GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 37χρονος για 12 ένοπλες ληστείες

Ένας 37χρονος συνελήφθη, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας τη...

Ένας 37χρονος συνελήφθη, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «ληστεία κατ’ εξακολούθηση», παράβαση του νόμου «περί όπλων», «αντίσταση» και «πλαστογραφία».
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε χθες στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, Αττικής.
Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν στην κατοχή του, ένα καλάσνικοφ, με γεμιστήρα που περιείχε 27 φυσίγγια, ένα πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε επτά φυσίγγια και μία κουκούλα τύπου full-face.
Ο δράστης είχε, επίσης, στην κατοχή του ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, μία πλαστή άδεια οδήγησης, δεκαεννέα φυσίγγια πιστολιού, σαράντα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, και το χρηματικό ποσό των 644,50 ευρώ.
Κατά το χρονικό διάστημα από 22 Φεβρουαρίου έως την 1η Ιουνίου, διέπραξε συνολικά δώδεκα ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη και στην Αττική.
Διέπραξε ακόμη ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στη Νεάπολη, την Πολίχνη, την Ανάληψη και την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, Αττικής, όπως και σε σούπερ μάρκετ και ταχυφαγεία της Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο

  1. Μα έλεος του Θεού. Είναι ώρα η ΕΛΑΣ να αρχίσει να "καθαρίζει" επι τόπου. Δεν βλέπω τον λόγο να ταίζουμε τέτοια καθάρματα στις φυλακές. Εκτέλεση στην στιγμή (π.χ. για εγκληματίες τύπου συμμορίας με καλάσνικοφ), απελάσεις, και γενικά "σκούπα" και εξαφάνισμα απο προσώπου γής για τα καθάρματα. Δεν μας λυπάται κανένας και δεν λυπόμαστε κανέναν.
    ΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση