GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρό προβάδισμα της ΝΔ...

Μικρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Ant1. Αναλυτικότερ...

Μικρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Ant1.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ έρχεται πρώτο κόμμα με 22,7% και έπονται ΣΥΡΙΖΑ με 22%, ΠΑΣΟΚ με 11,2%, Δημοκρατική Αριστερά με 6,7%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,7%, ΚΚΕ με 4,4%, Χρυσή Αυγή με 3,9%, Δημιουργία Ξανά-Δράση με 3%, Οικολόγοι Πράσινοι με 1,3% και ΛΑΟΣ με 1%.
Οσον αφορά στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 27,1% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 26,4%, ΠΑΣΟΚ με 13,4%, Δημοκρατική Αριστερά με 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,9%, ΚΚΕ με 5,2%, Χρυσή Αυγή με 4,7%, Δημιουργία Ξανά-Δράση με 3,6%, Οικολόγοι με 1,6% και ΛΑΟΣ 1,2%.
Στην ερώτηση ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, το 18% των ερωτηθέντων απαντά ο Αντ. Σαμαράς, το 17% ο Αλ. Τσίπρας, το 9%, ο Ευ. Βενιζέλος, το 3% ο Π. Καμμένος, το 2% ο Φ. Κουβέλης, το 2% ο Λ. Παπαδήμος και ένα ακόμη 2% η Αλ. Παπαρήγα.

37 σχόλια

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ . .
    Σήμερα,
    περισσότερο απο κάθε άλλη φορά, η πολιτική του Καραμανλή επιβεβαιώνεται, όπως και ότι μιλούσε με ειλικρίνεια το Σεπτέμβριο του 2009 όταν κατέθετε ενώπιον του λαού ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.

    Ολα τα «δυσάρεστα», όπως είχαν χαρακτηριστεί τότε, μέτρα που είχε ανακοινώσει προεκλογικά θα γινόντουσαν τότε και μάλιστα σε πολύ πιο ήπια μορφή, χωρίς καμία ξένη παρουσία εδώ και το κυριότερο δεν θα είχε υποθηκευθεί η πατρίδα μας ούτε θα είχαμε φθάσει σ' αυτό το χάλι.

    «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ, (μας είχε τότε πει ο Ελληνας ηγέτης)
    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ, Ο ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ,
    Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΗΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ
    ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NΔ και γω -Είναι σπουδαγμένος που την στιγμή αυτή έχω δουλειά και ως ιδιωτικός υπάλληλος πληρώνω θελω δεν θέλω τους φόρους μου οι οποίοι είναι ήδη υψηλοί, και επειδή δουλέυω απο 22 χρονών για 15 συνεχόμενα χρόνια υπερωρίες και 2 δουλειές μερικές φορές, εαν νομίζει ο ζύριζα ότι θα με κατατάξει στους υποτηθέμενους βολεμένους πλούσιους κεφάλαιο κτλ. και οτι θα βάλει χέρι στις καταθέσεις μου που με κόπο έχτισα για τα παιδιά μου πληρώνωντας ήδη 15 χρόνια φόρους, για να τα δώσει στους χαραμοφάιδες αιώνιους φοιτητές τις παρέας του, τεμπέληδες οικογενιοτρεφούμενους, έχω φύγει για ολλανδία και ας μείνει στην μιζέρια του, και επιστρέφω σε 4-5 χρονάκια βασιλιάς στην αφρική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 Ιουν 2012 5:14:00 π.μ. ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης π.χ. τα έλεγε από το 1996!
    http://www.youtube.com/watch?v=x0F0WQU5zaI
    Που ήταν ο Καραμανλής τότε;

    Καπετάν Μακρύς. Δυστυχώς δικαιώθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Σεπτεμβριο 2009 ειπε την αληθεια
    ο μικρος βουδας και επι πεντε χρονια
    μιλησε ακομη μια φορα και ειπε
    τη λεξη "νταβατζιδες" μπουκομενος
    στου Μπαιρακταρη.

    Εσυ ο ιδιωτικος υπαλληλος δηλωνες
    τις υπερωριες και την δευτερη δουλεια η ηταν ολα μαυρα και
    στερουσες απο καποιους αλλους την
    δυνατοτητα εργασιας και το κρατος
    απο φορους και τα ταμεια απο εσοδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ Ο
    ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ .ΓΙΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ,ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΤΟ ΑΡΓΕΙΤΙΚΟ ,ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ ΚΛΠ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρεθηκε ιδιωτικος υπαλληλος με
    41.000.000 Ευρω μηπως εισε εσυ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν κρατήστε τους παρακάτω αριθμούς:

    ΕΚΛΟΓΕΣ 17 IOYNH:

    1. ΣΥΡΙΖΑ 30-35%

    2. ΝΔ 20-25%

    3. ΠΑΣΟΚ 8-10%

    4. ΑΝ.ΕΛ 8-10%

    5. ΔΗΜΑΡ 5-6%

    6. ΚΚΕ 4-5%

    7. Χ.Α. 3-4%

    ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να γιατί δεν θα μας διώξουν απο το Ευρώ...
    Μέχρι και χρεοκοπίες κρατών θα γίνουν, αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ!

    Αυτό τονίζουν οι ειδικοί που μίλησαν στο Bloomberg και τις απόψεις των οποίων παρουσιάζει η ελληνική οικονομική εφημερίδα «Κεφάλαιο».
    «Θα φύγουν κι άλλες χώρες - δεν θα πονέσει μόνο η Ευρωζώνη»

    Πηγη: http://www.iefimerida.gr/news/52851/%C2%AB%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BD-%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%C2%BB
    Επίσης :
    Γιατί η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ…
    Όπως σημειώνει η Credit Suisse, μια ελληνική έξοδος, θα προκαλούσε σύμφωνα με την ανάλυση της Credit Suisse, φυγή καταθέσεων ύψους 1,4 -1,8 τρισ. ευρώ από τις χώρες της περιφέρειας, αναγκάζοντας την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προχωρήσει σε ένα νέο πρόγραμμα φθηνής ρευστότητας προς τις τράπεζες, ύψους 2 τρισ.
    Πηγη: http://www.axiaplus.gr/article/8597/giati-h-ellada-den-tha-bgei-apo-to-eyrw/
    Επίσης :

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και σχετικό άρθρο του BLOOMBERG, με βασικό στοιχείο της ανάλυσης ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα υποστούν ζημιές περίπου 1,2 τρισ. δολαρίων σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, καθώς τότε θα ακολουθήσει ένα μπαράζ επιθέσεων στα ομόλογα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Ιρλανδίας.
    «Μια ελληνική έξοδος μπορεί να αποτελέσει το κουτί της Πανδώρας. Είναι μια καταστροφή που μπορεί να αφήσει τη πόρτα ανοικτή και για άλλες καταστροφές», δήλωσε ο Τζ. Π. Πόρτα της OFI GESTION PRIVEE.
    Ωστόσο, πέρα από τον έμμεσο κίνδυνο που αφορά στη στοχοποίηση των επόμενων αδύναμων κρίκων της Ευρωζώνης, υπάρχει και ο άμεσος κίνδυνος για τις ευρωπαϊκές τράπεζες που έχει να κάνει με τη φυγή των καταθέσεων, καθώς είναι προφανές ότι εάν σπάσει ένας κρίκος, τότε το ντόμινο είναι αναπόφευκτο…
    Πηγη: http://www.polispress.gr/lang/gr/archives/116363

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά όλοι οι αριστεροι ή όσοι το παίζουν αριστεροί, είτε έχουν δεξιες τσεπες είτε είναι φτωχοι που ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΑΪΣΤΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΑΥΓΑ ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΒΡΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ KAI OTAN TEΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΖΗΣΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΕΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ», ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΧΑΡΙΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!!!!

    ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ;;

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ:

    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι άνθρωποι την ψώνισαν…άρχισαν να μοιράζουν υπουργεία!

    Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο, άρχισαν να μοιράζουν υπουργεία οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ χωρίς να λάβουν την εντολή και πριν ακόμα πάμε στις κάλπες,θεωρούν ότι το κόμμα τους -εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα- πρέπει να είναι έτοιμοι σε γενικές γραμμές γιατί την επομένη των εκλογών θα χρειαστούν συζητήσεις και με άλλους κομματικούς σχηματισμούς και για το μοίρασμα υπουργείων.

    Ετσι, σύμφωνα και με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου στην Κουμουνδούρου έχει αρχίσει να σχηματοποιείται το βασικό κυβερνητικό σχήμα που θα έχει προφανώς ως κύριο κορμό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς σε περίπτωση συνεργασιών ορισμένες από τις θέσεις του υπουργικού συμβουλίου θα δοθούν σε στελέχη άλλων κομμάτων, αλλά δεν αποκλείεται….

    σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο Γιάννης Δραγασάκης προαλείφεται για τη θέση του υπουργού Οικονομικών και θα είναι από τους ελάχιστους ίσως που θα έχουν προηγούμενη κυβερνητική θητεία έστω και σύντομη καθώς έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα.

    Για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συζητούνται επίσης τα ονόματα των Γιάννη Τόλιου, Γιάννη Μηλιού και Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους δύο τελευταίους πάντως να βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο καθώς εκφράζουν τη γραμμή της μετωπικής σύγκρουσης με την Τρόικα και του δανειστές.

    Επίσης, γίνεται λόγος και για τον οικονομολόγο Γιώργο Σταθάκη που ενδεχομένως θα τοποθετηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης.

    Για το υπουργείο Εσωτερικών ως επικρατέστερος φέρεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συζητείται για το υπουργείο Εργασίας.

    Το όνομα του Παναγιώτη Στρατούλη «παίζει» για θέση στα κοινωνικά υπουργεία, ενώ ο Θοδωρής Δρίτσας, ένας εκ των βασικών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα -αυτός που τον εκπροσώπησε συναντώντας τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο- προαλείφεται για το υπουργείο Αμυνας.

    Για το υπουργείο Περιβάλλοντος φέρεται υποψήφιος ο Θέμη Δημητρακόπουλος, μέλος της Ενωσης Ελλήνων Οικολόγων που έχει αποχωρήσει από τη Δημοκρατική Αριστερά.

    Στο υπουργείο Υγείας η επιλογή φέρεται να γίνεται μεταξύ των γιατρών Νίκου Μανιού και Ηλία Μπασκόζου που θεωρούνται ικανοί τεχνοκράτες.

    Ονόματα πανεπιστημιακών όπως ατά των κυρίων Ζήση Παπαδημητρίου, Αρη Καζάκου,Στάθη Κουβελάκη και Γιώργου Κατρούγκαλου συζητούνται επίσης. Ο τελευταίος μάλιστα φέρεται ως φαβορί για το υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς εκτιμάται ότι έχει βαθιές νομικές γνώσεις και ανυποχώρητη πολιτική βούληση προκειμένου να φέρει σε πέρας ειδικές αποστολές όπως η υπόθεση Siemens και άλλες σοβαρές νομικές υποθέσεις.

    Για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συζητείται το όνομα της Σοφίας Σακοράφα που ήταν ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που πλαισίωσαν τον Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή.

    Ακόμη, το όνομα της κυρίας Ελένης Πορτάλιου, καθηγήτριας της Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ, συζητείται για το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, της επίσης καθηγήτριας Θεανώς Φωτίου για το υπουργείο Παιδείας, της γεωπόνου Ειρήνης Κατσινοπούλου για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και της κυρίας Ρένας Δούρου για θέση στο κυβερνητικό σχήμα είτε του υπουργείου Αμυνας, είτε -το πιθανότερο- του υπουργείου Εξωτερικών.

    Ακούγονται επίσης και τα ονόματα της Νάντιας Βαλαβάνη, Ζωής Κωνσταντοπούλου (πιθανότατα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) και Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

    Στα περισσότερα από τα ονόματα αυτά συμφωνεί και το ανάλογο ρεπορτάζ της εφημερίδας «κυριακάτικη δημοκρατία». Προστίθενται όμως και ονόματα όπως αυτή της κυρίας Λούκας Κατσέλη για το υπουργείο Ανάπτυξης, του Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αλέξη Μητρόπουλου, του Πάνου Τρυγάζη, του Αντώνη Λιάκου για το υπουργείο Παιδείας, του Πάνου Σκουρλέτη για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, του Πέτρου Τατσόπουλου και του Τάσου Κουράκη,εφόσον δεν προταθεί για πρόεδρος της Βουλής.

    Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα του Νίκου Κωνσταντόπουλου ακούγεται για θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

    Πάει την ψωνίσανε και αυτοί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανάμεσα στο χάος της φορομπηχτικής και αδιέξοδης- καταστροφικής πολιτικής του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου- πασοκ και του χάους της οικονομικής κατάρρευσης στις 18 Ιουνίου λόγω Σύριζα και του αδιέξοδου προγράμματος κατάργησης του μνημονίου ο κόσμος θα ακολουθήσει τη ΜΕΣΗ ΟΔΟ, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία. Όποιος κυκλοφορεί έξω στο δρόμο, όλοι φοβούνται ότι στο πρόγραμμα του Σύριζα δεν υπάρχει χώρος για την ιδιωτική πρωτοβουλία. Χωρίς επενδύσεις και ιδιώτες δεν δημιουργείται "πλουτος" για να διανεμηθεί, οπότε οδηγούμαστε σε χάος, σε δήμευση των ιδιωτικών καταθέσεων κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΡΙΖΑ 40%
    για να πληρωσουν και οι πλουσιοι..
    για να πληρωσει επιτελους ολη αυτη η εμετικη τσογλαναρια που φτιαχτηκε με τα δανεικα του ευρω και τα ολυμπιακα εργα και τωρα το παιζει και θιγομενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, 3 Ιουν 2012 11:07:00 π.μ.

    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.

    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3 Ιουν 2012 11:17:00 π.μ.

    Διαβάστε επιτέλους αυτά τα άρθρα και προσθέστε τα νούμερα..
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
    Και ψάξε στο ιντερνετ να διαβάσεις και άλλες τέτοιες μελέτες...
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ότι θα καταστραφεί μόνο η Ελλάδα.
    Οι Ευρωπαίοι θα πάθουν χειρότερα !!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3 Ιουν 2012 10:37:00 π.μ.

    ΦΙΛΕ, ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ( ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ) ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΠ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΥΠΙΚΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΟΤΙ - ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ( ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ )ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ- ΚΡΑΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΓΑΠ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αριστερουδια μου θα τα χασετε ολα,
    ακομα και αυτοδυναμια να παρετε..
    πανε οι δουλιτσες και τα σπιτακια σας,
    πανε και οι οικονομιες που εχετε για τα παιδια σας,τα γεραματα..
    ανεργα και αστεγα θα ψοφησετε..
    και τα παιδια σας θα μας παιρνουν πιπες..
    ποση πλακα εχετε οταν λετε
    οτι θελετε μονο μια ηρεμη,σεμνη ζωη..
    ουτε τους δικους σας εβραιους προφητες δεν καταλαβαινετε..
    η ζωη ειναι ζουγκλα μοσχαρακια μου,
    και ο δυνατος τρωει τον αδυναμο..
    σε δεκα χρονια θα εχετε ολα φαγωθει,
    και κανεις δεν θα σας θυμαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H metron analysis εδινε 15 μερες πριν τις εκλογες του Μαιου τα εξης Μαγειρεμενα Ποσοστά:
    ΝΔ...24,3
    ΠΑΣΟΚ...15,4
    ΚΚΕ...10,9
    ΑΝΕΛ...9,6
    ΔΗΜΑΡ ...8
    Χ.Α. ...6,3
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ... 4,4
    ΛΑΟΣ...4,2

    Μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Στημενες δημοσκοπήσεις. Αν γινει επιστημονική ανάλυση δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί λαμβάνει τις διαρροές πάνω από 5 κόμματα ενώ η ΝΔ από 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιασει το 40%



    Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό μισθωτού του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος διατηρούσε λογαριασμό με καταθέσεις ύψους 41,5 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα δήλωνε στην εφορία πολύ χαμηλά εισοδήματα.

    Τα χρήματα αυτά «συσσωρεύτηκαν» στο λογαριασμό του συγκεκριμένου μισθωτού μέσα σε τρία χρόνια, από το 2007 έως το 2009. Το 2007 υπήρχαν στο λογαριασμό του 2,8 εκατ., το 2008 προστέθηκαν άλλα 17,47 εκατ. ευρώ και το 2009 άλλα 20,94 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν από δραστηριότητες αδήλωτες στην εφορία.

    Γιατροί του ΕΣΥ, επίσης, εισέπρατταν επί χρόνια «φακελάκια», συγκεντρώνοντας ποσά εκατοντάδων χιλιάδων έως και εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς τους, ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας «σεκιούριτι» έκρυψε από την εφορία εισοδήματα 22,7 εκατ. ευρώ μόνο μέσα σε δύο χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καταρρέει ο μύθος της μπλόφας
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Κυρίες και κύριοι, ο εφιάλτης τώρα ξεκινάει.
    Δεν μας απειλούν, δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν.
    Απλά, μας κόβουν την πίστωση στις εισαγωγές.

    Όποιος θέλει να εισάγει προϊόντα ή πρώτες ύλες από το εξωτερικό θα πρέπει να πληρώσει προκαταβολικά. Η εταιρεία ασφάλισης πιστώσεων Euler Hermes ανέστειλε τις δραστηριότητές της σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές στην Ελλάδα.

    Κυρίες και κύριοι, σας είπαν ψέματα. Οι άλλοι δεν μπλοφάρουν.

    Η εν λόγω γαλλογερμανική εταιρεία ήταν η τελευταία που πήρε τη σχετική απόφαση. Οι υπόλοιπες μας είχαν εγκαταλείψει εδώ και μήνες. Η ουσία είναι ότι για τις εισαγωγές χρειάζονται πλέον μετρητά, τα οποία με την σειρά τους δεν υπάρχουν!
    Τι σημαίνει αυτό ;
    Ότι οι εμπορικές εταιρείες θα υπομείνουν έναν νέο κύκλο πίεσης.
    Πρόβλημα, όμως, δημιουργείται και για εταιρείες που εισήγαγαν πρώτες ύλες από το εξωτερικό. Ακόμη κι αν το τελικό προϊόν είχε προορισμό και πάλι το εξωτερικό, οι δυσκολίες στις εισαγωγές θα τις οδηγήσουν αυτόματα σε μείωση της παραγωγής. Για να μην μασάμε τα λόγια μας, βρισκόμαστε μπροστά σε έναν νέο κύμα ανέργων.

    Αλήθεια, πως το είπαν οι λαϊκιστές ;
    - Ότι οι άλλοι μπλοφάρουν μαζί μας. Ότι η ζωή μας θα συνεχίσει όπως και προηγουμένως, αρκεί να κλείσουμε τα μάτια και τα αφτιά μας και να αγνοήσουμε τις προειδοποιήσεις. Μήπως οι κύριοι αυτοί που σήμερα ευαγγελίζονται την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ξεκινήσουν από κάτι πιο απλό ;
    - Να πάνε, δηλαδή, στις εταιρείες ασφάλισης πιστώσεων και να διαπραγματευτούν την ανάκληση της απόφασής τους.
    Στο κάτω – κάτω της γραφής η δική τους ρητορική προκάλεσε το σημερινό πρόβλημα. Η προοπτική της δραχμής είναι εκείνη που απομονώνει την χώρα.

    Οι ανόητοι θα πουν ότι το διεθνές καπιταλιστικό κεφάλαιο εκβιάζει αυτή την στιγμή τους Έλληνες πολίτες για τις επικείμενες εκλογές.
    Δεν πειράζει.
    Κάποια στιγμή θα μάθουν ότι στην ζωή κερδίζουν εκείνοι που μπορούν και όχι εκείνοι που ονειρεύονται ότι μπορούν.

    Εμείς σήμερα ονειρευόμαστε ως λαός ότι έχουμε στα χέρια μας καλό χαρτί. Το πρόβλημα είναι ότι το καλό χαρτί το έχουν οι άλλοι και το χειρότερο είναι ότι το γνωρίζουν αρκετά καλά.

    Έχουν όλα τα χαρτιά στα χέρια τους.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @12.31
    ψωροκωσταινα..
    ψωμι,ελια και κωτσο βασιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ____________
    Απόλαυση ...

    Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαμβάνεις πρωί πρωί Σαββάτου τον πολιτικό λόγο του εκπροσώπου των ΑΕ του κ. Καμμένου ...

    Πραγματικά σου λύνονται όλες οι απορίες και ξεφεύγεις από τις όποιες ανησυχίες μπορεί να έχεις για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου !!!

    Συμπερασματικά κατέληξα ότι τα σημαντικότερα σημεία του λόγου του αυτά που θα μας βγάλουν από την κρίση , αυτά που θα δώσουν πνοή στην χώρα είναι :
    Κωλοτούμπες , συνεταιράκια , με τις κλωτσιές, απελευθέρωση , ανεξαρτησία.

    Κατέληξα σε αυτές τις λέξεις μια και αυτές τόνιζε συνεχώς ανεξάρτητα με το ποιο θέμα συζητούσαν οι υπόλοιποι !!!
    Από σήμερα μπορούμε να ησυχάσουμε.
    Ψηφίζοντας Καμμένος Α.Ε από την δεύτερα 18-06-12 θα ξεχάσουμε τα χρέη , θα ανέβουν οι μισθοί , θα φθηνίνει η βενζίνη και θα εξαφανιστούν οι λαθρομετανάστες !!!

    ΑΕροψεκασμένοι ..ΟΛΕ !!



    Απευθύνονται σε καμμένα μυαλά ...
    Είναι απίστευτοι ορισμένοι πολιτικάντηδες!!!

    Μέχρι πρότινος κατηγορούσαν
    την Ν.Δ και τον Α. Σαμαρά ότι "έβαζε φόρους" (μαζί με το μνημονιακό ΠΑ-ΣΟΚ) και ότι η πολιτική του φέρνει ΥΦΕΣΗ...

    Η χθεσινή παρουσίαση της ΝΔ σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ΑΝ κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές , που είναι στην ουσία επικαιροποιημένα τα ΖΑΠΠΕΙΟ Ι & ΙΙ , τους έκανε να βγάζουν αφρούς !!!

    Σήμερα κατηγορούν τον Α. Σαμαρά και την Ν.Δ ότι "τα δίνει ΟΛΑ" (όπως ο Τσοβόλας...) χαμηλώνοντας τους φόρους , τις επιβαρύνσεις και τα χαράτσια , ώστε να μπεί μπροστά ξανά η Ελληνική Οικονομία...
    Στην προσπάθεια τους να "πλήξουν" την Ν.Δ απευθύνονται στα πιο "καμμένα" και "κολλημένα" μυαλά της Ελλάδας ...

    Απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν την ικανότητα να συνθέσουν τις πληροφορίες μόνοι τους για να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα αλλά λειτουργούν με βάση τις κραυγές και τις ιδεοληψίες...

    ____________________
    Ευτυχώς για την χώρα
    δεν είναι όλοι οι Έλληνες με μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. MHN ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΚΑΣΤΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΗΤΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εμείς έχουμε τους ΑΕροψεκασμένους κι αμερικάνοι όσους πιστεύουν σε ζόμπ
    ι-Ανακοίνωση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ ότι δεν υπάρχουν ζόμπι!!!

    Είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικός φορέας των ΗΠΑ αναγκάζεται να προβεί σε επίσημη διάψευση για την ύπαρξη ζόμπι προκειμένου να ηρεμήσει τον κόσμο που άρχισε να πιστεύει ότι ζούμε στιγμές Αποκάλυψης...
    «Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δεν γνωρίζει τίποτε για ιούς που θα μπορούσαν να αναστήσουν νεκρούς ή να προκαλέσουν αυτό που ο κόσμος αποκαλεί 'συμπτώματα ζόμπι'», ξεκαθάρισε επισήμως ο εκπρόσωπος Τύπου του CDC, Ντέιβιντ Ντέιγκλ με ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στην Huffington Post.

    Αιτία ίσως στάθηκε το ντελίριο αναζητήσεων για ζόμπι και κανιβάλους στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου που προκάλεσαν τα αποκρουστικά εγκλήματα των τελευταίων ημερών. Χαρακτηριστικό είναι πως την Παρασκευή οι λέξεις «zombie apocalypse» ήταν η τρίτη πιο δημοφιλής αναζήτηση στη μηχανή της Google!

    Η έκρηξη ενδιαφέροντος για τα ζόμπι ξεκίνησε από την περίεργη υπόθεση επίθεσης του 31χρονου Ρούντι Γιουτζίν Εβγένι σε άστεγο του Μαϊάμι το πρωί του Σαββάτου. Σε κατάσταση αμόκ ο νεαρός άντρας έφαγε το 75% του προσώπου του Ρόναλντ Πόπο και το πιο περίεργο ίσως είναι ότι παρότι οι αστυνομικοί του φώναζαν να σταματήσει εκείνος μασούσε τις σάρκες του ζωντανού ανθρώπου με μανία. Χρειάστηκε να τον πυροβολήσουν έξι φορές -κι εν τέλει να τον σκοτώσουν- για να σταματήσει. Σύμφωνα μάλιστα με την σύντροφό του, ο δράστης έφυγε από το σπίτι του ήρεμος, με τη Βίβλο στο χέρι, χωρίς να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και χωρίς να έχει δείξει συμπτώματα βίας στο παρελθόν.

    Τέσσερις μέρες αργότερα, την Τρίτη, έγινε γνωστό πως ο 21χρονος Αλεξάντερ Κίνιουα από το Μέριλαντ παραδέχτηκε πως διαμέλισε τον συγκάτοικό του και στην συνέχεια έφαγε την καρδιά και το μυαλό του.

    Πηγές από τις αστυνομικές αρχές του Καναδά, επίσης, φέρονται να έδωσαν την πληροφορία ότι ο πορνοστάρ που δολοφόνησε τον νεαρό σύντροφό του με παγοκόφτη, αφού τον βίασε έφαγε κομμάτια από τις σάρκες του.

    Διάφορα ακόμα περίεργα περιστατικά (όπως η απίστευτη επίθεση ενός άντρα στους αστυνομικού του Νιού Τζέρσεϊ με... τα έντερά του τα οποία έβγαζε με τα ίδια του τα χέρια και τους τα πετούσε) έχουν εξάψει τη φαντασία του κόσμου και προβληματίσει τους ειδικούς.

    Οι επιστήμονες ωστόσο συνιστούν ψυχραιμία ενημερώνοντας τους πολίτες ότι χαρακτηριστικά αυτού που εννοούμε «ζόμπι» παρουσιάζονται μόνο στο βασίλειο των ζώων και όχι στους ανθρώπους.

    Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι ενός μύκητα (Ophiocordyceps camponoti-balzani) που απαντάται στα βραζιλιάνικα δάση και λειτουργεί ως εξής: μολύνει ένα μυρμήγκι, παίρνει τον έλεγχο του εγκεφάλου του ώστε να κινεί το σώμα του μυρμηγκιού προς τη τοποθεσία με τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξή του ενώ μόλις αυτή ολοκληρωθεί... σκοτώνει το μυρμήγκι.

    Ανώνυμος είπε...

    Τον Καμμένο τον ρώτησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευρωλιγουριδες με 200 Ευρω μισθο
    και συνταξη θα εχετε βενζινη αλλα
    δεν θα μπορειτε να αγορασετε,γεματα
    ραφια με τροφιμα για να τα κοιτατε,
    υγεια και φαρμακα μονο αν εχετε κανενα χωραφακι να σας το αρπαξουν
    ιδιωτικα συμφεροντα σ'αυτον το
    χωρο,μορφωση μονο για τους εχοντες,
    και το νερο ακομα θα δωσει σε ιδιωτες ο Σαμαρας!!!!!!(στην Γερμανια και Γαλλια επανηλθαν στο
    κρατος)οι καταθεσεις δε θα τρεχουν
    απο τα μπατζακια σας........
    μαθατε ομως και την ασφαλεια πιστωσεων!!!!!
    Πεθαινουν ασθενεις με σοβαρα νοσηματα σημερα που ειμαστε στο μνημοσυνο και ο Λοβερδος ριχνει το
    βαρος στον υπηρεσιακο υπουργο!
    Τα αποθεματικα των ταμειων ,νοσοκομειων,πανεπιστημιων σε ομολογα κουρευτηκαν μονο των
    ιδιωτων τραπεζιτων αποζημιωθηκαν!!!
    Αυτοι που μας κατεστρεψαν με τις
    κυβερνησεις τους θα μας ΣΩΣΟΥΝ !!
    Τελικα δεν ειναι ανεκδοτο ειναι κατι αλλο........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. με δραχμες

    θα ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

    ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.

    κρετινε μαυραγορίτη.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.


    ΕΚΤΟΑ ΑΜΑ ΤΡΕΦΟΑΜΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΙΓΑΝΑΤΑ

    ΗΛΙΘΙΕ........ΕΕΕ...ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με δραχμες κακιασμενη δεν πεθανε
    κανενας , με κατοχικα μαρκα πολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δύο είναι οι χθεσινοσημερινές γκάφες του Βενιζέλου :

    1) Λέγοντας ότι δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά, κινδυνεύει να χάσει τη μισή του δύναμη ( όπως ο Καμμένος σήμερα ), γιατί θα δημιουργηθεί πανικός Ακυβερνησίας, οπότε οι "εκπαιδευμένοι" στο κίνδυνο χρεοκοπίας ψηφοφόροι του Πασοκ θα στραφούν οι περισσότεροι προς τη Νέα Δημοκρατία !

    2) Λέγοντας ότι μετεκλογικά θα επιδιώξει συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ, δείχνει αδυναμία και πανικό, και μπορεί οι ψηφοφόροι του Πασοκ της 6ης Μαίου να στραφούν προς τη ΔΗΜΑΡ προεκλογικά !

    Έτσι, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ φορολογικές δηλώσεις και έκτακτες εισφορές και τα διπλά χαράτσια στα ακίνητα ( και ΕΕΤΗΔΕ στη ΔΕΗ και ΕΤΑΚ και ΦΑΠ ετών 2009 έως 2011 ) και τις οριζόντιες περικοπές και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις και το μπάχαλο των Πανελλαδικών και στο χώρο της Υγείας, και με τα ημερολόγια του Άκη και με τις πολυτελείς διακοπές Παπανδρέου στη Κρήτη, τι περίμενε, δηλαδή ; Να τον "αποθεωνουν" οι πολίτες που τους άφησε άνεργους ή νεόπτωχους ;

    Και η υπερπροβολή της Πολωνέζας, πάλι γκάφα είναι ( και την χειροκροτούν από κάτω ! ). Γιατί οι 8μηνες επιταγές δείχνουν ότι η αγορά έχει στερέψη από ρευστό ( αφού όλα πάνε στο Κράτος σαν χαράτσια και φόροι ), και ο κίνδυνος "χρεοκοπίας" είναι "βούτυρο στο ψωμί" της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί όσοι φοβούνται την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, αν είναι μπροστά ο Σύριζα, θα πάνε στη ΝΔ !

    Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Ο Βενιζέλος παρουσιάζει σύνδρομο Καρατζαφέρη, που απειλούσε και απειλεί τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν απεγνωσμένα. Αυτό δείχνει αδυναμία και έλλειψη ελέγχου της κατάστασης. Φυσικά η εικόνα του πασοκ , με συγκεντρώσεις των 50 ή 100 ατόμων, είναι τραγική και δείχνει πράγματι τη συρρίκνωση του σε επίπεδα μονοψήφια, και τώρα θα φοβάται, μήπως εξαϋλωθεί εκλογικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. _______________________________
    11 αναγνωρισμένοι "τρομοκράτες"
    οικονομολόγοι λένε: Μία ανάσα πριν την άτακτη χρεοκοπία η χώρα.
    ____________________________________
    Έντεκα διεθνώς αναγνωρισμένοι ....."τρομοκράτες"
    Έλληνες ακαδημαϊκοί οικονομολόγοι, από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, παρεμβαίνουν σχετικά με την ελληνική κρίση μέσω της "Καθημερινής της Κυριακής" για να προειδοποιήσουν για τον λάθος δρόμο που έχουμε πάρει....

    - βέβαια ο Στρατάκης που διδάσκει "Εισαγωγή στον Μαρξισμό" ξέρει καλύτερα...

    Προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ είναι πλέον υπαρκτός, καθώς πολλοί εταίροι πείθονται ότι η ελληνική κοινωνία αδυνατεί να στηρίξει μια πορεία ευρωπαϊκής σύγκλισης.
    Θεωρούν ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου πρέπει να έχει ευρεία στήριξη και να επιβεβαιώσει εμπράκτως τη διάθεση για παραμονή στο ευρώ στη βάση της συμφωνίας με τους εταίρους, αλλιώς η χώρα πιθανότατα θα χρεοκοπήσει ατάκτως με δραματικές συνέπειες.
    Όπως αναφέρουν μια τέτοια κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει επειγόντως μεταρρυθμίσεις και να επαναδιατυπώσει τις συμφωνίες για ταχύτερη ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας.

    Χαρακτηριστικά γράφουν μεταξύ άλλων:
    "Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τη χώρα μας και θεωρεί πλέον πολύ πιθανό ότι αυτή θα χρεοκοπήσει άτακτα και θα αποχωρήσει από το ευρω.
    Η κατάσταση είναι κρίσιμη: υπάρχει σοβαρός κίνδυνος λάθους που θα επιβαρύνει με μη αναστρέψιμο τρόπο τουλάχιστον τις δύο επόμενες γενιές".

    Ποιοι υπογράφουν το κείμενο
    Μάριος Αγγελέτος, Massachusetts Institute of Technology
    Δημήτρης Βαγιανός, London School of Economics
    Νίκος Βέττας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Γιάννης Ιωαννίδης, Tufts University
    Γιώργος Κωνσταντινίδης, University of Schicago
    Κώστας Μεγήρ, Yale University
    Χάρης Ντέλλας, Universitat Bern
    Νίκος Οικονομίδης, New York University
    Μανόλης Πετράκης, Πανεπιστήμιο Κρήτης
    Θανάσης Στέγγος, University of Guelph
    Μιχάλης Χαλιάσος, Goethe University Frankfurt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11 οικονομολόγοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ..
    με αρθρο στην καθημερινη βεβαια..

    απο τους 17 οικονομολογους και τον χαζονομπελιστα μεινανε οι 11..

    στο τελος του 2011 θα βγουμε στις αγορες..
    το μεσοπροθεσμο θα σωσει την ελλαδα..

    οι ιδιοι 11 λεγανε τις γελοιες μαλακιες το 2001 για το ευρω και την ελλαδα στο σκληρο πυρηνα της ευρωπης..
    απεκρυψαν και αποκρυπτουν οτι το συνολο των οικονομολογων εκφραστηκε αρνητικα για το ευρω..
    αυτο λεγεται επιστημονικη αμεροληψια..
    για τους ολυμπιακους κουβεντα,τοτε και τωρα..
    οταν πληρωνουν οι τραπεζες,οι 11 οικονομολογοι βλεπουν γαιδαρους να πετανε..
    τρεμουν βεβαια μερικοι και στην προοπτικη ο ΣΥΡΙΖΑ να γινει κυβερνηση και να δημοσιευσει απο που πληρωνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Oloi mazi me th DRASH kai th DHMIOYRGIA 3ANA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στην Πύλο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει στην Costa Navarino για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου.
    Zougla.gr

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΥΛΟ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΟ!

    Ο ΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ, Ο ΓΑΠ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, Ο ΜΠΕΝΥ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση