GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση κατέθεσαν οι Χρυσαυγίτες στον 53χρονο που έδειραν στη Βέροια!

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας κρατείται και ο 53χρονος στη Βέροια ο οποίος δέχτηκε επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών που έκανε γυαλιά – κ...

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας κρατείται και ο 53χρονος στη Βέροια ο οποίος δέχτηκε επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών που έκανε γυαλιά – καρφιά καφενείο.
Σε βάρος του κατέθεσαν μήνυση τα μέλη της Χρυσής Αυγής και 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και μεταξύ άλλων του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση και απειλή. Μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι που θα εκδικαστεί η υπόθεση στο Αυτόφωρο θα παραμείνει κρατούμενος στα κρατητήρια της αστυνομίας, αναφέρει το Seleo.gr.

6 σχόλια

  1. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους γνωρίζουμε πολύ καλά:

    Είναι το «ελληνικό» κόμμα που ίδρυσε ένας αλλοεθνής, αλλόφυλος και αλλόθρησκος (ο Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια).

    Ήταν, από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως του κόμματός τους έως την αυτοδιάλυση της ΕΣΣΔ, παράρτημα ξένης δυνάμεως, άρα ξενοκίνητοι και ξενόδουλοι.

    Είναι αυτοί που καταπρόδωσαν τον αγώνα του Ελληνικού Έθνους για την απελευθέρωση της Μικράς Ασίας, το 1922 και που αργότερα διακήρυτταν αδιάντροπα: «Εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ».

    Είναι αυτοί που από το 1924, κατόπιν απαιτήσεως της Γ’ Διεθνούς, απεδέχθησαν ότι η Μακεδονία μας δεν είναι Ελλάδα, κι ότι πρέπει να αυτονομηθεί.

    Είναι αυτοί που όταν τα νιάτα της Ελλάδος έγραφαν το Έπος του ’40, χαρακτήριζαν τον αγώνα του Έθνους «φασιστικό και κατακτητικό» και καλούσαν τους πολεμιστάς να πετάξουν τα όπλα και να συμφιλιωθούν με τους εισβολείς.

    Είναι αυτοί που τον πρώτο μήνα της κατοχής, κατόπιν απαιτήσεως της βουλγαρικής πρεσβείας, απελευθερώθησαν από τις φυλακές της Ακροναυπλιάς 25 ηγετικά στελέχη τους.

    Είναι αυτοί που πήραν τα όπλα και συνέστησαν ληστοσυμμορίες «για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης», όταν έπαυσε να ισχύει το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ.

    Είναι αυτά τα κτήνη που φόρεσαν βουλγαρικές στολές και συνεργάστηκαν με τους προαιωνίους αυτούς εχθρούς του Έθνους για τον βίαιο εκβουλγαρισμό της Μακεδονίας και της Θράκης μας.

    Είναι αυτοί που στο όνομα της Εθνικής Αντιστάσεως αιματοκύλισαν και ρήμαξαν τον τόπο το 1941-49, για να μας κάνουν Αλβανία. Είναι οι δολοφόνοι του Συνταγματάρχου Ψαρρού και των ανδρών του 5/42 Συντάγματος και εκατοντάδων χιλιάδων αγνών Ελλήνων στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στην Στριμάγκα, στην ΟΥΛΕΝ, στο Περιστέρι, στο Κιλκίς κ.α., μέχρι και με κονσερβοκούτια.

    Είναι αυτοί που με την απόφαση της 5ης Ολομελείας τους (Ιανουάριος 1949) διακήρυτταν την αποκοπή της Μακεδονίας και της Θράκης από τον εθνικό κορμό: «Δεν πρέπει να υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».

    Είναι αυτοί που ανάγκασαν μέχρι και τον μετριοπαθή Γεώργιο Παπανδρέου να τους χαρακτηρίσει «κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος».

    Είναι αυτοί που καθύβρισαν τον τιτάνιο αντιαποικιακό-εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο μας, που αποκάλυψαν στους Άγγλους αποικιοκράτες την ταυτότητα του Αρχηγού «Διγενή», μέσω του ραδιοφωνικού τους σταθμού στη Βουδαπέστη, και που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές, καταδίδοντας αγνούς Έλληνες αγωνιστές.

    Είναι αυτοί που και πάλι επιχείρησαν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα με τους «Λαμπράκηδες», μετά το 1965.

    Είναι αυτοί που μετά την μεταπολίτευση συνέστησαν τρομοκρατικές συμμορίες, δολοφονώντας και τοποθετώντας βόμβες, με δεκάδες θύματα. Τελευταία θύματά τους, τρεις (συν ένα αγέννητο παιδί) που τους έκαψαν ζωντανούς μέσα στην τράπεζα Marfin.

    Για να μην λέμε πολλά, με τους Εφιάλτες, τους Πηλιογούσηδες, τους δολοφόνους, βιαστές, εμπρηστές και βομβιστές, όπως κι αν είναι μεταμφιεσμένοι, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος. Παρά μόνο σκληρός αγώνας, μέχρι την τελική νίκη! Όλοι μαζί οι Έλληνες εθνικιστές με την Χρυσή Αυγή, για να τελειώνουμε οριστικώς και αμετακλήτως με την κόκκινη χούντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο γραφετε ψευτιες και γελοια αρθρα εναντιον της χρυσης αυγης, τοσο θα ανεβαινουν τα ποσοστα της!!!
    Συνεχιζοντας τα ψευδη και τα βρωμικα κολπα, το μονο που μπορει να καταλαβει ο μεσος πολιτης με κοινο νου, ειναι οτι για να τους πολεμτα με τοση λυσα και τοσα ψευδη, το συστημα, αρα ειναι σωστοι και εντιμοι, τη στιγμη που τους πολεμαει το συτημα, δηλαδη οι βρωμικοι δημοσιογραφοι και οι διεφθαρμενοι πολιτικοι που φερνουν τον ελληνα στην εξαθλοιωση, δηλαδη μπορει να καταλαβει και ο πιο βλακας το....ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΚΑΙ 3 ΣΤΌΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ; ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ; ΑΝ ΒΓΕΙ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ( ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ), ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ; ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ Ή Η Χ.Α ; ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΟΖ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ "ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ", ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ; ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΟΣΧΟΛΟΥΝ ;

    ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Χ.Α, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ" ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΕΟΜΕΝΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ mega βλεπεις ρε μεγαλε...
    ουτε το mega δεν λεει τετοιες μπαρουφες εναντια στη χρυση αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση