GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ BILD...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Της Νατάσας Γεωργανάκη. «Αγαπητή» μας BILD Είμαστε ένας περίφανος λαός και ζούμε σε μια...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Της Νατάσας Γεωργανάκη.
«Αγαπητή» μας BILD
Είμαστε ένας περίφανος λαός και ζούμε σε μια χώρα ποτισμένη με το αίμα μας !….
Αύριο έχουμε για πολλοστή φορά εκλογές και θα προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από τα εδώ τσιράκια σας τα οποία αν μπορέσουμε θα τα οδηγήσουμε στο Γουδί !……
Εμείς δεν λέμε είμαστε ελεύθεροι αλλά ότι αποκτήσαμε την ελευθερία μας με σκληρούς αγώνες…….
εναντίων των κατακτητών προγόνων σας και αν χρειαστεί θα το επαναλάβουμε και με τους απογόνους τους !…..
Η BILD καλά θα κάνει να λέει ό, τι έχει να πει στους Γερμανούς…..
Φυσικά και υπάρχει διαφορά συμφερόντων μια κι αναγνωρίζουμε ότι τα κράτη δεν έχουν φίλους αλλά συμφέροντα…
Και φυσικά δεν θέλουμε τα δικά σας εκατομύρια…..δεν είμαστε ζητιάνοι!…. Εσείς θέλετε να κλέψετε τον ήλιο και τον αέρα μας, τη γη και την θάλασσαά μας !
Όσο για τα δισεκατομμύρια σας μπορείτε να τα φάτε μόνοι σας σαν μαρουλόφυλλα και καλή σας όρεξη…..εμείς θα φάμε από τα προϊόντα που θα μας προμηθεύσει η μάνα μας η γη !…. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και λίγες λαμαρίνες για την όρεξη !….
Όσο για τα ΑΤΜ μας αυτά βγάζουν τα Ευρώ που δικαιούμαστε με τον χρυσό που καταθέσαμε στην Ευρωπαϊκή τράπεζα όταν μπήκαμε στην νομισματική ένωση…. βγάζουν τα Ευρώ που με δόλο μεταφέρατε στις τράπεζες του Βορρά μέσω των καταθέσεων των συμπατριωτών μας…… βγάζουν τα Ευρώ από την βοήθεια που σας παρείχαμε την εποχή που ενώνατε τις δύο Γερμανίες…… Βγάζουν τα Ευρώ από τις υπερκοστολογήσεις των υποβρυχίων που γέρνουν και των αεροδρομίων που φοροδιαφεύουν ακόμα και σήμερα (αλλά τι περιμένεις από την Γερμανική διοίκησή τους ;….) Βγάζουν τα Ευρώ από την αποζημίωση που ποτέ δεν μας δώσατε για την καταστροφή που συντελέσατε στην χώρα μας κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο…… Εν τέλη βγάζουν τα Ευρώ από το κατοχικό δάνειο που ουδέποτε μας επιστρέψατε !……
Λοιπόν για να τελειώνουμε μια για πάντα μαζί σας κι όχι απλά για να καταλαβαινόμαστε : Εδώ είναι η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και η οποία δημοκρατία ζει και αναπνέει μόνο αν περιστοιχίζετε από ελεύθερους πολίτες !…. Δεν ξέρουμε με ποιον κάνατε την συμφωνία αλλά εμείς επιλέγουμε να φτιάξουμε ή όχι την χώρα μας κι όπως εμείς κι όταν εμείς το θελήσουμε κι αν το θελήσουμε φυσικά !…. Δεν σας αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να μιλάτε εκ μέρους όλων των λαών του πλανήτη…… Ξέρετε αν χρειάζετε κάποιος βοήθεια δεν είστε και οι μόνοι ¨ΘΕΟΙ¨ πάνω στον πλανήτη που μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον…..
Εμείς δεν θέλουμε να μας σώσετε…. εσείς τι πρόβλημα έχετε και δεν ξεκουμπίζεστε από την χώρα μας ;…. Γιατί επιμένετε να μας σώζετε παρά την θέλησή μας ;…..
Ναι φυσικά και είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε αν θα σώσουμε την χώρα μας και τις ζωές μας και τις ζωές όλων των λαών της Ευρώπης από τα νύχια των τραπεζών της Ευρώπης… και επιλέγουμε ελεύθερα κόντρα στη θέλησή σας !…
Στις δεκαεφτά τους βάζουμε όλους φωτιά !….
Έτσι μόνο φοβούνται τα ερπετά !!!!!
Καλύτερα ένα φρικτό τέλος παρά μια ατέλειωτη φρίκη !…
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!
Και πολύ φοβόμαστε ότι δεν έχετε καταλάβει ακόμα το νόημα της Δημοκρατίας σε αντίθεση μ΄όλα τα άλλα κράτη γιατί ο ναζισμός σας τρέφει όλα αυτά τα χρόνια !!!
Ο Έλληνας έχει αποφασίσει να ζήσει το μύθο του και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει!
«Φιλικά»
Όλοι όσοι αγωνίστηκαν για τον σεβασμό στην ιστορία και την ελευθερία των λαών…..
Όλοι όσοι θεωρούν χρέος τους να αγωνιστούν και πάλι…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΠΟ ΤΟ blog ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

12 σχόλια

  1. Άντε κρύψου ρε συγγραφέα ..που θέλετε να μας κάνετε και νταντά...αν δεν σας δώσουμε τα ευρώ μας δεν θα έχετε φάρμακα, καύσιμα, νερό, φαγητό, άντε βλάκες που μας ΑΠΕΙΛΗΤΕ κιόλας..

    Σκασμός τώρα μήλα ο ΛΑΟΣ .. ψήφισε ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστεροί θάρρος. Δώσαμε ένα έναν έντιμο και σκληρό αγώνα. Το αποτέλεσμα μπορεί εκ πρώτης όψεως να ευνοεί το δοσίλογο Σαμαρά, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

    Έχουμε λοιπόν τα εξής. Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε το ποσοστό του. Και αν προσέξει κανείς, θα παρατηρήσει ότι στην επαρχεία, στους νομούς εκτός Αττικής, είναι πλέον δεύτερος. Στους περισσότερους νομούς στις προηγούμενες εκλογές έρχονταν δεύτερο το ΠΑΣΟΚ. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πλέον ένας ισχυρός πόλος αντιπολίτευσης.

    Και αυτή είναι η λέξη κλειδί. Αντιπολίτευση. Αν νομίζει ο Σαμαράς ότι θα συνεχίσει την ίδια πολιτική της χρεοκοπίας χωρίς αντιστάσεις, είναι βαθιά νυχτωμένος. Η νέα δημαγωγία έχει ποσοστό χαμηλότερο του 33%. Που πάει να πει ότι τα 2/3 του λαού δεν θέλησαν τον προδότη. Ο νόμος του Προκόπη, η νοθεία με τους προεκλογικούς διορισμούς, ο φόβος, η προπαγάνδα, οι εκβιασμοί, είχαν σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση της πραγματικής θέλησης των πολιτών.

    Παρόλα αυτά ο λαός, αυτό το 30% που ψήφισε το μνημόνιο, έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Υπέκυψε στις εντολές των ξένων και ψήφισε τον υπηρέτη τους. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Το συγκεκριμένο θα πληρωθεί στα ταμεία της ΔΕΗ, στις εφορίες, στις τράπεζες. Τότε θα καταλάβεις συνταξιούχε τι εστί ΕΕ και πως για να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη, θα θυσιάσεις σύνταξη, μισθό, θα δεις τα παιδιά σου άνεργα.

    Η Αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για καλύτερο κόσμο. Μάλιστα δεν πρέπει να δοθεί ούτε δευτερόλεπτο χάρητος, αφού ο Σαμαράς θα συνεχίσει την ίδια πολιτική της ύφεσης. Οφείλω να πω, ότι έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου. Άλλοι σύντροφοι έπεσαν πιο κοντά στο αποτέλεσμα. Ήλπιζα ότι η ελπίδα θα νικούσε τον πανικό.

    Ο αγώνας συνεχίζεται σκληρότερος. Η νίκη του συστήματος είναι προσωρινή. Πολύ σύντομη και πύρρειος. Θα είμαστε στο δρόμο, στην δουλεία, παντού, έτοιμοι να υπερασπιστούμε δικαιώματα, έτοιμοι να αγωνιστούμε για το μέλλον. Και θα νικήσουμε. Ο λαός σύντομα θα καταλάβει το λάθος του και θα το διορθώσει, όπως κατάλαβε το βρώμικο ρόλο του Παπανδρέου.

    Συγχαρητήρια σε όλους τους συντρόφους, που αντισταθήκαν στα ψέματα, τη δημαγωγία, τις βίαιες επιθέσεις. Είμαστε περήφανοι, γιατί τους τρομάξαμε. Χρησιμοποίησαν κάθε δυνατό μέσο, ύβρεις, λυκοσυμμαχίες, ψευτοδιλήμματα, απειλές. Παρόλα αυτά η Αριστερά άντεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 5:22 Απο τους βαυαρούς και τον οθωνάκο της πλάκας,_οι γερμανοί δεν ξέρανε τι να τον κάνουν και τον πέταξαν στην ελλαδίτσα.
    Εσύ γεραμνοθρεμένε μου με σαλάμια και βουρστ κάνε κλίγο υπομονή μέχρι να έχετε ξεχάσει ποιοί δώσανε σε σας τα λεφτά για να φτιάξετε κράτος αφού είχατε αιματοκυλήσει τον πλανήτη με τα SS και τη βέρμαχτ, οι δικοί σας εγοστασιάρχες πρόδωσαν το γερμανικό λαό και έφτιαχναν όπλα για να δολοφονεί ο χίτλερ τα παιδιά του κόσμου και τα παιδιά της γερμανίας.
    Αφήσατε απλήρωτους τους λογαριασμούς σας γεμίσατε το κόσμο με γερμανικά λαμόγια που τάιζαν προμήθειες όλα τα κράτη για να πουλάτε τα χαλασμένα σας όπλα τανκς και υποβρύχια,διώξατε τρεις φορές απότη γερμανία τους εβραίους και τεόλος όταν οι έλληνες δημιουργούσαν πολιτισμό, εσείς έισαστε πάνω στα δέντρα και δεν ξέρατε να μιλήσετε.
    Δεν έχεις διαβάσει κουτούτσικο ευρωπαϊκή ιστορία πότε γίνατε έθνος και τι κάνατε και στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.
    Και βγήκες εσύ χαζούλη να ειρωνευτείς τους έλληνες με τη στριγγή ζαβή φωνούλα σου;
    Αν απαντήσεις θα σου γράψω κι άλλα για το πόσο ωραίοι είστε και τι ξέρετε να κάνετε.
    Ας μην σας έδινε ακατοίκητο ζουληχτό ανθρωπάκι το σχέδιο Μάρσαλ δισεκατομμύρια δολλάρια και ακόμα θα είχατε καλύβες αντι για σπίτια.
    Κατάλαβες σακάτη μου; Σε περιμένω.
    Προμηθέας Δεσμώτης (που σου άλλαξε τα φώτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 18 Ιουν 2012 5:53:00 μ.μ..

    Μας τα έχετε πρήξει.. Τουρκόσποροι είστε ΌΛΟΙ σας 400 χρόνια σας πήδαγαν της γυναίκες οι Τούρκοι..

    Σέβομαι τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εσείς δεν έχετε καμία σχέσει..


    Η Ελλαδα είναι τιμής ένεκεν στην Ευρωπη λόγο αρχαίας ιστορίας , ΟΧΙ όμως εσείς τα Τουρκοσπέρματα??

    Να αύριο η Ελένη Φυλλινη θα παίζει την γκόμενα ενός Τούρκου ψαρά που έχει γυναίκα στην Τουρκία και την γκόμενα στην Ελλαδα ..

    Πολύ έχομε ασχοληθεί με εσάς ... άντε λουφαδόροι, μιζαδόροι, είστε ότι ώρα θέλουμε σας λαδώνουμε και τελειώνουμε ... καλά τόσο χαϊβάνια είστε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ρατσιστής.έλληνες είναι όσοι μετέχουν της ημετέρας (δικιάς μας) παιδείας·ας έχεις και DNA γερμανικό,τούρκικο,ρώσσικο κτλ.Αν το καταλάβεις αυτό θα γίνεις καλλύτερος άνθρωπος,θα ανέβεις πολλά σκαλοπάτια στην κλίμακα του πολιτισμού

      Διαγραφή
    2. Είσαι Ρατσιστής.Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της ημετέρας παιδείας (δηλ.της δικιάς μας).Αν υπάρχει αυτό είμαι Έλληνας και μάλιστα καλός ,κι ας έχω DNA γερμανικό ή τούρκικο ή ρώσσικο.
      Η Ελλάδα είναι βασικός πυλώνας της Ευρώπης και μια Ευρώπη χωρίς Ελλάδα είναι ανάπηρη,λειψή.Θυμίσου τους αγώνες της στους δύο παγκόσμιους πολέμους ,ενάντια στον κομμουνισμό το 49.Η Ελλάδα πτώχευσε κάποιες φορές αλλά πλήρωσε μέχρι τέλος εν αντιθέσει με τη Γερμανία που της χαρισθήκαν χρήματα μετά τους Παγκοσμίους Πολέμους.
      Ξέρουμε ότι στην Πατρίδα μας έχουν μαζευτεί πολλά στραβά και να είσαι σίγουρος ότι θα διορθωθούν

      Διαγραφή
  5. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ""ΦΙΛΟΙ"" ΤΗΣ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ""ΦΙΛΟΙ"".............ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΑ ΜΟΥΓΓΑ ΞΕΡΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @6:18 Επειδή μυρίζεις ζωίλα και κοπριά από πέντε μίλια μακρυά, πάρε μια μπανάνα,μπες στο κλουβί 13 και σκάσε. Το δικό σου dna με τα χαζοελληνικά σου τόχεις ψάξει;
    Από πού κρατάει η δική σου σκούφια;
    Έγινες από σπέρμα ή στο δοκιμαστικό σωλήνα του Μέγκελε;
    Για να βλέπεις φιλίνη, δείχνεις την κουλτούρα σου,φακάτε!Ο ερειπιώνας του ακατοίκητου σου δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.
    Άντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε και γαμησου ρε τσατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:18 Είσαι ένας προκλητικός χοντρομαλάκας. Τη μαμά σου μάλλον την "κάρφωσαν" νουμεράδα στα όρθια στις τουαλέτες της πλαζ του Αλίμου αδειούχοι νεοσύλλεκτοι και μας προέκυψες εσύ καθυστερημένη πουστάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε δεν έχεις δικαίωμα να απαντάς εκ μέρους όλου του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τζωωωων, γαμημένο δεξιό τραβέλι της Συγγρού,

    Χαίρεσαι παλιομπάσταρδε, φασιστόμουτρο, που ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΣ τον χερ Σόϊμπλε με την ψήφο σου, δοσίλογε, κωλόγερε, φτωχομπινέ;;;;;

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ...

    Φοβήθηκες, γαμημένε κωλόγερε, μην τυχόν χάσεις τη μίζερη σου σύνταξη;;
    Ή τα 2 χιλιάρικα που έχεις στην τράπεζα;;;;
    Έ, γαμημένε... Έ κωλόγερε;;;

    Τώρα που θα σου την "φορέσουν" με τους φόρους του Μνημονίου και δεις την σύνταξή σου να εξανεμίζεται... τότε θα σε δω γαμημένο δεξιό τραβεστί !!!

    Κωλόγερε, πουτάνας γιε, μπάσταρδο γκεσταπίτη της κατοχής. Γαμημένε!

    Γαμώ τη Συγγρού σου και το Μεσσηνιακό τζάκι, κωλοτούμπα που ψήφισες, γαμημένε δοσίλογε, γερολαδά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση