GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: 39χρονος συνελήφθη για επιθέσεις εναντίον Αλγερινών...

Ένα άτομο από τα Χανιά, ηλικίας 39 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε, μαζί με άλλα άτομα, σε δύο Αλγερινούς, ηλικίας 23 και 27 ...

Ένα άτομο από τα Χανιά, ηλικίας 39 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε, μαζί με άλλα άτομα, σε δύο Αλγερινούς, ηλικίας 23 και 27 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην παραλία της Νέας Χώρας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «ο 39χρονος εντοπίστηκε, μετά από έρευνες που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την αναζήτηση και ταυτοποίηση των δραστών. Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος των αλλοδαπών».
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης.
Οι δύο αλλοδαποί δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα, που κρατούσαν σιδερολοστούς και μαχαίρια αναφέρει το ethnos.gr, ενώ κοιμόντουσαν στην παραλία της Νέας Χώρας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δράστες, αφού τους χτύπησαν, τους πήραν ρούχα, κινητά και χρήματα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση