GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην πυρά, στην πυρά... με τις ανυπόγραφες

Mειωμένα κατά περίπου 20% θα είναι φέτος, σε σχέση με πέρυσι, τα κονδύλια που θα δοθούν στους δήμους για την πυρασφάλεια-πυροπροστασία ,...


Mειωμένα κατά περίπου 20% θα είναι φέτος, σε σχέση με πέρυσι, τα κονδύλια που θα δοθούν στους δήμους για την πυρασφάλεια-πυροπροστασία, ήτοι θα ανέρχονται στο ποσό των 18,5 εκατ. ευρώ (πέρυσι ήταν περίπου 23 εκατ. ευρώ).
Το πότε θα δοθούν; Η απάντηση των πηγών τού υπουργείου Εσωτερικών αρχικά ασαφής, αλλά μετά με ορίζοντα... δύο εβδομάδων, με λίγα λόγια μετά τις εκλογές, με το δεδομένο δε πως ακόμα συντάσσεται και μαζεύονται τα στοιχεία.
Μέχρι τότε; Οι δήμαρχοι μάλλον θα κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, εκεί που τους έχει βάλει δηλαδή η ακυβερνησία και η αδιαφορία της Πολιτείας, φοβούμενοι μη συμβεί το κακό: η φωτιά.
Εκτός και εάν «αυτός ο υπουργός προλάβει να υπογράψει την απόφαση, με τα τόσα που έχει να κάνει και να υπογράψει». Ολέ!
aftodioikisi.gr

1 σχόλιο

  1. "Θρίαμβος" του πασοκ στη θεσσαλονίκη. Γέμισε το Ολύμπιον με στελέχη και ψηφοφόρους ( καμιά 300αριά άτομα όλα κι όλα ) στην έδρα του Βενιζέλου.
    Με τους νέους της Θεσ/νίκης μίλησε σε αίθουσα συνεδριάσεων! Ούτε εικόνα δεν έχουν ανεβάσει από αυτή τη συνάθροιση ! Και που ; Στην εκλογική του περιφέρεια !

    Το χαρατσοπασοκ τελειώνει. Κι αυτοί που το τελειώνουν πρώτοι είναι οι ίδιοι οι προδομένοι ψηφοφόροι του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση