GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα στους 8 του Euro...

Προκρίθηκε η Εθνική στους 8 του Eurο 2012 μετά την νίκη της επί της Ρωσίας. Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κραγκούνης, πέτυχε στις καθ...



Προκρίθηκε η Εθνική στους 8 του Eurο 2012 μετά την νίκη της επί της Ρωσίας.
Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κραγκούνης, πέτυχε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου το γκολ που χάρισε την πρόκριση.
Έτσι η ομάδα τερμάτισε δεύτερη στον πρώτο όμιλο. Το ...


επόμενο παιχνίδι είναι στις 22 Ιουνίου.

10 σχόλια

  1. Και στον επόμενο αγώνα μάλλον ... Γερμανία;;;;

    Προσπαθώ να φανταστώ στις κερκίδες:

    Η Μέρκελ από τη μία, από την άλλη;

    Ο Σαμαράς;
    Ο Τσίπρας;
    Ο Βενιζέλος;
    Ο Κουβέλης;

    Μπαααα

    Μάλλον Αβραμόπουλος ή Δραγασάκης και μην αποκλείετε τον ΠΑπαδήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ FIFA:
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. Πιλάβιο Περικλή πρόεδρο της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

    H ΕΠΟ γιατί δίνει αδειοδοτησεις, ενώ οι παίκτες είναι απλήρωτοι;

    H Ελλάδα είναι σταθερά στη δεύτερη θέση, πίσω από το Μαυροβούνιο, στην κατηγορία των πληρωμών με καθυστέρηση..

    Είναι στη δεύτερη θέση, πίσω από το Καζαχστάν, στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που αναγκάζονται να προπονούνται μόνοι τους…

    Είναι στην πρώτη θέση στην κατηγορία της βίας προς τους ποδοσφαιριστές…

    Η κ. Μαρία Τσιγώνη, υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του ΠΣΑΠ και μέλος του Δ. Σ. της FIFPro -της πανευρωπαϊκής ένωσης ποδοσφαιριστών- ενημερώνει την FIFA για το κλίμα φόβου που επικρατεί ανάμεσα σε παίκτες …

    Όταν ήλθε μυστικά το κλιμάκιο της FIFA με την Ιντερπόλ να κάνει έρευνες ..Στην αρχή οι παίκτες φοβόντουσαν, αλλά όταν τους εξηγήσαμε ότι υπάρχει η ανωνυμία και η προστασία της FIFA και της ΙΝΤΕΡΠΟΛ χαλάρωναν και συμμετείχαν.

    Κάποιοι όμως φοβόντουσαν να απαντήσουν ακόμα και όταν τους λέγαμε ότι είναι υπό την προστασία της FIFA και της ΙΝΤΕΡΠΌΛ όμως!!

    Το συμπέρασμα μας είναι ότι αυτό ήταν φυσιολογικό όταν ζει κάποιος άσχημα, η υπάρχει ψυχολογική πίεση και φόβος.{ Τώρα υπάρχει μόνιμο κλιμάκιο της FIFA και της ΙΝΤΕΡΠΟΛ να μην φοβάται κανείς αθλητής.. }

    Θα έπρεπε όμως να υπάρχει αντίδραση από την ΕΠΟ η οποία δεν μας είχε πει τίποτα απολύτως. Kρατουσε σιγή ιχθύος νομίζοντας ότι εμείς δεν τα γνωρίζουμε { το τόσο οργανωμένη ομοσπονδία νομίζει ότι είναι η ΕΠΟ}

    Όταν ο παίκτης είναι απλήρωτος, θα δεχθεί πιέσεις. Η Γιουροπόλ σε συνέδριο που έγινε στο Ισραήλ για τα στημένα παιχνίδια είχε πει ότι στη Γερμανία είχαν ξεκινήσει έρευνες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από οίκους ανοχής και από εκεί οδηγήθηκαν στα στημένα παιχνίδια…Πρόκειται για υπόκοσμο με πολλά λεφτά…Αν ο παίκτης αρνηθεί να συνεργαστεί, δέχεται απειλές ότι θα του σπάσουν τα πόδια και πολλά άλλα τέτοια.. Υπήρξαν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ήθελαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτά που υφίστανται αλλά φοβόταν τότε .

    Tελικά, μας μίλησε μόνο ένας και είπε ότι τον πλησίασαν από τη διοίκηση για να στήσει αγώνα αν θέλει να πληρωθεί, αλλά δεν το δέχτηκε. Και επειδή δεν το δέχτηκε, η διοίκηση του έκανε τη ζωή κατάμαυρη!!!! Τους τσακίσαμε θα είναι για πολλά χρόνια φυλακή

    Ρωτήσαμε την ΕΠΟ αφού οι ποδοσφαιριστές δεν πληρώνονται πώς οι ομάδες ξεπερνούν τους ελέγχους αδειοδοτησεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΈΧΟΜΕ στα χέρια μας επίσημη καταγγελία από ποδοσφαιριστές την ΑΕΚ που ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μέλλων με τον έλεγχο που τους κάναμε . Εδώ τι γινόταν; Ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές να υπογράψουν χαρτιά ότι έχουν πληρωθεί. Αν δεν υπογράψουν, δε θα τους πληρώσουν και βάλουν να παίξουν!!!! Για τους ποδοσφαιριστές Μπλαγκο, Σάχα, Σκόκο κάνουμε ερεύνα έχουμε από τηλεφωνικές συνομιλίες σε συνεργασία με την ΙΝΤΕΡΠΟΛ αλλά και επώνυμη καταγγελία ότι έστηναν ματς ώστε να έχουν τα προς το ζην.. και δεν είναι μόνο η ΑΕΚ !!!

    Η κ. Μαρία Τσιγώνη υπεύθυνη διεθνών της FIFPro μας κατήγγειλε επώνυμα..

    -- Πέρυσι μου είχε τύχει αλλοδαπός παίκτης που του είχαν δώσει ένα χαρτί να υπογράψει ότι έχει πληρωθεί, ενώ δεν είχε…Όταν με ρώτησε, του είπα να μην το υπογράψει. Μετά με πήραν από την ομάδα !!!!! και μου είπαν ότι κάνω κακό στον ποδοσφαιριστή. Τον κράταγαν στο γραφείο μέχρι να υπογράψει!!! Και αυτοί τώρα νομίζουν ότι έκαναν την δουλειά τους θα κοιμούνται ήσυχοι!!! ποιο είναι λοιπόν το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σ’ έναν ποδοσφαιριστή;

    Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν παίκτες που δεν πληρώνονται και προπονούνται μόνοι τους. Είτε επειδή η ΠΑΕ θέλει να κάνει λύση του συμβολαίου ή μείωση αποδοχών ή νέο συμβόλαιο.

    Η νοοτροπία του προέδρου-αφέντη πρέπει να αλλάξει. Και θα αλλάξει έχομε την τεχνολογία σήμερα και τα ηλεκτρονικά μέσα να τα ξέρουμε όλα, θα τους τελειώσουμε είναι στόχοι για εμάς τέλος με αυτούς ΤΕΛΟΣ..



    Θα αλλάξουνε όλα σας το εγγυόμαστε και θα σας προστατέψουμε , οι ποδοσφαιριστές να μην φοβούνται πια , τους παρακολουθούμε ΟΛΟΥΣ στην Ελλάδα και θα στείλομε φυλακή όποιος και αν είναι ,ας είναι και ο ΓΚΡΑΝ ΠΑΠΑΣ...Καταγγέλλεται τους μην φοβάστε η FIFA και UEFA έχει δημιουργήσει γραμμή καταγγελιών, έχουμε «κόκκινη γραμμή καταγγελιών» που συνδέεται με τη FIFPro και από εκεί πηγαίνει αμέσως στην UEFA και στην FIFA .

    Νιώθω ντροπή σαν Έλληνας να έχω καταγγελία ποδοσφαιριστής που λιποθυμά στην από ασιτία όχι για να χάσει βάρος αλλά γιατί δεν είχε ούτε πάρει ένα τοστ !! {Διαγόρας Ρόδου} και θέλετε επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα; ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ {ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ } ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ..



    Μη το πάρουν για μπλόφα μερικοί ,γιατί το έχουμε αυτό στην Ελλάδα, νομίζουν ότι δεν τα ξέρουμε , εμείς κοιμόμαστε ,πρώτος λόγος για ΕΜΑΣ για μην να διαφθείρεται ένας άνθρωπος είναι να έχει να ΦΑΕΙ από την εργασία του, μετά ξέρουμε πως θα προστατέψουμε το άθλημα από τα παράσιτα, το ποδόσφαιρο στην η Ευρώπη είναι η ναυαρχίδα του αθλήματος δεν θα αφήσουμε να πάθει ότι έπαθε στην ΑΣΙΑ έχομε την {κακιά} εμπειρία εκεί και εδώ θα τους εξοντώσουμε δεν παίζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας διαβάσουν οι {ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ} όλοι είναι υπό παρακολούθηση : FIFA is proud to announce that top German police and security executive Ralf Mutschke (52), senior manager at the German Federal Criminal Police Office (Bundeskriminalamt, BKA) and a former INTERPOL director, has been appointed as FIFA’s Director of Security as of 1 June 2012. Mutschke will be in charge of the new FIFA Security Division, responsible for all security matters related to FIFA competitions across the world, the global security concepts for football in general, security around FIFA headquarters in Zurich, the FIFA President and the FIFA administration, as well as for matters related to the integrity and protection of the game itself.

    “We have decided to strengthen the former security department, making it into a full division in order to continue to tackle all issues related to football security and the protection of the integrity of the game. This is another major step in our determination to ensure a clean and safe sport and to underline our commitment to the fight against match-fixing in football. We are extremely pleased that someone of the calibre of Ralf Mutschke has decided to join us and we are convinced that he has all the right qualities and expertise to lead this division successfully,” said FIFA Secretary General Jérôme Valcke.

    “My tasks as Director of Security will be manifold. For me, the main issue will be the integrity of FIFA competitions. The focus here will be on match-fixing, betting fraud and corruption. The initiatives that FIFA has already launched are good steps in the right direction. I will now have to pursue these initiatives stringently but also build upon them and implement them consistently with the involvement of INTERPOL and national security authorities. With this in mind, I will be able to call upon more than 30 years of experience with the BKA in the fight against national and particularly international crime,” added Mutschke.

    Mutschke has 33 years of experience in various roles at the BKA, where he is currently a senior manager leading the operational services subdivision and the deputy head of the central CID services division. His previous experience at the BKA includes supervising contact with team security officers at the 2006 FIFA World Cup™ and the FIFA Women’s World Cup 2011™. A former police officer in Germany, Mutschke also held leading positions at INTERPOL, where he was the director of the regional and national police services (2000-2002) and the assistant director of the sub-directorate for crimes against persons and property (1998-2000). He has also played football for various clubs in Germany at the highest amateur level (Sportfreunde Seligenstadt, Rot-Weiss Frankfurt and SV Wiesbaden).

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ..ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΨΗΛΆ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΎΜΕ ΤΑ ΤΣΑΚΆΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΏΝΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    FIFA-Strasse 20,
    Τ.Θ. 8044 Ζυρίχη, Ελβετία
    Τηλ.: +41- (0) 43 222 7777,
    Fax: +41- (0) 43 222 7878. ΥΠΟΜΟΝΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε να το πάρουμε πάλι το Euro να τσεπώσουν μερικά τρίς οι ποδοσφαιριστές και να αφήσουν εμάς πάλι μπουκάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ... Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ .... ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
    ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω περα απο την παναξια νικη της πατριδας μας θα πω για τον εκφωνητη του αγωνα που κατα την διαρκεια των πανηγυρισμων των Ελληνων παικτων ειπε το απιθανο......Στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος!!!!!Ουτε Ρωσος εκφωνητης να ηταν ο ηλιθιος...στειλτε τον στο διαβολο τον αλητη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση