GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντάκτης Bild: Η Ελλάδα έχει μόνο άγονα βουνά, ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες…

Mε μια επιστολή έκπληξη, o συντάκτης της Bild, Franz Josef Wagner, την οποία δημοσιεύει στο site της γερμανικής εφημερίδας όπου εργάζεται...

Mε μια επιστολή έκπληξη, o συντάκτης της Bild, Franz Josef Wagner, την οποία δημοσιεύει στο site της γερμανικής εφημερίδας όπου εργάζεται, επισημαίνει ότι η δική του καρδιά χτυπά για τους Ελληνες και συγκεκριμένα, για αυτούς με τα άδεια πορτοφόλια, για αυτούς που δεν έχουν χρήματα να πιουν ένα ποτήρι κρασί, για «ένα πακετάκι τσιγάρα, για να πάνε στον οδοντίατρο ή να πληρώσουν το ενοίκιό τους».
«Και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις όσους δεν έχουν τίποτα να χάσουν -γιατί το μόνο που έχουν πια, είναι μερικά άγονα βουνά, μερικές ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες», καταλήγει.
Διαβάστε την επιστολή στη Bild:
«Αγαπητοί Έλληνες,
Ο Θεός του ποδοσφαίρου πρέπει πραγματικά να είναι κυνικός, αφού έριξε τη ζαριά και η μονομαχία θα γίνει ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα.
Και ξαφνικά το παιχνίδι «γυρνάει» εναντίον της Μέρκελ…
Οι εφημερίδες της Ελλάδας εκλιπαρούν την Εθνική Ομάδα:
«Φέρτε μας τη Μέρκελ», «Άνγκελα ετοιμάσου», «οι χρεωκοπημένοι είναι έτοιμοι».
Την Παρασκευή θα έχουμε έναν φοβερό αγώνα:
Οι φτωχοί Έλληνες, εναντίον των πλούσιων Γερμανών.
Ωστόσο η δική μου καρδιά -αν και Γερμανός- χτυπά για τους Έλληνες.
Για τους Έλληνες με τα άδεια πορτοφόλια, που δεν έχουν χρήματα να πιουν ένα ποτήρι κρασί, δεν έχουν χρήματα για ένα πακέτο τσιγάρα, δεν έχουν χρήματα να πάνε στον οδοντίατρο ή να πληρώσουν το ενοίκιό τους. Και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις όσους δεν έχουν τίποτα να χάσουν -γιατί το μόνο που έχουν πια, είναι μερικά άγονα βουνά, μερικές ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες.
Όποιος κι αν κερδίσει το παιχνίδι, εγώ θα εξακολουθώ να στηρίζω την Ελλάδα…»
[title]Ουροδόχοι αποκλειστικά για γυναίκες![title]
Τα πρώτα γυναικεία ουροδοχεία εμφανίστηκαν στην δεκαετία του 1950 καθώς μέχρι τότε οι γυναίκες ουρούσαν οπουδήποτε απλά και μόνο σηκώνοντας τη μακριά τους φούστα.
Οι τουαλέτες εκείνης της εποχής δεν διέφεραν σημαντικά από μία συμβατική τουαλέτα απλά καταλάμβαναν περισσότερο χώρο και απαιτούσαν σημαντικές ποσότητες για καθαρισμό. Μοναδική διαφορά αποτελούσε το γεγονός ότι η γυναίκα είχε τη δυνατότητα να ουρήσει όρθια χωρίς να ακουμπήσει πουθενά και χωρίς να λερωθεί.
Οι γυναικείοι ουροδόχοι επέστρεψαν τη δεκαετία του 1980 από την Κάθλιν Τζόουνς. Υποστήριζε ότι η εφεύρεση ήταν απαραίτητη για τις γυναίκες γιατί όταν οι ίδιες βρίσκονται σε δημόσια τουαλέτα συνηθίζουν να ταλαντεύονται πάνω από αυτή ή να την καλύπτουν με χαρτί.
Εντούτοις μέχρι τις μέρες μας δεν γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία καθώς τα στενά παντελόνια και τα χοντρά καλσόν δεν ευνόησαν τη χρήση τους.

10 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ,

    ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΑΓΟΝΑ ΒΟΥΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ...

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασε να πει ότι 7 εκατομμύρια συμπατριώτες του, δηλαδή το 10% του πληθυσμού, αμείβονται με 400Ε το μήνα. Ας κοιτάξουν τη κακομοιριά τους και την αμάθεια τους και ας αφήσουν τους άλλους με τα βουνά και τις γάτες. Αλλά για να υπάρχει Bild και να γράφει τέτοιες σαχλαμάρες, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος το μορφωτικό επίπεδο του λαού. Ας τους στείλουμε και εμείς μερικούς ...ποιοτικούς δημοσιογράφους. Ή μήπως αυτοί τους έστειλαν σε εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοναχή το δρόμο πήρες
    εξανάλθες μοναχή
    δεν είν' εύκολες οι θύρες
    όταν η χρεία τες κουρταλεί...

    Πατριώτες, δεν χρειαζόμαστε την συμπόνια κανενός.
    Δεκαεπτά (17) σχέδια Μάρσαλ μπήκαν στην χώρα κατά την περίοδο διακυβέρνησής της από την γαλάζια και την πράσινη πασοκαρία. Τα λεφτά αυτά αντί να γίνουν επενδύσεις υπέρ του Λαού τα πήρανε οι "χαρισματικοί" και τα "επένδυσαν" όπως αυτοί ήξεραν.
    Το δυστύχημα είναι ότι τα μπάσταρδα μπορούν ακόμη και ξινίζουν τα μούτρα επειδή μένουν χωρίς υπουργείο, τα βλακόμετρα του "εθνικού γκόμενου" έχουν μούτρα και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα, ενώ τα ανήψια του "εθνάρχη" τρώνε παραθαλάσσια τα μπιφτέκια τους. Κι εμάς όσο θα καθόμαστε και θα τους καμαρώνουμε, καλά θα μας κάνουνε και θα μας έχουνε ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ETΣI THN EIΔES ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΚΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ.ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟ 1940 ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΥΤΕΜΕΝΕΣ ΝΕΡΑΤΖΙΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣΧΕΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ .ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΙΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΜΑΣ .Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΜΟΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΩΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΚΟΚΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΚΟΚΑΛΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ .ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΤΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι ακριβώς, αλλά γιατί ήθελαν να εξισορροπήσουν τα δικά μας άκαρπα βουνά με τα δικά τους άκαρπα επίσης βουνά?? Μήπως οτι θέλουν να μας κάνουν εξαγωγές λαδιού, πορτοκαλιών κλπ από Μαρόκο και λοιπές μεσογειακές χώρες?? Με το αζημίωτο ασφαλώς. Βλάκες βλάκες. Ακόμα υποστηρίζετε το ευρώ. Δραχμή και πάλι δραχμή. Τόσα χρόνια 2.000 και πήγαμε καλά. Μόλις η ευρώπη έκανε δικό της νόμισμα όλοι κατά διαόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα ειναι τόσο μαλάκες αυτοί οι Γερμανοί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι αραγε το ελληνικο δημοσιογραφικό αλητότσουρμο συνεχιζει το ιδιο παιχνίδι?
    Γιατι αναμεταδίδει "ρεπορταζ" μιας γερμανικής φυλλάδας σαν την ελληνική εσπρέσσο?
    ποιος χεστηκε για το τι γραφει η bild?
    ποιος νοιάζεται για το τι γραφει η εσπρέσσο?
    κανείς
    το ιδιο και για την γερμανική κολοφυλλάδα
    Τι παιχνιδι παιζουν οι ελληνες δημοσιογράφοι που αντιγραφουν τις γελοιότητες της bild?
    τι κερδίζουν απο αυτό άραγε?
    γιατί συντηρούν μια εχθρική ατμόσφαιρα με την γερμανία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και η Γερμανία είναι γεμάτη μαλάκες σαν εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση