GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοήθεια 2 δισ. ευρώ σε ιταλική τράπεζα...

Το «πράσινο φως» για την παροχή νέας βοήθειας έως και 2 δισ. στην τράπεζα Monte dei Paschi di Siena (MPS), την τρίτη μεγαλύτερη της χώρας κα...

Το «πράσινο φως» για την παροχή νέας βοήθειας έως και 2 δισ. στην τράπεζα Monte dei Paschi di Siena (MPS), την τρίτη μεγαλύτερη της χώρας και την πιο παλιά του κόσμου, έδωσε  η κυβέρνηση της Ιταλίας.
Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μάριο Μόντι αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι το υπουργικό συμβούλιο «υιοθέτησε έκτακτα μέτρα για την αύξηση των ίδιων κεφαλαίων της τράπεζας Monte dei Paschi di Siena».
Η παροχή αυτής της βοήθειας κρίθηκε αναγκαία καθώς η MPS ενημέρωσε την ιταλική κυβέρνηση ότι ήταν «αδύνατο» να καταφύγει «σε ιδιωτικές λύσεις» για την ενίσχυση των κεφαλαίων της εξαιτίας «της τρέχουσας κατάστασης στις αγορές που είναι ιδιαίτερα ρευστή», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η ιταλική κυβέρνηση θα ανταλλάξει το δάνειο των 1,9 δισ. ευρώ που είχε δώσει στην MPS το 2009 με ένα νέο δάνειο, γεγονός που θα αυξήσει τη συμμετοχή της στα 3,9 δισ. ευρώ.

2 σχόλια

  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΆΤ΄ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΜΙΖΑ,
    .ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ , ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΡΝΕΙΑ ,΄ΤΖΟΓΟΣ,ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ,
    ΚΑΤ΄ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΟΙ
    ΑΙΣΧΡΟΙ.ΒΟΘΡΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία πληροφορίες









    http://www.centplay.com/affiliate/id_3521/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση