GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθορίστηκε το ντιμπέιτ Σαμαρά – Τσίπρα...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας. Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ. Ενδιαφέρoν…αναμένεται να παρουσιάσει το ντιμπεϊτ Σαμαρά-Τσίπρα στην ΕΡΤ 7 Ιουνίου το οποίο...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ.

Ενδιαφέρoν…αναμένεται να παρουσιάσει το ντιμπεϊτ Σαμαρά-Τσίπρα στην ΕΡΤ 7 Ιουνίου το οποίο έκλεισε μετά από συνάντηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Μουρούτη και του Νίκου Παππά διευθυντή στο γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.
Πληροφορίες… αναφέρουν ότι η πλευρά Τσίπρα ζήτησε λιγότερους δημοσιογράφους για να υπάρξει περισσότερος χρόνος αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών!
Είναι… σίγουρο πάντως ότι το εν λόγω ντιμπεϊτ αναμένεται να επηρεάσει σοβαρά τις πολιτικές εξελίξεις αφού το γάντι θα πέσει στον κο Τσίπρα και στο πού θα βρει χρήματα και εγγυήσεις για να εφαρμόσει το ανεξάντλητο πρόγραμμα παροχών που εξήγγειλε…!
Όσο… για το κύριο Σαμαρά είναι ευκαιρία να το παίξει και λίγο δημοσιογραφικά αφού ο Τσίπρας δεν θέλει πολλούς δημοσιογράφους αν και στο ραδιομέγαρο είναι πια πολλοί δικοί του άνθρωποι μετά τη μετάλλαξή τους σε ΣΥΡΙΖΑ από σκληρό ΠΑΣΟΚ!
Κορυφαίο γεγονός το… ντιμπεϊτ πάντως Σαμαρά-Τσίπρα!
Περισσότερα στις οθόνες μας στην… ΕΡΤ 7 Ιουνίου !

20 σχόλια

  1. ΟΣΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κ. Βενιζέλος, βλέποντας τα γκάλοπ και την πλήρη αδιαφορία του κοινού για τις υπναλέες ομιλίες του ( όλες είχαν από 50 έως 100 άτομα το μάξιμουμ, ανάμεσα σε αυτούς και οι φωτογράφοι, τεχνικοί, φωτορεπόρτερ και οι της ασφαλείας για τη κάλυψη των ομιλιών ), αρχίζει να παρουσιάζει σύνδρομο Καρατζαφέρη.

    Δείχνοντας έναν πασιφανή θυμό και τρόμο, για τα μειωμένα εκλογικά ποσοστά,αρχίζει τώρα τις απεγνωσμένες προσπάθειες, σαν τη γκόμενα που την παράτησε ο αγαπητικός και ρίχνει την ευθύνη σε αυτόν! Δεν κοιτάζει, δηλαδή, τις δικές του προσωπικές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες, με τα αλλοπρόσαλλα χαράτσια και τις φορολογικές δηλώσεις και τις οριζόντιες περικοπές. Φταίνει οι ξένοι, φταίνε οι ψηφοφόροι που του φεύγουν αγανακτισμένοι, φταίει ο ένας κι ο άλλος, εκτός από τον εαυτό του. Σε λίγο θα αρχίσουν να τα ρίχνουν στα εναπομείναντα στελέχη του σάπιου πασοκ, που προκαλεί απέχθεια στους πολίτες !

    Αυτός ο διάχυτος εκνευρισμός του κ. Βενιζέλου διώχνει ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους, γιατί δειχνει σημάδια αδυναμίας και κόπωσης και έλλειψη εναλλακτικής πρότασης, στην αποτυχημένη πολιτική που εφάρμοσε. Καλώς ή κακώς, οι ψηφοφόροι έχουν διαίσθηση, ειδικά οι ψαγμένοι που είδαν τις φορολογικές δηλώσεις, έργο του επιτελείου του κ. Βενιζέλου. Ο κόσμος τόσο πολύ τον σιχαίνεται, ακόμα και οι ψηφοφόροι του, ώστε όταν τον βλέπουν αλλάζουν κανάλι ή αλλάζουν ιστοσελίδα !

    Όταν απειλούσε με διακοπές ρεύματος, δεν ήξερε ότι θα έρθει η ώρα της πληρωμής ; Κι άλλοι που τον άφησαν να αλωνίζει στα οικονομικά, ενώ ήταν άσχετος ( σύμφωνα με τον Ν. Παπανδρέου ), γιατί δεν τον σταμάτησαν ; Τώρα τα ποσοστά ( παρά τις προσπάθειες πληρωμένων δημοσκόπων ) θα είναι μονοψήφια, και ίσως πιο κάτω από άλλα κόμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ.
    ΣΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΝΤΩΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ( ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ )ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.

    ΕΠΕΙΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Stis omilies toy Benizelou, oi misoi koimountai. Gi' ayto koybaloun pappoudes kai giagiades pou pasxoun apo aypnia gia na paroun enan ypnako.

    O Venizelos einai "kalos sto mati", alla akoma kaliteros sto ... "krebati", afou exei kseskisei 10.000.000 Ellines se forous kai xaratsia ! H megaliteri genoktonia ton Ellinon !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ «ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ και ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ... ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...!!!

    Καί ύστερα μιλάνε γιά απαξίωση τού.. πολιτικού συστήματος...!!!
    «Τρώμε στη μάπα» καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ την φάτσα της νέας πολιτικής φίρμας τον Ν.Βούτση, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τού οποίου ο γιός στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη και παραπέμφθηκε με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

    Ο πατέρας Βούτσης είπε στο Δικαστήριο:

    «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!!

    Η μαμά Βούτση είπε στο Δικαστήριο:
    «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου μου δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!!

    ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
    Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με βάση την γνωστή Αυριανή..ΚΟΥΡΗ του νεοΠασοκ-Σύριζα

    Από σήμερα ...
    ΌΠΟΙΟΣ πληρώνει το δάνειο του ότι και είναι αυτό, καταναλωτικό, στεγαστικό η κεφάλαιο κίνησης, είναι ΗΛΙΘΙΟΣ...

    Από σήμερα ...
    ΌΠΟΙΟΣ δεν έχει δάνεια είναι ... ΗΛΙΘΙΟΣ...

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ τους...καραγκιόζηδες τα διαχρονικά Λαμόγια ΠΑ$ΟΚ.
    " Τσίπρας. ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις" !!!

    - δέσαμε μούτσο...
    άντε πάλι...ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ..στον πούτσο καβάλα σύριζα ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ..
    ___________________________
    850 τρισεκατομμύρια δραχμές
    θα κοστίσει το πρόγραμμα του Τσίπρα.
    Που θα τα βρεί;

    Ο κύβος ερρίφθη και ξανάφερε (με άλλα λόγια και από άλλη κατεύθυνση – απ΄ τα αριστερά εν προκειμένω) το περίφημο “λεφτά υπάρχουν”! Και αφού υπάρχουν (χωρίς όμως να μας εξηγήσουν και το αναγκαίο πόθεν) αποφάσισαν να τα μοιράσουν σε μισθούς, συντάξεις, κρατικοποιήσεις, κατάργηση φόρων και άλλες υψηλού ρίσκου υποθέσεις και σενάρια, που χαρακτηρίζονται από… γκρίζες ζώνες και κοστολογικές ασάφειες.
    Πρόκειται για το περίφημο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που μας αποκαλύφθηκε 15 ημέρες πριν τις εκλογές και το οποίο έχει έντονα τα στοιχεία ενός παρωχημένου μοντέλου κρατισμού που γνωρίσαμε στις αρχές τις δεκαετίας του 80 και το οποίο εξέθρεψε πελατειακές σχέσεις και σκάνδαλα με «δανεικά και αγύριστα» σε ημετέρους.

    Έχει όμως -παρά το ότι αποφεύγεται επιμελώς η αναφορά σε νούμερα- και κοστολόγηση, η οποία ανέρχεται σε 16 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που ουσιαστικά πρόκειται για αύξηση η οποία προκαλείται στις δημόσιες δαπάνες, δημιουργώντας όμως ερωτήματα ως προς τη χρηματοδότησή τους.
    Πως όμως μπορεί να προσμετρηθεί η επίπτωση στην οικονομία από μια τέτοια εξέλιξη όταν τυχόν ακύρωση του Μνημονίου φέρνει αυτόματα ακύρωση και της δανειακής σύμβασης και διακοπή της δανειοδότησης, αφήνοντας ακόμα και ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής στη δραχμή ;
    Σίγουρα με πολλά δισεκατομμύρια που θα πληρώσουν οι πολίτες, στους οποίους το “τυράκι” είναι η ακύρωση των εργασιακών νόμων των τελευταίων μηνών.
    - ΕΡΩΤΗΣΗ///////////..Προλαβαίνω να πάρω δάνεια ;;;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Φαντασία : The OSCAR goes to ... ALEXIS !!!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παίρνω τη Ζωή μου στα χέρια μου!!

    Βαρέθηκα οι εγχώριες και ξένες Μέδουσες των ΜΜΕ να μου επιβάλουν επιλεκτικά ''ειδήσεις'', μόνο ότι τους διευκολύνει, μόνο τα αρνητικά σενάρια τους και τα δικά τους τρομολαγνικά συμπεράσματα

    Βαρέθηκα οι δημοσιογράφοι να μετατρέπουν τους εαυτούς τους από απλούς και αντικειμενικούς αναμεταδότες, σε κατασκευαστές και διαχειριστές γεγονότων, επειδή οι ''ισχυροί'' τους βάζουν χρήματα στις λιγδιασμένες τσέπες τους, για να διαστρεβλώνουν τους πάντες και τα πάντα...

    Βαρέθηκα τα γελοία και ανύπαρκτα επιχειρήματά τους...

    Βαρέθηκα να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να νομίζουν ότι με πείθουν...

    Βαρέθηκα να μου λένε ότι πρέπει να φοβάμαι και να σκύβω το κεφάλι...

    Βαρέθηκα ''πατριώτες/εθνοσωτήρες/ελληναράδες'', που με ξεπούλησαν στο πιο φτηνό παζάρι, χωρίς καν να με ρωτήσουν...

    Βαρέθηκα την παραφροσύνη, ότι αυτοί που με ρήμαξαν, είναι οι ιδανικοί για να με σώσουν...

    Βαρέθηκα να κακοποιούν την ψυχή μου, τη ζωή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνανθρώπους μου, τους Έλληνες...

    Βαρέθηκα να με θέλουν άβουλο ραγιά και θεατή της πιο μίζερης μορφής επιβίωσης, που επιλέγουν για μένα...

    Βαρέθηκα τους φίλους εταίρους ευρωπαίους, που σαν άλλος Πιλάτος, με ρωτούν Ιησού ή Βαρραβά...

    Βαρέθηκα να με απειλούν ευρώ ή δραχμή, σωτηρία ή καταστροφή, όταν οι ίδιοι θέλουν να με διώξουν από το ευρώ αλλά ταυτόχρονα τρέμουν και την έξοδό μου και τις οικονομικές συνέπειες που θα χρεωθούν...

    Βαρέθηκα να χρεώνουν στην Ελλάδα την αποτυχία της ευρωζώνης... Ναι! Για όλα οι Έλληνες φταίνε! Αφανίστε τους!

    Βαρέθηκα τις λυκοφιλίες τους...

    Βαρέθηκα να καλύπτουν τα δικά τους χρέη κερδοσκοπώντας σε βάρος μου...

    Βαρέθηκα να κοιτάνε την πατρίδα μου λες και είναι δουλική τους παροικία...

    Βαρέθηκα τα βρώμικα σχέδια τους... Δεν τους έκατσε για εμφύλιο σπαραγμό λόγω της ανέχειας, ελπίζω να μην τους κάτσει το δεύτερό τους σχέδιο για εκμετάλευση προβληματικών ομάδων μεταναστών και χρυσαυγιτών και να το επεκτείνουν τελικά σε εμφύλιο, για εκτόνωση της συσσωρευμένης οργής και εξυπηρέτηση των στόχων τους...

    Βαρέθηκα να νοιάζονται για το ''καλό'' μου και να με καταδικάζουν σε οικονομικό και εθνικό θάνατο...

    Βαρέθηκα τη ''στήριξη'' τους, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μαγκούρα, που με βαράει συνέχεια στο κεφάλι και μόνο θολούρα φέρνει στο νου μου...

    Βαρέθηκα να προσπαθώ να κατανοήσω τον εδώ και χρόνια διαχωρισμό των εννοιών Ελλάδα - Έλληνες... Μα Ελλάδα είναι οι Έλληνες. Ποιο το νόημα της 'σωτηρίας' της Ελλάδας με εξαθλιωμένους και αυτοκτονημένους Έλληνες; Μήπως τελικά θέλουν και τον γεωγραφικό μας χώρο;

    Βαρέθηκα τους τρεις ''μεγάλους οικονομικούς οίκους'', που σαν σύγχρονες Πυθίες κάνουν προβλέψεις για τις τύχες των λαών...

    Βαρέθηκα τους κερδοσκόπους, τραπεζίτες και τεχνοκράτες, που παίζουν στο χρηματιστήριο σαν να είναι σε παιδότοπο και για παιχνιδάκια χρησιμοποιούν ανθρώπινες ψυχές...

    Βαρέθηκα την άθλια μειονότητα ''Ελλήνων'' που κρύψαν τα αξιολάτρευτα λεφτουδάκια τους στην Ελβετία και καραδοκούν σαν τους γύπες πάνω από τον ετοιμοθάνατο, να κερδοσκοπήσουν μόλις φτάσουμε στην τελική μας πτώση...

    Βαρέθηκα την κάθε επιτροπή που συστάθηκε για να αποκομίσει 1 δις από τους ιδιαίτερα έχοντες, αλλά οι ''καημένοι'' τα έχασαν και έτσι προχτές η εφορία έστειλε σε 1 εκατομύριο αδύναμους οικονομικά Έλληνες απειλητικά έγγραφα κατάσχεσης, αν δεν τσακιστούν να πληρώσουν στο δημόσιο οφειλές της τάξης των 300 και 500 ευρώ...

    Βαρέθηκα οι πολιτικοί από εντολοδόχοι μου, να γίνονται εξουσιαστές μου και να αποφασίζουν για μένα, χωρίς εμένα, σαν να είμαι αναλώσιμο είδος, σαν να μην υπάρχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαρέθηκα τις καγκελόφρακτες παρελάσεις, τα κάγκελα στο νου, στην ελευθερία, την αξιοπρέπεια και στα δικαιώματά μου...

    Βαρέθηκα να μου πετάνε στα μούτρα χημικά επειδή ''τόλμησα'' να σταθώ απέναντί τους και να τους κοιτάξω κατάματα...

    Βαρέθηκατις γερασμένες και δουλικές τους ψυχές να εκφέρουν απόψεις και να βλέπω μέσα από κάθε κούφιο λόγο τους να ξεπηδάνε τα καμμένα εγκεφαλικά τους κύτταρα...

    Βαρέθηκα την αδιαφορία τους για τους ανθρώπους, που οι ίδιοι οδηγούν στην αυτοκτονία είτε από απόγνωση είτε από διαμαρτυρία...

    Βαρέθηκα να με χειραγωγούν, για να με κρατάνε μέσα στο μικρόκοσμό μου σαν μονάδα... Δεν είμαι μόνο μονάδα. Είμαι μέσα στο σύνολο μονάδων.

    Βαρέθηκα να είμαι συνένοχος...

    Βαρέθηκα τον 'ωχαδερφισμό'...

    Βαρέθηκα να με θέλουν φοβισμένο κοπάδι, που στο κάθε φοβικό μήνυμα που αναπαράγουν διαρκώς, να τρέχω στο super market για να γεμίσω τα ντουλάπια μου με γάλα εβαπορέ, ρύζι και μακαρόνια και να αποσύρω τις όποιες μικροκαταθέσεις μου, για να τις κρύψω κάτω από το στρώμα...Λες κι αυτό είναι η σωτηρία μου...

    Βαρέθηκα τον προβληματισμό, την απογοήτευση, την παραίτηση, που οδηγεί στον φόβο ανάληψης ρίσκου, έστω και αυτό της ψήφου...

    Βαρέθηκα τη μετανάστευση των νέων... Στις δεκαετίες '50 και '60 μετανάστευαν με passport εργάτη και οικοδόμησαν Γερμανίες... Σήμερα το passport γράφει συλλογή πτυχίων, γιατί χρειάζονται μυαλά για να στηρίξουν τη δικιά τους τεμπελιά και αδυναμία νου για παιδεία...

    Βαρέθηκα να παραμένω κρυμμένη στη γωνιά που μου έδειξαν...

    Βαρέθηκα να περπατώ τοίχο - τοίχο...

    Βαρέθηκα να μου κουνάνε το δάχτυλο απειλητικά... Δεν έχει πιο κάτω... Ποιοί νομίζουν ότι είναι;...

    Βαρέθηκα τις αναλύσεις και τα λόγια...

    Λίγο σηκώσαμε το κεφάλι και τρέξανε πανικοβλημένοι ντόπιοι και ξένοι αρχηγοί, για να δουν και καλά τί μπορούνε να αλλάξουνε υπέρ μας... Σκέψου να ορθώσουμε και ανάστημα...

    Παίρνω τη Ζωή μου στα χέρια μου. Έχω νου. Έχω ελεύθερη βούληση. Έχω δύναμη. Έχω ευθύνη. Διεκδικώ... Επιλέγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνέβη στη Χαλκίδα.
    Πάλι χωρίς πλάνα δείχνουν την ομιλία του Βενιζέλου.Πουθενά κόσμος, λιγότερο πάλι απο 100 άτομα.

    Αλλά το χειρότερο για το πασοκ είναι ότι εκλιπαρεί να πάρει ψήφους ή παρακαλεί μετεκλογικά την ΔΗΜΑΡ να το δεχθεί, για να σωθεί. Αυτό δημιουργεί νέες τάσεις φυγής. Είναι εντελώς λανθασμένη η πολιτική του Βενιζέλου, που δείχνει πανικό, λόγω της μικρής παρουσίας του κόσμου. Αυτές οι "προτάσεις" να δεχθούν το πασοκ σε μια κυβέρνηση, διώχνει ψηφοφόρους, οι οποίοι επιλέγουν να πάνε κατευθείαν στη Νέα Δημοκρατία ή στον Σύριζα ή σε άλλα κόμματα, όπως οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ, παρά να μείνουν στο σάπιο χαρατσοπασοκ.

    Το λάθος του κ.Βενιζέλου είναι ότι, αφού έβαλε χαράτσια και έκτακτες εισφορές και τεκμήρια και οριζόντιες μειώσεις και παλιούς φόρους στα ακίνητα και μειώσεις αφορολογήτου, έχει τόσο πολύ εξουθενώσει τους Έλληνες, ώστε να μπορεί να κάνει τίποτα για να τους συγκινήσει. Σε συνδυασμό με το χάος στις Πανελλαδικές και στο χώρο της υγείας, αυτό ρίχνει τα ποσοστά του πασοκ. Αυτό το πασοκ έχει ήδη ηττηθεί στη συνείδηση του κόσμου.

    Δεν έφερε ανάπτυξη, δεν έφερε ανάκαμψη, δεν οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από τη κρίση, που θα έρχονταν το 2011!!! Αντιθέτως οδήγησε σε διπλασιασμό των ανέργων, των άστεγων. Αν είχε διδαχθεί κάτι ο κ.Βενιζέλος, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ θα έπρεπε να προτείνει σε όλα τα κόμματα, να καταργηθεί το χαράτσι για τη πρώτη κατοικία των Ελλήνων, να μειωθεί η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα για να ανακουφιστούν οι Έλληνες, μήπως και πάρει κάποιους ψήφους. Αλλιώς θα πέσει κάτω από 10% και η Νέα Δημοκρατία θα πάρει όλο το κεντρώο, κεντροδεξιό και δεξιό χώρο, τις ψήφους πατριωτικής αριστεράς και θα εκτοξευθεί στο 35 με 40% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΦΕΞΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑΧΟΥΜΕ.
    ΤΣΙΠΡΟΣΑΜΑΡΕΪΚΙΑ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΥΓΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πραγματικό δίλημα των εκλογών

    -Για αυτούς που ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο.....
    -Για όσους ξέρουν ότι περιορισμός κίνησης κεφαλάιων σημάινει έξοδο από την ΕΕ ......
    -Για τους μη νοσταλγούς της δραχμής αξίας 2002 με ισοτιμία 2012.....
    -Για αυτούς που δεν θέλουν λαθρομετανάστες με ελληνικά έγγραφα να ταξιδεύουν στην Ευρώπη θέτοντας σε κίνδυνο να κλέισει τα σύνορα η ΕΕ και για τους Ελληνες, αφού θα προσελκύονται κάθε λογής καρύδια να έρχονται στην Ελλάδα.....
    -Για αυτους που δεν θέλουν πόλεμο στους δρόμους με κάποια Χρυσή αυγή να "καθαρίζει" τους Ελληνες Πακιστανους λαθρομετανάστες γιατί μια "δημοκρατική" αστυνομια δεν θα μπορεί......
    -Γι'αυτους που αντιπαθούν ψευτοιδεολόγους που δήθεν αγαπάνε την κοινωνία ......
    -Γι' αυτούς που δεν ψηφίζουν βλέποντας το δέντρο και όχι το δάσος για ενα υποτιθέμενο καλύτερο μισθό με αγνωστη αγοραστική αξία και αγνωστα προιόντα στην αγορά όταν θα φύγουν ή θα κλείσουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις λόγω φορολογίας ....
    -Γι' αυτούς που δεν θελουν πειράματα με ασθενείς κυβερνησεις συνεργασίας.....
    -Για αυτούς που δεν ρισκάρουν πόλεμο με την Τουρκία λόγω ενδειξης αδυναμίας ή από απομόνοση από Ευρώπη .....
    -Για την τροικα που έρχεται σε κάθε περίπτωση και τα 22 δις μετρα πλέον ,από 14 πρίν τις εκλογές, λόγω στάσης πληρωμών παντου στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.....
    -Γιάυτους που ξερουν ότι το περιουσιολόγιο είναι να βάλουν χερι στις καταθέσεις του κοσμάκη
    -Τι να εμπιστευτείς το καθε αληταρα που θελει να κυβερνησει και νομιζει οτι η περιουσια καθενος πολιτη η νομιμα αποκτημενη με κοπο ειναι μονο για φορους γιατι αλλοι εχουν κλεψει και δεν εχουν πληρωσει.

    Ολη η τρομοκρατια περι δραχμης που δημιουργει και απορια αν βγει ο συριζα πρωτο κομμα τι θα γινει στις τραπεζες την επομενη απο πολιτες που φοβουνται και δεν θα τον ψηφισαν

    Ολοι αυτοι και μεις ξέρουν ότι είναι ευκαιρία να πάτε και σεις να βγάλετε στο εξωτερικό τις όποιες οικονομίες μέχρι τις εκλογές ,όπως έχουν κάνει χιλιαδες Ελληνες που σήκωσαν 70 δις ,για ασφαλεια αλλά και να επενδύσουν σύντομα σε βαρος περιουσιών άλλων που θα χαθούν λογω των αλητών που κυβερνουν ή να αντικαταστήσουν τις περιουσίες τους που θα χαθουν .... από 400 ευρώ 3 ημερο σε μεγαλη πόλη σε Αγγλια-Γαλλία-Γερμανία-Κυπρο αν δεν μπορείτε να διασφαλήσετε τα χρήματα σας με καποιο τρόπο όπως ομολογα,δολλαρια κλπ τραπεζικά προιοντα ή να κανετε κινήσεις μέσω κάποιας τραπεζας στην Ελλάδα .Μετά ψηφίστε ότι θελετε !.-

    Ενας εξυπνος ψηφορόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά όλοι οι αριστεροι ή όσοι το παίζουν αριστεροί, είτε έχουν δεξιες τσεπες είτε είναι φτωχοι που ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. άντε πάλι...ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ
    στον πούτσο καβάλα σύριζα ........ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ
    ___________________________
    850 τρισεκατομμύρια δραχμές
    θα κοστίσει το πρόγραμμα του Τσίπρα.
    Που θα τα βρεί;



    ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ...ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ

    Μ
    Α
    Ν
    Α
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

    ΡΕ ΜΠΑΣΤΡΑΔΕ.


    ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ 24 ΩΡΕΣ/ΤΟ 24ΩΡΟ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟ PC.

    ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΒΕΛΟΝΑ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ....ΤΗΣ ΔΗΜ.. SHARE
    - Η Λ Ι Θ Ι Ε ?

    Ψ
    Υ
    Χ
    Ο
    Π
    Α
    Θ
    Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αριστερουδια μου θα τα χασετε ολα,
    ακομα και αυτοδυναμια να παρετε..
    πανε οι δουλιτσες και τα σπιτακια σας,
    πανε και οι οικονομιες που εχετε για τα παιδια σας,τα γεραματα..
    ανεργα και αστεγα θα ψοφησετε..
    και τα παιδια σας θα μας παιρνουν πιπες..
    ποση πλακα εχετε οταν λετε
    οτι θελετε μονο μια ηρεμη,σεμνη ζωη..
    ουτε τους δικους σας εβραιους προφητες δεν καταλαβαινετε..
    η ζωη ειναι ζουγκλα μοσχαρακια μου,
    και ο δυνατος τρωει τον αδυναμο..
    σε δεκα χρονια θα εχετε ολα φαγωθει,
    και κανεις δεν θα σας θυμαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιασει το 40%



    Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό μισθωτού του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος διατηρούσε λογαριασμό με καταθέσεις ύψους 41,5 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα δήλωνε στην εφορία πολύ χαμηλά εισοδήματα.

    Τα χρήματα αυτά «συσσωρεύτηκαν» στο λογαριασμό του συγκεκριμένου μισθωτού μέσα σε τρία χρόνια, από το 2007 έως το 2009. Το 2007 υπήρχαν στο λογαριασμό του 2,8 εκατ., το 2008 προστέθηκαν άλλα 17,47 εκατ. ευρώ και το 2009 άλλα 20,94 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν από δραστηριότητες αδήλωτες στην εφορία.

    Γιατροί του ΕΣΥ, επίσης, εισέπρατταν επί χρόνια «φακελάκια», συγκεντρώνοντας ποσά εκατοντάδων χιλιάδων έως και εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς τους, ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας «σεκιούριτι» έκρυψε από την εφορία εισοδήματα 22,7 εκατ. ευρώ μόνο μέσα σε δύο χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποναει που η ΝΔ είναι μπροστα στις 5/6 από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

    Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τλευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποναει που η ΝΔ είναι μπροστα στις 5/6 από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

    Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τελευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση