GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εκτυπώστε» τα αγαπημένα σας παπούτσια

Έχετε βρει το τέλειο φόρεμα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε και τα τέλεια τακούνια; Μην ανησυχείτε καθόλου, καθώς στο μέλλον θα είμαστ...

Έχετε βρει το τέλειο φόρεμα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε και τα τέλεια τακούνια; Μην ανησυχείτε καθόλου, καθώς στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να «εκτυπώνουμε» τα αγαπημένα μας παπούτσια με ένα απλό κλικ στον υπολογιστή. Σύμφωνα με την διευθύντρια της εταιρίας Stylesight και αναλύτρια της μόδας, Jane Monnington Boddy ,μέσα στην επόμενη δεκαετία θα είμαστε σε θέση να «εκτυπώνουμε» εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα αγαπημένα μας παπούτσια στο σπίτι. «Θα φέρει την επανάσταση στις γκαρνταρόμπες», δηλώνει. «Είναι το μέλλον της μόδας».
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο μια πρώιμη «γεύση» αυτής της εκπληκτικής τεχνολογίας είναι ήδη διαθέσιμη για περίπου 750 ευρώ σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως desktopfactory.com. Με το πέρασμα του χρόνου, οι τιμές αναμένονται να πέσουν σημαντικά, όπως ακριβώς συμβαίνει συχνά στο χώρο της τεχνολογίας.
Με λίγα λόγια, θα είμαστε σε θέση να ανοίγουμε τον υπολογιστή μας, να κατεβάζουμε ένα σχέδιο για παπούτσια, τακούνια κλπ. και με το πάτημα ενός κλικ να τα εκτυπώνουμε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας έναν 3D εκτυπωτή.
Ο 3D εκτυπωτής λειτουργεί παρομοίως με έναν κλασικό εκτυπωτή, ο οποίος χρησιμοποιεί μελάνι για να σχηματίζει διάφορα σχέδια πάνω στο χαρτί. Αντί για μελάνι, ο 3D εκτυπωτής χρησιμοποιεί υγροποιημένο (λιωμένο) πλαστικό για να δημιουργήσει ένα συμπαγές αντικείμενο.
Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές θεωρούνται το μέλλον του τεχνολογικού κόσμου και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τα επόμενα βήματα αυτής της εκπληκτικής τεχνολογίας.

1 σχόλιο

  1. Σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρίας Syrizastyle
    και της μόδας, Cheaprats Diefirst θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα καλοκαίρια σας βγάζοντας τα παπούτσια σας (αν θα έχετε και αν τους εχει μείνει τακούνι), όσοι και όσες θέλετε να τα έχετε και τον χειμώνα.
    Η πολυτέλεια του "Click" δεν νομίζει οτι θα είναι εφικτή μέχρι νεωτέρας . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση