GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα παραιτηθούν αύριο τα Δ.Σ. της ΕΡΤ και ΕΡΤ3;;

Αναμένονται αύριο σύμφωνα με πληροφορίες οι παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 αντίστοιχα, με σκοπό να διε...

Αναμένονται αύριο σύμφωνα με πληροφορίες οι παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 αντίστοιχα, με σκοπό να διευκολυνθεί η νέα ηγεσία του υπουργείου, λίγο πριν η νέα κυβέρνηση ανακοινώσει τις προθέσεις της για το νέο Δ.Σ. στην κρατική τηλεόραση.
Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται ενοποιηθούν όλες οι γενικές διευθύνσεις, τουλάχιστον στον τομέα των ειδήσεων και της ενημέρωσης. Για την ΕΤ1 πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα κάποιο πλάνο ενοποίησης της με τη ΝΕΤ.

3 σχόλια

  1. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπελαση κανονικη με την υπογραφη Βενιζελου. Αλλη μια φορα το κρατος λαφυρο και ας ευαγγελιζονται οτι αλλαξαν νοοτροπιες και τακτικες.
    Μπραβο Βαγγελη, εξαργυρωνεις κανονικα την εξυπηρετηση του φιλου σου Σαμαρα που απαιτησε την παραιτηση ΓΑΠ και σου ανοιξε ο δρομος για την ηγεσια ασχετα πως το κατηντησες το κομμα σερβιετα της ΝΔ οπως εγραψα χθες (και μου αρεσε η ατακα που μου βγηκε αβιαστα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση