GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διάσημη «Έναστρη νύχτα» σε… ντόμινο!

Χρειάστηκε περισσότερες από 11 ώρες για να φτιαχτεί και μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να καταρρεύσει! Ο καλλιτέχνης με την ατελείωτη υπομονή...

Χρειάστηκε περισσότερες από 11 ώρες για να φτιαχτεί και μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να καταρρεύσει! Ο καλλιτέχνης με την ατελείωτη υπομονή και τα πολύ σταθερά χέρια χρησιμοποίησε επτά χιλιάδες «τουβλάκια» ντόμινο για να αναπαραστήσει την «Έναστρη Νύχτα» το διάσημο πίνακα του Vincent Van Gogh. Και ήταν μόλις η δεύτερη φορά που το επιχειρούσε.
Η πρώτη απόπειρα έληξε ανεπιτυχώς όταν μία μικρή βίδα έπεσε στα τουβλάκια με αποτέλεσμα το ντόμινο να μην πέσει όπως πρέπει αλλά στραβά.
Η δουλειά του «FlippyCat», του καλλιτέχνη, είναι τόσο πλήρης που σε ορισμένα σημεία το τουβλάκια τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο ούτως ώστε πέφτοντας να σχηματίσουν με ακρίβεια το έργο του Van Gogh.
Το 2007 ο ίδιος καλλιτέχνης πειραματίστηκε και με τη Μόνα Λίζα χρησιμοποιώντας 4.519 τουβλάκια. Δείτε το βίντεο και προσέξτε τη… γάτα.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο
 Η διάσημη «Έναστρη νύχτα» σε... ντόμινο!
 Η διάσημη «Έναστρη νύχτα» σε... ντόμινο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση