GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υποβλήθηκε αίτηση για ένταξη στο Μηχανισμό Στήριξης»...

Η Κύπρος δεν έχει υποβάλει αίτηση για ένταξη στο Μηχανισμό Στήριξης, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος κάνει λόγ...

Η Κύπρος δεν έχει υποβάλει αίτηση για ένταξη στο Μηχανισμό Στήριξης, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος κάνει λόγο για «ψιθύρους, που δημιουργούν πανικό».
Συνεχίζεται, είπε ο κ. Στεφάνου, η προσπάθεια τής κυβέρνησης τόσο για εξασφάλιση διακρατικού δανείου, όσο και για ανακεφαλαιοποίηση με ίδιους πόρους των Τραπεζών.
Τόνισε, ωστόσο, ότι τα πράγματα είναι ρευστά και ουδείς μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα προσφυγής στο Μηχανισμό Στήριξης.
Απέφυγε, εξάλλου, να πει, εάν σε περίπτωση που επιτύχουν οι προσπάθειες για εξωτερικό δανεισμό, αυτό θα αποκλείσει προσφυγή στο Μηχανισμό ή θα είναι συνδυασμός και των δύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει προσπάθεια τής κυβέρνησης προς τη Μόσχα για διακρατικό δάνειο, το ύψος τού οποίου είναι αδιευκρίνιστο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε αυτή την προσπάθεια έχει εμπλακεί και ο Πρόεδρος Χριστόφιας.

8 σχόλια

  1. πιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους Financial Times Deutschland, η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η σημερινή επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

    «Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά», γράφει η εφημερίδα και, συνεχίζοντας σε δεύτερο πρόσωπο, αναφέρει: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από εμάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.

    Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ», ενώ τονίζει ότι οι Γερμανοί «δεν θεωρούν αστείο το ότι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα τους βρίζουν Ναζί», για να ακολουθήσει η προειδοποίηση: «Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε.

    Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας».

    Η επιστολή καταλήγει: «Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα. Φιλικά, η BILD σας».

    Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».



    Πηγή: ΑΜΠΕ


    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!!ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ!! ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ :

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

    ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

    ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ 250 € ΜΙΣΘΟ

    ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ 300 € ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ .

    ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
    (ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ 70)

    ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

    ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


    ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΔΕΗ ,ΤΟ ΑΕΡΙΟ ,ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ.


    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Σ' ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ....ΠΑΣΟΚΝΔ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ .....ΟΥΣΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ..

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΗΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GiJHRtpAPIQ#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ... Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ .... ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
    ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση