GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος ο Κώστας Γιαννίκος για χρέη του Alter προς το Δημόσιο...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας του τηλεοπτικού σταθμού ALTER Κώστας Γιαννίκος, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο....

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας του τηλεοπτικού σταθμού ALTER Κώστας Γιαννίκος, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κ. Γιαννίκος απολογήθηκε για χρέη που αφορούν μη απόδοση ΦΠΑ, από την ιδιοκτήτρια εταιρία του τηλεοπτικού σταθμού, που φέρονται να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που ελαμβάναν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές. Διαβάστε, στο planet-greece, πόσα έπαιρνε ο Αυτιάς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χαρδαβέλλας με τα UFO του, o... χρυσός Νίκος Χατζηνικολάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικολούλη, ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τράγκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση