμάνι του Λιβόρνο» ανακοίνωσε εκπρόσωπος των αστυνομικών και τελωνειακών Αρχών.

Οπως έγινε γνωστό, εικόνες από μηχανήματα σάρωσης δεν ταίριαζαν με την περιγραφή του «αθώου» εμπορικού φορτίου στα έγγραφα που συνόδευαν το εν λόγω κοντέινερ, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί τελωνειακοί να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και να ερευνήσουν το φορτίο. Τα παραχαραγμένα σιδηροδρομικά εισιτήρια βρίσκονταν σε 29 κιβώτια, τοποθετημένα κάτω από μεγάλα και βαριά κιβώτια που περιείχαν κινεζικής κατασκευής έπιπλα.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν επίσης ότι κεντρικό ρόλο στην απάτη έπαιξε ένας Κινέζος επιχειρηματίας ο οποίος έχει έδρα στην Τοσκάνη.

1 σχόλιο

  1. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΕΥΤΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση