GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση στη Γερμανία

Μεγάλη επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας διεξήχθη σήμερα εναντίον εξτρεμιστικών οργανώσεων σαλαφιστών, που θεωρούνται ύποπτες ότι πα...

Μεγάλη επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας διεξήχθη σήμερα εναντίον εξτρεμιστικών οργανώσεων σαλαφιστών, που θεωρούνται ύποπτες ότι παρακινούν τους ισλαμιστές στη βία και καλλιεργούν σχέσεις με τρομοκρατικά δίκτυα.
Περίπου χίλιοι αστυνομικοί συμμετείχαν στις έρευνες στο Αμβούργο, το Βερολίνο, την Έσση, την Κάτω Σαξονία, την Βαυαρία, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και το Σλέσβιχ-Χολστάιν με στόχο την συγκέντρωση αποδείξεων για τις δραστηριότητες των οργανώσεων αυτών.
Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ ανακοίνωσε ότι έχει θέσει εκτός νόμου μια από τις οργανώσεις που ονομάζεται Μιλάτου Ιμπραχίμ και τόνισε πως από τις έρευνες θα προκύψουν στοιχεία που θα επιτρέπουν να κηρυχθούν παράνομες και άλλες δύο οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση