GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μασκοφόροι έδειραν Ισραηλινό δημοσιογράφο που έκανε ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή...

Ήρθε από το Ισραήλ να κάνει ρεπορτάζ και κατέληξε στο νοσοκομείο… Ο λόγος για δημοσιογράφο της εφημερίδας Jerusalem Post, ο οποίος ήρθε σ...

Ήρθε από το Ισραήλ να κάνει ρεπορτάζ και κατέληξε στο νοσοκομείο… Ο λόγος για δημοσιογράφο της εφημερίδας Jerusalem Post, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας για να κάνει ρεπορτάζ για τη "Χρυσή Αυγή" και δέχτηκε επίθεση από μασκοφόρους. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκιλ Σέφλερ, και όπως καταγράφεται και στο δημοσίευμα της εφημερίδας, την Τρίτη στις 20:00 έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο μια ομάδα περίπου 20 μασκοφόρων κρατώντας κλομπ άρχισε να χτυπάει πρόσφυγες, μετανάστες και άστεγους στη μέση του δρόμου.
Η επίθεση διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία. Τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι και στο στήθος. Σε κάποιο σημείο στο βιντεο από την πλευρά του δημοσιογράφου προσπαθούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Χ.Α. για να μιλήσουν αλλά η φωνή στο τηλέφωνο αρνείται "για πολιτικούς λόγους".
"Tο λυπηρό για την επισφαλή κατάσταση εδώ αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν δράστες μου ήταν από την ακροδεξιά ή ακροαριστερά, αλλά δεν πειράζει", είπε.
"Στο κέντρο της Αθήνας τόσο συχνά παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όταν είδα την κακία από την επίθεση στους ανθρώπους έξω από το μουσείο χρησιμοποιώντας κλομπ και μπαστούνια, έκανα το καθήκον μου σαν δημοσιογράφος και τραβούσα φωτογραφίες. Αυτή η χώρα διανύει μια δύσκολη στιγμή. Σαφώς, υπάρχει πρόβλημα, όταν η βία του όχλου μπορεί να ξεσπάσει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι τουρίστες και οι δημοσιογράφοι, από το κύμα της βίας στους δρόμους. "
Διαβάστε ΕΔΩ τι αναφέρει στο κείμενο του ο δημοσιογράφος.

πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση