GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν βρέθηκε το αεροσκάφος της Τουρκίας...

Η Τουρκία έχει εντοπίσει σε ποιό σημείο βρίσκονται τα συντρίμμια του αεροσκάφους, αλλά δεν έχει βρει το ίδιο το αεροσκάφος το οποίο κατέρριψ...

Η Τουρκία έχει εντοπίσει σε ποιό σημείο βρίσκονται τα συντρίμμια του αεροσκάφους, αλλά δεν έχει βρει το ίδιο το αεροσκάφος το οποίο κατέρριψε η Δαμασκός, όπως μετέδωσαν νωρίτερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών…
Τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκαν σε βάθος 1.300 μέτρων, σε συριακά ύδατα.
Ορισμένα τουρκικά ειδησεογραφικά δίκτυα μετέδωσαν νωρίτερα ότι ομάδες έρευνας και διάσωσης βρήκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Σελτζούκ Ουνάλ είπε επίσης ότι ακόμη παραμένει άγνωστο αν οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους είχαν προλάβει να χρησιμοποιήσουν τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους και ότι η έρευνα για τον εντοπισμό τους είναι προτεραιότητα.
Ο Σελτζούκ Ουνάλ επιβεβαίωσε ότι η Άγκυρα επέδωσε διάβημα διαμαρτυρίας στο προσωπικό του συριακού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη.

3 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΠΕΣ

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιωνες τωρα οι Τουρκοι ειναι θρασυδειλοι μπαμπεσηδες και κουτοπονηροι.

    Δεν εχουν καταλαβει οτι χωρις την ΑΜΕΡΙΚΉ από πισω τους είναι κωλος ξεβρακωτος και νομιζουν οτι οι αλλοι λαοί τους φοβουνται τους νταηδες στα λογια.

    Ειναι σαν το σκυλι που γαυγιζει και δειχνει τα δοντια του γρυλλιζοντας και μολις παρςις το στυλιαρι βαζει την ουρα στα σκελια και κανει κ α ι κ α ι. Τετοιος πούστικος λαός είναι.
    Οσοι στην Ελλαδα ισχυρίζονται ότι εμεις μπορουμε να ειμαστε φίλοι με αυτα τα πουσταρια ειναι μαλακες από κουνια. Με υαινα δεν γινεσαι ποτε φίλος της γαμας την μανα που την πεταγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση