GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σφυρί γεύμα…αξίας 510.000 δολ. με τον Γουόρεν Μπάφετ

Διαβάζετε σωστά!  510.000 δολ. είναι το ποσό που προσέφερε ένας πλειοδότης σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς για να γευματίσει με ...

Διαβάζετε σωστά!  510.000 δολ. είναι το ποσό που προσέφερε ένας πλειοδότης σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς για να γευματίσει με το Γουόρεν Μπάφετ.
Το γεύμα του νικητή με τονΓουόρεν Μπάφετ θα γίνει στη Νέα Υόρκη και ο πλειοδότης έχει το δικαίωμα να καλέσει στο τραπέζι επτά φίλους του.
 Η δημοπρασία διεξάγεται για 13η κατά σειρά χρονιά και γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Glide» του Σαν Φρανσίσκο η οποία ασχολείται επιτυχημένα με την αρωγή σε υποσιτισμένους ανθρώπους, μάχεται υπέρ της προστασίας των γυναικών και κατά της οικογενειακής βίας.

2 σχόλια

  1. KAΛΑ ΒΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ.ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΙΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΝΗ








    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση