GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι Έλληνες είμαστε εφευρέτες της απάτης"...

Για πρώτη φορά μιλά για την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τα πολιτικά σκάνδαλα η Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ παροτρύνει τους Έλληνες στη σ...

Για πρώτη φορά μιλά για την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τα πολιτικά σκάνδαλα η Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ παροτρύνει τους Έλληνες στη συλλογικότητα.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό πολιτισμού και τέχνης «Cat is Art» απάντησε στο πως αντιμετωπίζει η ίδια τις αποκαλύψεις περί οικονομικών σκανδάλων και τις δυσκολίες που ταλανίζουν τους Έλληνες: «Με τα σκάνδαλα που βγαίνουν τελικά διαπιστώνω πόσο εφευρετική είναι η ελληνική φυλή στην απάτη. Καμιά φορά θυμώνω άλλες πάλι γελάω... Αν όλη αυτή την εφευρετικότητα τη διοχετεύαμε σε εργασία θα ήμαστε σε άλλα επίπεδα».
Στη συνέχεια τόνισε: «Σε κρίσιμες στιγμές ανακαλύπταμε την ομαδικότητα και τη συλλογικότητα. Ας το ανακαλύψουμε και τώρα που βρισκόμαστε σε μια περίοδο οικονομικού πολέμου. Και όλο αυτό που βιώνουμε ο καθένας στο σπίτι του και με τους φίλους του θα πρέπει να μας κάνει να συσπειρωθούμε. Δεν γίνεται διαφορετικά να το αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα ντόμινο. Αν εγώ δεν είμαι καλά στη δουλειά μου δεν θα είναι και ο άλλος. Όλοι μαζί πρέπει να το καταλάβουμε και να δουλέψουμε για να φέρουμε τα πράγματα πάλι εκεί που πρέπει».

3 σχόλια

  1. Η SIEMENS, ήταν Ελληνική εταιρία και δεν το ήξερα;
    Η πτώση των 2 δίδυμων πύργων, που τελικά ήταν 3 με τον WTC7; Πως τελικά έπεσαν;

    Αυτές είναι απάτες και σκάνδαλα κυρία Φιλαρέτη Κομνηνού, και μάλιστα πλανητικών διαστάσεων.


    Καπετάν Μακρύς. Δεν είμαστε περισσότερο "απατεώνες" από τους άλλους λαούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΛΛΗΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα ήμουν αντίθετο με αυτό το πράγμα. Να φορτώνεται ένας λαός , μια ομάδα ανθρώπων, μια οικογένεια με κακοήθεις χαρακτηρισμούς, επειδή κάποιο μέλος της ήταν απατεώνας, κλέφτης, λαμόγιο. Αυτή η μεταθεση ευθύνης από τον έναν στους πολλούς. Σίγουρα υπάρχουν απατεώνες αλλά δεν είναι όλοι. Σίγουρα οι περισσότεροι είναι τίμιοι και δουλέυουν τίμια. Δεν αποδέχομαι τη ρετσινιά του απαεώνα και του λαμόγιου ούτε υπήρξα εφευρέτης της απάτης.
    Γι' αυτό κ. Κομνηνού καλό θα ήταν αντί να μιλάς καλύτερα να μασάς.
    Εξάλλου κάτι θα ξέρεις για απάτες αφού τις επικαλείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση