GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραπεζική ελίτ θέλει την Ελλάδα με “τεχνητή υποστήριξη αναπνοής”...

Oι τραπεζίτες επιδιώκουν να παραμείνει η Ελλάδα στο τέλμα της ύφεσης. Νέα προκλητική δήλωση αποκαλύπτει την υπεροψία της τραπεζική...

Oι τραπεζίτες επιδιώκουν να παραμείνει η Ελλάδα στο τέλμα της ύφεσης.


Νέα προκλητική δήλωση αποκαλύπτει την υπεροψία της τραπεζικής ελίτ.
Του Paul Joseph Watson
συντάκτη του ιστολογίου Prison Planet
Μια προκλητική δήλωση που ελάχιστοι πρόσεξαν, από ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας του τηλεοπτικού δικτύου CNBC, αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την υπεροψία της διεθνούς τραπεζικής ελίτ και την επιθυμία της να παραμείνει η Ελλάδα στο τέλμα της ύφεσης στο οποίο την έχουν σπρώξει.
Το δημοσίευμα, με τίτλο “Στις 18 Ιουνίου προβλέπεται η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη”, περιέχει δήλωση του ανώτερου διοικητικού στελέχους της Αsset Management, Nick Dewhirst, o οποίος εκτιμά ότι η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη μία μέρα μετά από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αν τις εκλογές κερδίσει το “νέο δημοφιλές” κόμμα, όπως αναφέρει.
Ωστόσο, με μια περισσότερο προσεκτική ανάγνωση, ανακαλύπτουμε στην τελευταία παράγραφο το εξής:
“Ο Kit Juckes, διοικητικό στέλεχος και διευθυντής του τμήματος ξένου συναλλάγματος της τράπεζας Société Générale, δήλωσε στην εκπομπή “Worldwide Exchange” (ακολουθεί βίντεο) ότι η καλύτερη δυνατή έκβαση των εκλογών στην Ελλάδα θα είναι μια νίκη των κομμάτων του κατεστημένου:

“Η καλύτερη δυνατή έκβαση θα είναι η διατήρηση της σημερινής πολιτικής κατάστασης, με την Ελλάδα να είναι σε ύφεση και συνεχή ανάγκη από “τεχνητή υποστήριξη αναπνοής” μέσω κεφαλαίων από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες”.
Ας το επεξεργαστούμε λίγο καλύτερα αυτό. Έχουμε έναν κάποιον κύριο Juckes, που εκπροσωπεί μέσω της συνέντευξής του αυτής την Société Générale, μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες, και μας λέει ανοιχτά ότι η ελίτ προτιμά να δει την Ελλάδα να φτάσει στο στάδιο της αποσύνθεσης και να μετατραπεί σε υποτελή χώρα παρά να της επιτρέψει αυτή η ελίτ να βγει από την ευρωζώνη και να επανακτήσει την οικονομική ανεξαρτησία της.
Η προκλητική αυτή δήλωση του Juckes αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα δεν εξυπηρετούν στο ελάχιστο τα συμφέροντα της χώρας, αλλά αντίθετα σχεδιάστηκαν με έναν συγκεκριμένο σκοπό: να εξακολουθήσει η ελληνική οικονομία να τελεί εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο της τραπεζικής ελίτ.
Όπως έχουμε τονίσει και άλλες φορές μέσα από αυτό το ιστολόγιο, ο μεγαλύτερος φόβος των τεχνοκρατών που ελέγχουν την Ελλάδα δεν είναι τι θα απογίνει ο ελληνικός λαός σε περίπτωση που θα κλιμακωθεί το φαινόμενο των μαζικών αναλήψεων και του γενικευμένου πανικού που θα προκύψει από μια πιθανή έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη. Αυτό που φοβάται περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο η διεθνής τραπεζική ελίτ είναι η πιθανότητα ανάκαμψης της Ελλάδας μετά από την αποχώρησή της από το κοινό νόμισμα και το τι θα επακολουθήσει μόλις η Ελλάδα αποτελέσει πρότυπο για άλλα κράτη, εξωθώντας τα να βγουν και αυτά από την ευρωζώνη.
Οι πραγματικοί φόβοι της ελίτ των τραπεζιτών για μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αποτυπώνονται με τον πιο εύγλωττο τρόπο σε ένα άρθρο του Arvind Subramanian, διακεκριμένου μέλους του Peter G. Peterson Institute for International Economics, στην εφημερίδα Financial Times. Aνάμεσα στα μέλη του ινστιτούτου αυτού συμπεριλαμβάνονται αρκετά μέλη της Λέσχης Βilderberg, όπως ο πρώην πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, Federal Reserve, Paul Volcker, o πρώην υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, Lawrence Summers, και το διαχρονικό έμβλημα της Λέσχης Bilderberg, ο David Rockefeller.
Γράφει χαρακτηριστικά το μέλος της Bilderberg, Arvind Subramanian, στην εφημερίδα Financial Times:
“Ας υποθέσουμε ότι από τα μέσα του 2013 θα αρχίσει μια ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ενώ το υπόλοιπο της ευρωζώνης θα παραμένει σε ύφεση. Η επίδραση μιας τέτοιας εξέλιξης στην Ισπανία και την Πορτογαλία, που μαστίζονται από την λιτότητα, αλλά ακόμη και στην Ιταλία, θα είναι ισχυρή. Οι ψηφοφόροι εκεί αποκλείεται να μην επηρεαστούν από τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων, των γειτόνων τους που σήμερα έχουν γίνει αντικείμενο περιφρόνησης. Θα αρχίσουν να διερωτώνται για ποιό λόγο και οι δικές τους κυβερνήσεις δεν ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές επιλογές με των Ελλήνων και θα απαιτήσουν την έξοδό τους από την ευρωζώνη. Με άλλα λόγια, η ελληνική εμπειρία μπορεί να μεταβάλει ριζικά τα κίνητρα παραμονής αυτών των χωρών στην ευρωζώνη, κυρίως εάν οι οικονομικές συνθήκες εξακολουθήσουν να είναι ζοφερές. H δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας “μπορεί να αποδειχθεί κάτι σαν μεταδοτική νόσος” και να οδηγήσει “στη διάλυση της ευρωζώνη και ίσως και του όλου ευρωπαϊκού σχεδίου”.
Στο άρθρο που προαναφέραμε, στην ιστοσελίδα του CNBC, o Nick Dewhirst εξηγεί ότι ελληνικά κόμματα που τάσσονται υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη παρουσιάζουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ σαν καταστροφή, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι ένα δώρο αναπάντεχο για την ελληνική οικονομία.
“Αν βγούν από το ευρώ, οι Έλληνες μπορεί στην πλειονότητά τους να μην μπορέσουν να αγοράζουν γερμανικά αυτοκίνητα, τη στιγμή που οι Γερμανοί θα μπορούν να αγοράζουν βίλες στην Ελλάδα, αλλά οι νέοι άνεργοι Έλληνες θα βρουν επιτέλους δουλειά, καθώς ο τουρισμός θα γίνει ανταγωνιστικός και θα γνωρίσει μεγάλη άνθιση. Το καλύτερο από όλα, όμως, θα είναι ότι οι Έλληνες θα βρεθούν σε θέση ισχύος και θα είναι αυτοί που θα κατηγορούν τους ξένους και όχι το αντίστροφο”.
Οι εκπρόσωποι της παγκοσμιοποίησης επιδιώκουν να παραμείνει η Ελλάδα σε ύφεση και “συνεχή ανάγκη από “τεχνητή υποστήριξη αναπνοής” μέσω κεφαλαίων από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες”, όπως λέει ο Juckes, ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι εάν η Ελλάδα ξεφύγει από τα νύχια των τεχνοκρατών αυτών, θα αποτελέσει πρότυπο για άλλες χώρες της ευρωζώνης, που θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της, αφήνοντας πίσω τους ένα ερείπιο: το (50 χρόνων και βάλε) εγχείρημα της ελίτ γιαένα ευρωπαϊκό απολυταρχικό υπερκράτος
kostasxan.blogspot.com

18 σχόλια

  1. Μετά τις ανακοινώσεις Τσίπρα...
    η Δραχμή εμφανίστηκε στις ισοτιμίες του Bloomberg!!!

    Ερωτηματικά και ανησυχία προκαλούνται από την εμφάνιση της δραχμής στους πίνακες συναλλάγματος του Bloomberg, κάτι που ωστόσο πρόκειται για εσωτερικό τεστ της εταιρείας όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα διεθνή ΜΜΕ.
    Δε διευκρινίζεται όμως αν πρόκειται για δοκιμή νέας υπηρεσίας του πρακτορείου καθώς δεν υπάρχει επίσημο δημοσίευμα από το ίδιο το Bloomberg.

    Σύμφωνα με το RT αλλά και το Business Insider, στα τερματικά του Bloomberg εμφανίστηκε κωδικός συναλλάγματος για την "Ελληνική Δραχμή" (GREEK DRACHMA), με την ένδειξη "POST EUR" (μετά ευρώ).

    Δεν έχει διευκρινιστεί απόλυτα αν πρόκειται για τεστάρισμα του συστήματος, αφού το το πρακτορείο δεν έχει αναρτήσει κανένα κείμενο σχολιάζοντας αυτό που εμφανίστηκε στα συστήματα του.

    Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η δραχμή αποσύρθηκε από τους πίνακες του πρακτορείου. Ο κωδικός "κατέβηκε" καθώς λόγω του αρνητικού κλίματος που υπάρχει για την Ελλάδα και τα σενάρια για το μέλλον της στην Ευρωζώνη, υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί πανικός.

    Οι πρώτοι που το "ανακάλυψαν" ήταν οι επενδυτές και οι χρηματιστές στο City του Λονδίνου. Ωστόσο, σύμφωνα με την Guardian και τον ρεπόρτερ Joe Weisenthal που συνεργάζεται με το Russian Market, όσοι δοκίμασαν να πατήσουν για να δουν την ισοτιμία έλαβαν το μήνυμα: "η πρόσβαση σε αυτή την κατηγορία απαγορεύεται από τον πάροχο".

    Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ και την ανταπόκριση του RT που επικοινώνησε με το Bloomberg, το πρακτορείο παραδέχεται ότι πρόκειται για μία εσωτερική εργασία που ετοιμάζεται να ελέγξει.

    Ωστόσο, όπως μεταδίδει η Guardian, δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για μία υπηρεσία που έχει εδώ και καιρό το πρακτορείο ή είναι κάτι που αποφάσισε να ξεκινήσει τώρα. Άλλωστε στην ηλεκτρονική έκδοση του διατηρεί την ισοτιμία της δραχμής η οποία είναι ίση με 0,0029 ευρώ.


    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...
    Ο ΤΣΙΠΡΟΘΕΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 9 3 4
    Η FED απόκτησε τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος στις Η.Π.Α. και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας και των έλεγχο ολων των οικονομικων διεργασιών και το έγραψε και επάνω στο δολλάριο που εξέδωσε.

    Α Ν Ν U I T C O E P T I S !!!
    "Η επιχείρηση εστέφθει με επιτυχία".

    Φρόντισαν να μας ενημερωσουν εμμέσως για το ποιοι είναι και τι αποσκοπούν γραφοντας επάνω παλι στο δολλαριο...

    NOVUS ORDO CECLORUM !!!
    "NEA ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ".

    Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο όλοι γνωρίζουμε τι συνεβη στις ΗΠΑ στην οικονομία της (οικονομικό κραχ). Ήταν το πρωτο τεστ γιαυτα που ειχαν αποφασίσει για το σχέδιο των 120 χρόνων που ο Ουμπέρτο Εκο καλλυμενα αποκαλυψε μεσα από τα βιβλία του (ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ).
    Τα χρονια πέρασαν και η αραχνη ύφαινε τον ιστό της. Οι σκιές πισω από αυτο που λεγεται χρηματοπιστωτικο σύστημα πολυεθνικες και γενικότερα ελιτ συγκρουστηκαν με πολιτικούς που προσπαθησαν να τους ξεμπροστιασουν όπως ο Αιζενχαουερ ο Κενεντυ και ολοι γνωρίζουμε τι συνέβη.
    Τα ονοματα των ιδρυτων- ιδιοκτητών και οι οικογενειες των αυτων που ακομα και σημερα είναι πίσω από την fed δεν εχουν αλλαξει παραμένουν τα ιδια. Διεβρωσαν δωροδόκησαν σκοτωσαν ότι σταθηκε εμπόδιο στην επιτευξη του σχεδίου.
    Σήμερα ελέγχουν το ΝΑΤΟ τον ΟΗΕ το ΔΝΤ και ασφαλως σε μεγαλο μέρος οι υπηρεσίες εθνικης ασφάλειας των ΗΠΑ υπακούουν σε αυτα τα κτήνη.
    Ποιοι είναι; κοιταξτε καλα τα 13 αστερια του ΔΑΥΙΔ επάνω στο δολλάριο πάλι και θα καταλαβετε ποιοι είναι.
    1774 Ημερομηνία δημιουργίας της συνομωτικής εταιρείας εως 1996 όπου ο πατερας Μπους μίλησε για nwo 222 χρόνια από την ίδρυση αθροιστικά 6 ενα νούμερο που λατρεύουν ( ημερομηνία ίδρυσης 1774 αναγραφεται πανω στο δολλαριο με λατινικους αριθμούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2
    Οι μεθοδοι τους εξυγχρονιστηκαν μεσω της επιστήμης και της τεχνολογίας, έγιναν πειραματα σε πολλες χώρες με μετρήσιμα αποτελεσματα των επιδιώξεων τους την παγκόσμια υποδούλωση. Διορθωθηκαν πολλά μεσα από δολοφονικούς πολεμους και οικονομικούς στραγγαλισμούς.
    Σημερα είμαστε στο τελικό σταδιο εφαρμογης του σχεδίου της παγκοσμιας υποδούλωσης και την αρπαγή του πλούτου όλων των λαών στα χερια αυτων που θα εξουσιαζουν τις ζωές μας.
    Το συνθημα εδόθει από το μεγαλυτερο κτηνος εν ζωή που ακούει στο όνομα ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ...We need a major crisis right now!!! Όταν λοιπόν χρειαζεσαι μια κρίση με αντικτυπο και συνεπειες δεν κτυπάς την Σομαλία και την Μποτσουάνα αλλα την καρδια της οικονομικης αντίρροπης δύναμης εναντι των ΗΠΑ την ΕΥΡΩΠΗ!!!
    Η υπερδανειοδότηση ακόμα και των πιθηκων επί 15 χρόνια έγινε με επιτυχια ρίχνωντας το δόλωμα που καθε ανθρωπος θέλει στην ζωή του...την στέγη!!! οργασμός ανοικοδομησης και εικονικής αναπτυξης σε χωρες που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν αυτα τα νουμερα αναπτυξης. Ηθικοί αυτουργοί; οι παγκοσμιες σκιές! εκτελεστες τα μαγαζιά τους...οι τράπεζες!!! Δανεια που εκ προοιμίου γνωριζαν ότι ήταν αδυνατον να αποπληρωθουν, πλαστικό χρημα και λογιστικές εγγραφές με δυσθεόρατους τόκους στην καταναλωση, το σχέδιο εστέφθει με επιτυχία!!!
    Τα μαγαζια τους οι χρηματοπιστωτικοί οίκοι και οι τραπεζες επενδύσεων σε συνδυασμό με τα ινστιτουτα διεθνών σχέσεων τα ΜΜΕ με τους παπαγαλους αυτα ταπληρωμενα και ξεφτιλισμενα καθαρματα πιάσανε δουλειά. Τους έλειπε ο Δούρειος Ιππος της ύπουλης επιθέσης τους...και ω του θαυματος εβρέθει!!! ο ΓΑΠ!!! ο εκκολαπτόμενος βλάκας που δημιουργησαν και έμελλε να παιξει τον πιο βρωμικο ρόλο όχι μόνο στην πατρίδα που τον ταιζε αυτόν και όλο το βρωμοσογο του αλλα σε όλη την Ευρώπη.
    Η κερκόπορτα άνοιξε και ξεχύθηκαν οι ορδες των σκιών. Ο λαός πιάστηκε εξ απείνης. Οι μεθοδολογίες γνωστες...διαίρει και βασίλευε...κοινωνική αναταραχή...καταιγισμος φορων...πανικός, ανασφάλεια, χλευασμος, λοιδωρία και τέλος γερα σοκ ξεχαρβαλώματος της όποιας ζωής είχε μεχρι εκείνη την στιγμή ο κάθε πολιτης με μετρα ισοπεδωτικά ανανδρα και καταστροφικα οικονομικα.
    Το δογμα του σοκ σε πλήρη εφαρμογή.
    Τα αποτελεσματα; η Ελλάδα ήταν μια γεωψυχοπολιτική εικόνα υποσυνείδητης και αναστροφης ψυχολογίας ετσι ώστε να προκαλείται συγχυση τόσο σε επίπεδο κράτους όσο και ατομικό με απώτερο στόχο τον ΦΟΒΟ την υποταγή και την μηδενική αντίδραση με πρόσχημα την ενοχοποίηση του!!! Η έννοια ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ είναι η μονιμη καραμέλλα όλων αυτών αλητών που την χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να βυθίζουν πιο βαθεια το μαχαίρι σε να λιποσαρκο κρατος όπως είναι η Ελλαδα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3
    Δράστες η πολιτική κυβέρνηση που επέλεξε ο λαός να προασπίσει τα συμφέροντα του και την ευημερία του σε μια συμμορία πολιτικών αλητών που με ψέμματα φρόντισαν να ξεγελάσουν ακομα και αυτούς που ιδεολογικά πρόσκεινται προς αυτούς.
    Σήμερα όλοι ζούμε αυτά που οι ντόπιοι πολιτικοί αλήτες επετρεψαν συμμετείχαν και εκτέλεσαν με τον χυδαιότερο τρόπο στην πατρίδα μας.
    Ακόμα και σήμερα ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού για να αποτελειώσουν ότι ακόμα δεν έμεινε ερείπιο σε αυτό τον τόπο.
    Η σημερινή κατασταση μας εδωσε το δικαίωμα να αφυπνιστούμε και να δουμε καταματα τον εχθρό που δεν είναι άλλοι από τις σκιές των μασονικών στοών των τοκογλύφων σιωνιστών σε συνεργασία με όλο αυτό το σαπιο πολιτικο σύστημα που λειτουργούσε στην Ελλαδα και εξετράφει από αυτά τα κτηνη για να σκοτώσει τον ιδιο τον λαο τους.
    Στις 17 Ιούνη ο λαός δεν αποφασίζει για να εκλέξει μόνο μια κυβέρνηση , αποφασίζει να σηκώσει την σημαία εναντια σε ‘όλα αυτά τα κτηνη και να δώσει το συνθημα και σε αλλους λαούς στην Ευρώπη να αντισταθουν στην παγκόσμια λαίλαπα.
    Όποια κυβερνηση και να βγει στις 17 Ιούνη μία από τις άμεσες προτεραιότητες της είναι οι σύλληψη των υπευθύνων προδοτων και η παραπομπη τους σε δικη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας .
    Τους βασικούς υπεύθυνους τους γνωρίζουμε όλοι , οι συγχρονοι Εφιαλτες πρέπει να εξοντωθουν όπως τους αξίζει .
    Εως τις εκλογές θα κανουν ότι μπορούν για να ξεγελάσουν ακόμη μια φορά τον λαό και να υφαρπάξουν την ψηφο του νομιμοποιώντας τα εγκλήματα που διέπραξαν .
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .
    Αν νικηθούμε από τα κόμματα των σκιών αυτό που θα επακολούθησει στην Ευρώπη δεν θα εχει ιστορικό προηγούμενο.
    Η Ισπανία ήδη βαλλεται η Ιταλία είναι στην ιδια κατασταση η Πορτογαλία καταρρεει η Ιρλανδια βρισκεται πολύ κοντα σε αυτό που ζουμ εμείς η Ολλανδία κλυδωνιζεται το Βελγιο δεν εχει κυβερνηση αλλα κυβερναται από τους εγκαθετους των σκιων .
    Οι περισσότερες χωρες της Ευρώπης εχουν δεχθει την επιθεση τους και σε όλους προτείνουν το ίδιο φάρμακο αυτό που εμείς ως πειραματοζωα αποδεχθηκαμε και οδηγηθηκαμε στην εξαθλιωση και την ολοσχερη καταστροφή και χεροκοπία υπογραφωντας συνβάσεις που παραδίδουν τον πλούτο της χωρας σε αντικρυσμα των δανείων με τους υπερογκους τόκους και την μη δυνατοτητα αποπληρωμής.
    Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε……………………………………………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!
    Στην περίπτωση της επίθεσης στην... Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;
    Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!
    Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!
    Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα ...; ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!
    Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον ...; «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι ...; ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!
    Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!
    Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλο!!! Το ποιοι είναι αυτοί οι ...; κύριοι θα το δείτε παρακάτω και θα αντιληφθείτε το ΓΙΑΤΙ !
    Πάμε όμως να εξετάσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία!
    ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΊΣΗΣ

    CDS - Ασφάλιστρα κινδύνου
    Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε ...; εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη ! Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις»
    με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2
    Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;
    Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, Πουθενά! Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους! Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!
    Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!
    Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.
    Τράπεζες - Επενδ. Εταιρίες:
    GOLDMAN SACHS
    NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)
    BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild)

    Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
    FITCH
    MOODY's
    STANDARD & POOR (S&P)
    Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλωσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!
    Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα:
    2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως ...; πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!
    2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.
    2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.
    Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3

    Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.
    2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.
    Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.
    2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.
    Ο Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
    Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
    oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.
    Ο Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
    Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:
    (α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.
    (β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.
    (γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.
    2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
    2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody's και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
    2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.
    Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως ... αγορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4
    ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    NEUBERGER BERMAN
    ͺ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
    ͺ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
    ͺ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
    ͺ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch
    BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
    ͺ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
    ͺ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
    ͺ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachsͺ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody's και S & P
    NEUBERGER BERMAN
    Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.
    Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρόθτσάιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!
    Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:
    Ο Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .
    Ο Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
    Ο Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.
    Και φτάνω στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε!
    Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.
    Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πουμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσα τους;
    Τζόρτζ Σόρος
    Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.
    Ο Στενότατος συνεργάτης των Ρόθτσάιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρόθτσάιλντ , αλλά και αντίστροφα.
    Ο Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!
    Ο Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράϊτ.
    Τζον Πόλσον
    Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
    Στίβεν Κοέν O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρόθτσάιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby's (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).
    Ντέιβιντ Αϊνχορν
    Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,
    H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρόθτσάιλντ;
    Ο Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.
    Ο Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.
    Ο Ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    Ο Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρόθτσάιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!
    Ο Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.
    Ο Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).
    Ο Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.
    Ο Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).
    Ο Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι ...; Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.
    Ο Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.
    Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν
    Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!
    Ο Τζόσεφ Ακερμαν είναι:
    ͺ Διοικητής της Deutsche Bank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης
    Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β' αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;
    ͺ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone !!!
    ͺ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρόθτσάιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6
    ͺ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;
    Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!
    Οσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Ετσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται ...; επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!
    Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!
    Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !
    Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ.Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!!!
    Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε!
    Τώρα , γνωρίζετε τον εχθρό! Τουλάχιστον, γνωρίζετε τον εχθρό εκτός των τειχών!
    Για τους υπόλοιπους, τους εντός, έχουμε καιρό να ασχοληθούμε και μάλιστα πολύ σύντομα με πάνω πάνω στην λίστα τον Γ Παπανδρέου με τα αδέλφια του τον Γ Παπακωνσταντίνου που έπαιξε τον πιο βρώμικο ρόλο του εκτελεστικού σχεδίου τον Κ Σημίτη ως ηθικού αυτουργού του εγκλήματος του Γ Παπαντωνίου που έπαιξε ακριβώς τον ίδιο ρόλο με τον Παπακωνσταντίνου !!!
    Tώρα γνωρίζετε καλά τι υπερασπίζονται και ποια συμφέροντα σε βαθμό υστερίας τα κόμματα του μνημονίου και γιατί ό Τσίπρας και ό Καμμένος είναι πέτρα στο παπούτσι τους!!! Θαυμάστε τους και μαυρίστε τους δοσίλογους ξεπουλημένους πολιτικούς αλήτες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΗΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!!!

    ΑΛΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ Ο ΑΠ.ΥΠΟΣΤΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΉ ΒΑΡΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ..ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ .. ΛΕΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΥΡΟΒΟΛΥΣΜΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ,ΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΣΣΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ..ΕΧΕΤΕ...ΣσοσιαΛΗΣΤΕΣ.

    1 Ιουν 2012 11:42:00 μ.μ.

    ==============================

    ΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΛΑΚΑ
    Για να μην τρώμε κουτόχορτο…

    ια να μην τρώμε κουτόχορτο, με τις δήθεν παροχές και τις προτάσεις της Ν.Δ.

    Διαβάστε την μετάφραση των επίμαχων σημείων της επιστολής Σαμαρά στην τρόικα της 15ης Φεβ.2012...


    Για να ξέρουμε αν αυτά που μας λένε μπορούν να τα κάνουν, δεδομένης της έγγραφης δέσμευσης της Ν.Δ για αυστηρή τήρηση των στόχων, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο το πρόγραμμα…

    Ακόμα και ένας υπάλληλος της τρόικας δεν θα υπέγραφε μια τέτοια επιστολή υποταγής, αφοσίωσης και δέσμευσης στο πρόγραμμα…

    Πρέπει όμως να ομολογήσει ο κ Σαμαράς στους Έλληνες ποιους εξαπατά. Τους Ευρωπαίους εταίρους όταν υπέγραφε το μνημόνιο ή τους Έλληνες τώρα; Διότι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα.Διαβάστε την μετάφραση των επίμαχων σημείων:

    Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.

    http://anti-ntp.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1306.html

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ..

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι εφοπλιστές ναυπηγούν 500 πλοία σε ξένα ναυπηγεία! Ούτε ένα στην Ελλάδα!!!!!!


    Πακτωλός χρημάτων από τους Έλληνες εφοπλιστές, που θα μπορούσαν σε μεγάλο βαθμό να σώσουν την οικονομία της χώρας, πέφτουν σε ναυπηγεία..εκτός Ελλάδος.
    Η πρόκληση είναι διπλή.
    Τόσο από τους ανθέλληνες (εκ των πράξεών τους) εφοπλιστές, όσο και από τους ανύπαρκτους πολιτικούς και το διαλυμένο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

    Διαβάστε και εξοργιστείτε....
    Στο τέλος Δεκεμβρίου 2011, οι παραγγελίες νεότευκτων πλοίων ελληνικών συμφερόντων ανήλθαν σε 439 πλοία (άνω των 1.000 gt) συνολικής χωρητικότητας 40,67 εκ.dwt, σύμφωνα με στοιχεία της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia που δημοσιοποίησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Επιπροσθέτως στο πρώτο τετράμηνο του 2012 παραγγέλθηκαν άλλα 38 πλοία σύμφωνα με τα στοιχεία της Golden Destiny.

    Όσον αφορά τους τύπους των ποντοπόρων που παραγγέλθηκαν, από τα 439 πλοία ελληνικών συμφερόντων της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia, 152 είναι δεξαμενόπλοια που αντιπροσωπεύουν το 27,45% της παγκόσμιας ναυπηγούμενης χωρητικότητας (σε dwt).

    Δεξαμενόπλοια

    Ειδικότερα, 67 είναι δεξαμενόπλοια αργού και προϊόντων πετρελαίου που αντιστοιχούν στο 28,10% του παγκόσμιου dwt, 30 είναι δεξαμενόπλοια LNG και LPG που αντιστοιχούν στο 39,34% της παγκόσμιας χωρητικότητας (dwt) και 55 είναι product tankers που αντιστοιχούν στο 18,64% (dwt) της παγκόσμιας χωρητικότητας.

    Φορτηγά

    Ακόμα 220 από τα 439 είναι φορτηγά πλοία που αντιστοιχούν σε 12,73% της συνολικής ναυπηγούμενης χωρητικότητας στην κάθε κατηγορία αντιστοίχως, 60 είναι πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που αντιστοιχούν σε 10,40% της ναυπηγούμενης χωρητικότητας (dwt) και 7 είναι πλοία διαφόρων τύπων.

    Εξειδικευμένα πλοία

    Είναι αξιοσημείωτο ότι οι παραγγελίες της ελληνικής πλοιοκτησίας το 2011 υποδηλώνουν μία τάση προς τα εξειδικευμένα πλοία όπως τα LNG πλοία, πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και σε πλοία εξόρυξης πετρελαίου (drilling ships).

    Προφίλ

    Το ηλικιακό προφίλ του ελληνικής σημαίας στόλου το 2011 ήταν 11,3 έτη -με 50% του στόλου ηλικίας μικρότερης των 10 ετών- συγκρινόμενο με 17 έτη για το 2000, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας του παγκόσμιου στόλου ήταν 12,8 έτη και του ελληνόκτη του στόλου 10,5 έτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ?

    Μεγάλο QUIZ για τις επόμενες εκλογές - Βρες την απάντηση και τότε θα είσαι σίγουρος για την ψήφο σου!

    Ο μόνος τρόπος να ξέρεις οτι έχεις κάνει την σωστή επιλογή για τις εκλογές του Ιουνίου, είναι αν μπορείς να απαντήσεις σωστά στο παρακάτω κουίζ:

    Ποια οικογένεια στην Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ υπαλλήλους;

    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ;;;


    ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ !!!!
    (Φτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)


    ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρωνε το κράτος απο το 1946 μεχρι το 2004 (58 χρονια) και τωρα παίρνει 3 συνταξεις. Και μην ξεχνας στέγη, τροφή, αυτοκίνητο, σοφερ, ταξιδια ..ολα πληρωμένα απο τους φόρους σου.


    (Ξαναφτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)

    ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Την πληρώνει το κράτος απο το 1989 μεχρι το 2012 (23 χρονια). Ακου τωρα, ο λαος αποφάσισε να την απολύσει (μη εθελούσια αποχώρηση) δεν εκλέχθηκε με το κόμμα της βουλευτής και βάζει μέσο τον ΣΑΜΑΡΑ να ξαναγίνει δημόσιος υπάλληλος (θα εκλεγει με την Νεα Δημοκρατια). Με το κόμμα το οποιο έβριζε. Μην νευριαζεις μαζί της είναι ανεπάγγελτη δεν εχει δουλέψει ποτε στην ζωη της.

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρώνει το κράτος απο το 2004 μεχρι το 2012 (8 χρονια). Η αληθεια ειναι οτι το παιδί πρόλαβε να δουλέψει 2-3 χρονια αλλα τα πήγε τοσο καλά που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, βέβαια η υπόθεση δεν έφτασε ποτε στο δικαστήριο γιατι οι υπόλοιποι 299 δουλευταράδες δεν ψήφισαν να άρθει η βουλευτική του ασυλία.


    ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - - Τον πληρώνει το κρατος απο το 2011 μεχρι το 2012 (1 χρονος). Ο υπερ δήμαρχος Καρπενησίου και υιός της Ντόρας Μπακογιάννης.

    Άκου το καλύτερο! Όλοι οι παραπάνω δημόσιοι υπάλληλοι ανευ αντικειμένου και ωραρίου, ωρύονται οτι πρέπει να απολυθούν 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχουν καταστρέψει το κράτος!

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...

    Επίσης φρόντισε να διαδώσεις αυτή την ανάρτηση σε 10 Ελληνες για να φύγει η γκαντεμιά απο πάνω σου! Ενας αναγνώστης το έστειλε μόνο σε 9 Έλληνες και το πρωί που ξύπνησε του είχαν πέσει τα μαλλιά και είχε έρθει η πεθερά του να μείνει για 3 μήνες σπίτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ
    ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ
    ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΤΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ.
    ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΣ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΕΛΕΝΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ.

    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.

    ΕΧΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
    ΕΛΕΝΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση