GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Bερνίκος: Δεν ήξερα...

Το γραπτό κείμενο της παραίτησής του: «Με την ευγενικά διατυπωμένη για το πρόσωπο μου ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ πληροφορήθηκα την πρόσφατη ιδι...

Το γραπτό κείμενο της παραίτησής του:
«Με την ευγενικά διατυπωμένη για το πρόσωπο μου ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ πληροφορήθηκα την πρόσφατη ιδιότητά μου αυτή του υφυπουργού Ναυτιλίας είναι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ασυμβίβαστη με τη συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες. Οι ναυτιλιακές εταιρείες που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα έχουν νομική μορφή εξωχώριας εταιρείας και αυτό προβλέπεται ρητά από την ελληνική νομοθεσία. Οποιοσδήποτε λοιπόν δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της ναυτιλίας αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνει μέλος της κυβέρνησης.
Εάν με την ανάληψη των καθηκόντων μου κάποια νομική υπηρεσία του κράτους ή του πολιτικού συμβουλίου της Προεδρίας της Δημοκρατίας έθετε υπόψη μου τα νομικά προβλήματα που υπάρχουν θα γνώριζα ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα και θα ενημέρωνα σχετικά τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων που με εμπιστεύτηκαν και στηρίζουν την κυβέρνηση.
Δυστυχώς τέτοιος μηχανισμός δεν υπάρχει αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση για να γίνω υφυπουργός ναυτιλίας για να προσφέρω σε ένα αντικείμενο που ξέρω και αγαπώ και όχι προφανώς για κάποιο άλλο λόγο.
Άλλωστε είναι πεποίθησή μου ότι ενεργοί επιχειρηματίες και άνθρωποι της αγοράς επιβάλλεται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου η πολιτεία θεωρεί ότι μπορεί να συμβάλλουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους ιδιαίτερα σήμερα που απαιτείται συστράτευση Εθνικής ευθύνης.
Παρότι τις λίγες αυτές ημέρες είχα αποσυρθεί πλήρως από όλες τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες θέλοντας να αφοσιωθώ και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό της πατρίδας μας για λόγους ευθυξίας και για να μη δημιουργήσω οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα στην κυβέρνηση ζήτησα από τον πρωθυπουργό να με απαλλάξει από τα καθήκοντά μου. Θα είμαι πάντα αυτό που ήμουνα ενεργός πολίτης επιχειρηματίας και άνθρωπος της κοινωνίας των πολιτών.»

6 σχόλια

  1. ΛΟΓΙΣΤΗΚΟ ΛΑΘΟΣ???ΔΕΝ ΥΞΕΡΑ????ΑΜΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩΜΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ;;ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟ ΨΩΡΑ ΡΕ;;;;;;;;;ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    Ελάτε να αλλάξουμε την χώρα μας να απαλλάξουμε την χώρα μας ΑΠΟ ΟΦ ΣΟΡ, από απατεώνες ...Αν έχουν δικαίωμα οι εφοπλιστές να έχουν ΟΦ ΣΟΡ γιατί να μην έχουν οι ΆΛΛΟΙ Ελληνες???

    Αυτά με τα όπλα και την λαϊκή εξουσία αλλάζουν ΟΛΑ... τώρα στην ΝΕΤ ,ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Η ΜΑΝΩΛΗΔΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΤΗΣ ΟΦ ΣΟΡ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ .. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΡΟΔΥΑΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ..ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΓΙΑ ΛΑΟΣ??? ΠΟΥ ΣΕ ΨΕΥΤΙΛΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΟΥ 18.000 ΟΦ ΣΟΡ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΈΨΕΙ .....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ?????

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στουρνάρας:
    Η μείωση των μισθών μπορεί να συμβάλλει στην ανάσχεση της έντονα επιδεινούμενης ανεργίας, ιδιαίτερα της διαρθρωτικής.

    Όμως, σε συνθήκες καταποντισμού της εγχώριας ζήτησης, δεν αρκεί για να οδηγήσει σε ανάκαμψη της συνολικής απασχόλησης και του προϊόντος, ενώ η ενδεχόμενη διαιώνιση της ύφεσης θα θέσει σε κίνδυνο και τα οφέλη από τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας...

    { Πως θα έχεις ανταγωνιστικότητα κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ όταν φεύγει όλη η παραγωγή της Ε..Ε εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης;}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτι κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ:
    14 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία
    το 2013...
    ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 350%!

    Η εκλογική εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ από το 4% στο 27% (με μια ενδιάμεση... στάση στο 16%), δε δημιούργησε ευφορία στην Κουμουνδούρου μόνο για την αύξηση των εδρών στη Βουλή.
    Η εκλογική επιτυχία έφερε και κατακόρυφη άνοδο των εσόδων του κόμματος, που με βάση τα ποσοστά του, θα βάλει στα ταμεία του το 2013 έως και 14 εκατομμύρια ευρώ.

    Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι το 2011 τα έσοδα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν μετά βίας τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
    Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διαφορά σε σχέση με το περασμένο έτος φτάνει το 350%!

    Αντίθετη πορεία ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, που είναι μια ανάσα από το οριστικό "κραχ". Τα χρέη συσσωρεύονται και η αποχώρηση από τα... σούπερ λουξ γραφεία της Ιπποκράτους θεωρείται μονόδρομος.

    - Ας αλλάξουν γραφεία. Ο £ΥΡΙΖΑ στην Ιπποκράτους και το ΠΑ$$ΟΚ στην Κουμουνδούρου...

    ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ OFFSHORE ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

    26 Ιουν 2012 10:22:00 μ.μ.

    ---------------------------------
    Μήπως Θα πληρώσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τα χρέη κομματικά ελλείμματα που τους έδωσαν παράνομα η τράπεζες σε Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ !!!!

    Τι καθίκια ΈΧΕΤΕ αντί για κεφαλιά μερικοί μερικοί ΡΕ τελικά θα μας πείτε;...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

    Η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ,{ ΕΜ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΊΤΩΝΕ Η ΔΕΗ??} μέσω της πώλησης μονάδων ή της δημιουργίας και πώλησης μεικτών θυγατρικών σχημάτων, παράλληλα με την παροχή στους υποψήφιους επενδυτές μεγαλύτερης ευελιξίας στην επιλογή του μείγματος καυσίμων, μπορεί να προσελκύσει πρόσθετα επενδυτικά κεφάλια.

    Το ίδιο και η επέκταση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων στις αστικές συγκοινωνίες.{ΔΏΣΕΤΕ ΟΛΑ }


    Τον έχω διαβάσει πάρα πολύ καλά,θα δείτε ότι ο Παπακωσταντινου και ο Παπαδήμος θα είναι άγιος μπροστά του....

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση