GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Σαμαράς

Στο προεδρικό μέγαρο εισήλθε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς. Σε λίγη ώρα αναμένεται να ορκιστεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. ...

Στο προεδρικό μέγαρο εισήλθε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς. Σε λίγη ώρα αναμένεται να ορκιστεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.
Τα μέλη της κυβέρνησης θα ορκιστούν σε δεύτερο χρόνο. Ακολούθως ο κ.Σαμαράς θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα γίνει τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Π.Πικραμμένο.
Εισερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως «Ο μαραθώνιος απέδωσε τη δεδηλωμένη» και εξέφρασε την ευχή για μία μακρόπνοη κυβέρνηση.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε στον κ. Σαμαρά «σας δίνω εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και σας εύχομαι καλή επιτυχία γιατί τα θέματα, που έχετε μπροστά σας είναι πάρα πολύ κρίσιμα».

2 σχόλια

  1. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.... ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε; ΨΑΧΝΩΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ Ε; ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κοιτα ρε ο Σαχλαμαράς πρωθυπουργος.χαχαχαχα.
    Ζητησε πατριωτισμο απο τους Ελληνες
    και ουτε ένα συγνωμη απο τις εκατονταδες των Ελλήνων που αυτοκτονισαν λόγω οικονομικων προβλημάτων.Δε ντρεπετε ο αχρηστος.
    Και εσεις οι οπαδοί περιμένετε καμια θεσουλα στο δημόσιο ε???
    Τελειώσανε αυτα.Δεν υπαρχει μία στα ταμεια.Τα φάγανε οι αλήτες.
    Τι θα γινει???δε θα κανουν δημευση της περιουσιας του Ακη και του καθε Ακη???Καντε του ρε δημευση της περιουσιας του και αφήστε τον ελευθερο να κοιματε στα παγκακια αστεγος ο πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση