GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Χαμός από ξένους ανταποκριτές για ένα πλάνο του Τσίπρα

Από νωρίς το πρωί ανταποκριτές από όλο τον κόσμο έφτασαν στην Κυψέλη για μια δήλωση και ένα πλάνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Το σίγουρο εί...

Από νωρίς το πρωί ανταποκριτές από όλο τον κόσμο έφτασαν στην Κυψέλη για μια δήλωση και ένα πλάνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Το σίγουρο είναι ότι κέρδισε όσον αφορά τα ξένα Μέσα που συγκεντρώθηκαν για να απαθανατίσουν την άσκηση εκλογικού του δικαιώματος καθώς προσέλκυσε τα περισσότερα δημοσιογραφικά βλέμματα.

7 σχόλια

  1. Ο Λαός ψηφίζει ακυβερνησία ;

    Αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι καθαρά μπροστά το βράδυ των εκλογών, υπάρχει ο κίνδυνος ασυνενοησίας και ακυβερνησίας. Τα άλλα δεξιά και κεντροδεξιά κόμματα ( Καμμένος, Μιχαλολιάκος, Τζήμερος- Μάνος, Καρατζαφέρης ) οδηγούν τη χώρα σε νέα περιπέτεια, επιλέγοντας να μείνουν ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ σε θέσεις που δεν δίνουν βιώσιμη κυβέρνηση. Το απόλυτο ΟΧΙ από τη μια, και το απόλυτο ΝΑΙ από την άλλη, δημιουργούν εκρηκτική και αποσταθεροποιητική ατμόσφαιρα, ενώ ούτε η ακραία συμπεριφορά Βενιζέλου βοηθά στο να βγούμε από το αδιέξοδο. Προβλέπεται μια δύσκολη μέρα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και ο κίνδυνος να μπει η χώρα σε μεγάλη οικονομική, κοινωνική και εθνική περιπέτεια είναι μεγάλος, όσο οι ψηφοφόροι δεν επιλέγουν πιο μαζικά τη μόνη μέση οδό, τη μόνη μέση λύση, για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ταυτόχρονα με μεταρρυθμίσεις με το λιγότερο κοινωνικό κόστος, σταθερότητα και δημόσια και εθνική ασφάλεια, που είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Πιστεύω στην ωριμότητα και την μετριοπάθεια και τη λογική των περισσοτέρων ψηφοφόρων. Το βράδυ θα ξέρουμε, αν η Ελλάδα θα έχει μια σταθερή κυβέρνηση, με βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς ακραίες επιλογές ανεύθυνου ρίσκου ή η Ελλάδα θα μπει σε περιπέτεια ανάλογη του 1920 που οδήγησε στη Μικρασιατική καταστροφή, επιλέγοντας καταστροφικές, ανεύθυνες λύσεις,τύπου Τσίπρα ή άλλων άκρων.

    Μετά τις 7 το απογευμα κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ότι συμβεί με τις ακραίες επιλογές του, ειδικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΟΡΓΙΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ 'Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.
    "ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ρε ψωνιο 5.31..
    θα γινει μικρασιατικη καταστροφη
    και ανταλλαγη πληθυσμων με τη γερμανια..
    οσοι ελληνες ειναι μνημονιακοι το θρησκευμα,
    θα εξορισθουν στα ανθρακωρυχεια της γερμανιας..
    σε ανταλλαγμα θα μας στειλουν αγαμητες γερμανιδες..
    βαρυ το φορτιο μας,αλλα θα το σηκωσουμε για την πατριδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ξενος με τους ξενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση