GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς γιόρτασε η Bild τα 60 της...

Η Bild γιόρτασε (την περασμένη Κυριακή) τα 60 της χρόνια και για την περίσταση διανεμήθηκε δωρεάν σε σχεδόν όλα τα γερμανικά σπίτια, κερδίζ...

Η Bild γιόρτασε (την περασμένη Κυριακή) τα 60 της χρόνια και για την περίσταση διανεμήθηκε δωρεάν σε σχεδόν όλα τα γερμανικά σπίτια, κερδίζοντας έτσι μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Η Bild, μια καθημερινή ταμπλόιντ εφημερίδα που ασκεί μεγάλη επιρροή στην Γερμανία, διένειμε 41 εκατομμύρια φύλλα σε όλες τις ταχυδρομικές διευθύνσεις στη χώρα με εξαίρεση τις διευθύνσεις 200.000 πολιτών οι οποίοι είχαν ζητήσει να μη λάβουν το φύλλο.
«Δωρεάν Bild για όλους» έγραφε η εφημερίδα στον πρωτοσέλιδο τίτλο της πάνω από μια ανοιχτή επιστολή του διευθυντή της, Κάι Ντίκμαν. «Η Bild γιορτάζει σήμερα τα 60α της γενέθλια. Και αυτή η εφημερίδα είναι το δώρο σας», έγραψε ο Ντίκμαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στην Γερμανία πιστοποίησε ότι με τη  διανομή αυτή επιτεύχθηκε «η μεγαλύτερη κυκλοφορία για δωρεάν ειδική έκδοση της εφημερίδας».
Η κανονική τιμή της Bild είναι 70 σεντς το φύλλο.
Οι επικριτές της οργάνωσαν μποϊκοτάζ της δωρεάν διανομής και σχεδόν 200.000 άνθρωποι συμπλήρωσαν αίτηση ζητώντας να μην τους ταχυδρομηθεί το σημερινό φύλλο. Η Bild ανακοίνωσε ότι το ποσοστό αυτό αντιπροσωπεύει το 0,6% των γερμανικών νοικοκυριών.
Υπό άλλες συνθήκες, θα ευχόμασταν να τα εκατοστήσει…

1 σχόλιο

  1. Πώς γιόρτασε η Bild τα 60 της...



    ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΑΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση