GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύκαμπτη οθόνη 9.9 ιντσών αναπτύσσει η Sony...

Από την έκθεση Eco Products 2010 είχε φανεί ότι η Sony ήθελε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των εύκαμπτων οθονών, που θα δώσει νέα χαρακτηριστ...

Από την έκθεση Eco Products 2010 είχε φανεί ότι η Sony ήθελε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των εύκαμπτων οθονών, που θα δώσει νέα χαρακτηριστικά στα smartphones του μέλλοντος. Η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση SID 2012 (Society for Information Display), που πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη, μία νέα εύκαμπτη OLED οθόνη μεγέθους 9.9 ιντσών.
Ωστόσο, η επίδειξη της εταιρείας περιλάμβανε μόνο ένα βίντεο και όχι την ίδια την οθόνη. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Έχουμε λίγο καιρό που έχουμε φτιάξει την οθόνη και δεν είχαμε χρόνο να ελέγξουμε την αξιοπιστία της».
Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανάπτυξη βασίστηκε στην τεχνολογία IGZO και η οθόνη έχει πάχος 110mm, ανάλυση 960×540 pixels και πυκνότητα 111ppi. Σε περίπτωση που η Sony καταφέρει να βελτιώσει την ανάλυση της οθόνης, τότε σίγουρα το προϊόν θα απευθύνεται στα μελλοντικά tablets της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση