GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβα» υποψηφίου ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε, θα καταστρέψουμε την χώρα...

Ο Νίκος Χανιάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος στην επιστολ...

41449b62280a7a6b8649bcd2df740948 XL 250x180 «Βόμβα» υποψηφίου ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε, θα καταστρέψουμε την χώραΟ Νίκος Χανιάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα.
«Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς «αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».

12 σχόλια

  1. ΕΙΧΕ ΑΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΡΑΓΚΑΣ..ΑΝΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων από έξοδο από το ευρώ.ΛΕΝΕ ΩΜΆ ΠΙΑ ΡΕ.

    Αν βγάζω 700 ευρώ τον μήνα; και μου ζητάς 1000 ευρώ τον μήνα ΑΠΛΆ θα με βγάλετε ΕΣΕΙΣ...
    ΑΣ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΈΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..

    Χάσαμε τρία χρόνια!! Αν είχαμε βάλει εμείς τους όρους μας, ας μας είχαν βγάλει πριν τρία χρονιά από το Ευρώ, ας είχαμε βγει ΕΜΕΙΣ από το ευρώ που πεθαίνει , αλλά ΔΥΣΤΗΧΟΣ έχομε πολιτικούς νενέκους πουλημένους που πάντα έδινα και δίνουν χρόνο να παίρνουν τα κλεμμένα κάποιοι και να τα βγάζουν έξω από την χώρα .. ΠΆΝΤΑ ΤΟΥΣ ΈΔΙΝΑΝ ΧΡΌΝΟ .. ΠΑ-ΝΤΑ...

    Η κύρια Τρεμη σήμερα είναι στην Γαλλία , για να μας παίξει αύριο το ΜΕΚΑ ένα μήνυμα του αστείου αυτού τυπάκου που τον έβαλαν να το παίζει πρόεδρος της Γαλλίας τον ΟΛΑΝΤ..

    Τα 11 δις μέτρα θα παρθούν στις 18 Ιουνίου ΟΤΙ και να γίνει,ας βγει η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Πρωθυπουργός όμως και πάλη δεν βγαίνει το γαμημένο 1+1 μας κάνει 2.. πώς το λένε δεν κάνει 200.. ΠΤΩ-ΧΕΥ-ΣΑ-ΜΕ ..

    Η χώρα θέλει από ΤΩΡΑ οργάνωση για να μην παθαίνουν οι άνθρωποι από την πεινά ,και τους μαζεύουν από τους δρόμους με τα ΚΑΡΆ..

    Η Ελλαδα μπέικε σε περιπέτεια ΤΕΛΟΣ.
    Βγάλετε αμέσως ΤΑ ΔΙΚΆ μας πλάνα μετά από ολοκληρωτική καταστροφή ΟΡΓΑΝΟΘΗΤΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΧΆΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ..

    ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατα μας ρε Μπουζουκα με τις μαλακιες σου καθυμερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιος κ. Χανιάς πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που προσχώρησε εσχάτως στον ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκε λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου κατάφερε κι έγινε μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής, είναι επικίνδυνο κόμμα. (Μάλλον εννοεί σχηματισμός) Με αυτόν τον κύριο συμφωνεί πάντως ο λαός της Κορινθίας και ως υποψήφιο των εκλογών Μαΐου τον έβγαλε προτελευταίο. Αν είχε εκλεγεί αυτός βουλευτής ποιος ξέρει τι θα θυμόταν!...

    Ο Νίκος Χανιάς ομολογεί σε επιστολή του προς τον γραμματέα του Συνασπισμού ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, καθώς, όπως γράφει, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβεί το ίδιο με το αν εκείνος εκλεγεί βουλευτής στην Κορινθία: «…θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!»

    Πράγματι, διότι όπως ακόμα έγραψε, «Αν κυβερνήσουμε έστω και μια ώρα θα καταστρέψουμε την Ελλάδα». Προσπάθησε λοιπόν ως υποψήφιος να καταστρέψει την Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερε, τα μάζεψε κι έφυγε. Θυμίζουμε είναι συνταξιούχος πυροσβέστης, πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.

    Συμφωνούμε με τον κ. Χανιά για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. μας έπεισε η πραγματικότητα: η Ελλάδα χρειάζεται ανθρωπιστική βοήθεια και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άσυλο, κατά το «Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα.»

    Κάποιοι σίγουρα θα λένε ότι το «Χανιάς» δημιουργεί κακούς συνειρμούς. Σωστό αυτό, διότι «Χανιάς-Χάνος-Χάνει». Άλλοι ίσως σκεφτούν ότι ο Χανιάς θα είχε καλύτερη εκλογική τύχη στα Χανιά. Λάθος αυτό γιατί κανένας δεν εκλέγεται με βάση το επίθετο καταγωγής που έχει ως επώνυμο. Π.χ. κανένας Κρητικός δεν εξελέγη στην Κρήτη και ο Αθηναίος Φλωρίνης δεν εξελέγη ποτέ ούτε στην Αθήνα ούτε στη Φλώρινα, αλλά στη Χαλκιδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διγλωσσία Τσίπρα. Τη μια θα επανεξετάσει το Μνημόνιο, την άλλη θα το καταγγείλει.
    /////////////////////////////////////

    Ψέμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρη θέση για το Μνημόνιο».

    Στην επιστολή του προς τους Ευρωπαίους, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για επανεξέταση και όχι κατάργηση του Μνημονίου: «Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής».
    Από την άλλη, στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει δέσμευση για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου.
    - Τη μία δηλαδή, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι θα καταγγείλουν μονομερώς τη δανειακή σύμβαση.
    + Την άλλη υποστηρίζουν ότι δεν θα την καταγγείλουν μονομερώς, αλλά θα διαπραγματευθούν από την αρχή τα πάντα. Αν εξακολουθήσει να υπάρχει έλλειμμα, θα επιβάλουν έκτακτα μέτρα εσόδων και περικοπής δαπανών.

    Δηλαδή θα αντικαταστήσουν το Μνημόνιο της Τρόικας με ένα άλλο, ελληνικής κατασκευής και δικής τους κοπής, με υλικά ύφεσης!
    Ό,τι απ’ όλα αυτά κάνουν, θα είναι ολέθριο. Θα φέρει φυγή καταθέσεων, νέα λουκέτα, νέα άνοδο της ανεργίας.


    Ο οικονομικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Παρασκευόπουλος, στην εκπομπή της ΝΕΤ “Εκλογές 2012”, (11/06/2012),
    αναφερόμενος στο σύνθημα “ούτε ένα ευρώ στο Νότο”, δήλωσε ότι επιμένουν στην καταγγελία της σύμβασης,
    ότι δεν θέλουμε ευρωπαϊκή βοήθεια και ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω τα λεφτά.

    Aυτή η Ρώσικη Ρουλέτα, με την κάννη στραμμένη στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαία.
    Έχουν πολλές απόψεις επί του ίδιου θέματος γιατί θέλουν να καλύπτουν ευρύ κοινό.
    Είναι μια νέα μορφή λαϊκισμού. Εξελιγμένη και άκρως επικίνδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

    Nα φύγουν οι εφοπλιστές και να τους αφαιρεθεί και η ιθαγένεια
    Στο Σύνταγμα άρθρο 4 παρ: 5. αναφέρει ότι: Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους και στην βάση του 4/3 επιτρέπεται η αφαίρεση ιθαγένειας σε περίπτωση κάποιος ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα.

    Όμως οι εφοπλιστές δηλώνουν ότι: “Αν μας φορολογήσετε θα φύγουμε από την Ελλάδα”. Nα φύγουν λοιπόν και να τους αφαιρεθεί και η ιθαγένεια.

    Το ενδεχόμενο φορολόγησης της ελληνικής ναυτιλίας από μία επόμενη κυβέρνηση, σχολίασε ο εφοπλιστής, Βίκτωρ Ρέστης, ο οποίος απείλησε πως κάτι τέτοιο θα έκανε τους...
    Έλληνες πλοιοκτήτες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

    Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Ρέστη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, είπε πως «δεν μπορείς να πιέζεις ασφυκτικά ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί τη διεθνή ναυτιλία λέγοντάς του ”θα σε φορολογήσω”. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι ”κάν΄το αλλά μετά θα με ψάχνεις”».

    Το Bloomberg σε άρθρο του σχολιάζει την ενδεχόμενη φορολόγηση της ελληνικής ναυτιλίας από μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο θα εκτόξευε την ανεργία ακόμη περισσότερο διότι οι Έλληνες πλοιοκτήτες θα έφευγαν από την χώρα.

    Στην συνέχεια αναφέρεται και η φορολογική ασυλία που απολαμβάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι απασχολούν συνολικά 60.000 εργαζομένους. Ωστόσο ο αριθμός αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, καθώς μαζί με όσους απασχολούνται σε συναφείς κλάδους της ναυτιλίας, αγγίζει τις 200.000.

    Σύμφωνα με το Bloomberg λοιπόν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τις θέσεις αυτές καθώς οι Έλληνες εφοπλιστές εμφανίζονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους και δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τα προνόμιά τους σε περίπτωση που η επόμενη κυβέρνηση επιβάλει φόρους στον κλάδο.

    «Η ναυτιλία αποτελεί μια υπεράκτια επιχειρηματική δραστηριότητα και κάθε πράξη εναντίον της είναι σαν να πυροβολεί κάποιος το πόδι του», λέει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρείας ναυτιλιακών επιχειρήσεων Petrofin Τεντ Πετρόπουλος.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της DryShips Γιώργος Οικονόμου δηλώνει άγνοια για το ενδεχόμενο φορολόγησης των εφοπλιστών επί των εισοδημάτων αλλά διευκρινίζει ότι σε περίπτωση που γίνει πράξη κάτι τέτοιο τότε σίγουρα η ελληνική ναυτιλία «θα μεταναστεύσει με αποτέλεσμα να μειωθεί το ελληνικό ΑΕΠ». Πάντως οι επιχειρήσεις του κ. Οικονόμου έχουν έδρα εκτός Ελλάδας.

    O πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Θεόδωρος Βενιάμης εκτιμά ότι «η φορολογική αντιμετώπιση των εφοπλιστών στην Ελλάδα» δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη από τις αντίστοιχες άλλων χωρών όπως η Ολλανδία, η Μάλτα ή η Κύπρος.

    O πρόεδρος της Paragon Shipping με έδρα τη Βούλα, Μιχαήλ Μποδούρογλου θεωρεί ότι «αν αρχίσουν να επισκέπτονται τις ναυτιλιακές εταιρείες εφοριακοί, τότε αυτές οι επιχειρήσεις θα πάψουν να είναι τόσο παραγωγικές όσο σήμερα» αφού θα χάσουν το προνόμιο «της μη αλληλεπίδρασής τους με το ελληνικό κράτος».

    Tα εμβάσματα των εφοπλιστών στην Ελλάδα ανήλθαν στα 15,4 δισ. ευρώ το 2010 ενώ για την προηγούμενη δεκαετία συνολικά έφτασαν τα 140 δισ. ευρώ.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρή στάση και ακόμη πιο σοβαρή σκέψη έχει αυτός ο κ.Χανιάς...
    τεκμηριωμένη!!!

    Τόσο σοβαρή που θα την λάβουμε σοβαρά υπόψη μας όταν φτάσουμε μπροστά στην κάλπη!!!

    Μπα, δεν αναρωτιώμαστε από που ήρθε αυτό το πυροτέχνημα...
    Είναι ακρίβως ίδιο -ΟΛΟΙΔΙΟ- με τα πυροτεχνήματα που εξαπολύουν οι πολιτικοί απατεώνες της παρεούλας Σαμαρα... (ίδιο χρώμα, ίδιο σχήμα, χωρίς την παραμικρή διαφορά, ούτε καν στον τρόπο διατύπωσης!)

    Μην ξεχνάτε! Η παρεούλα του Σαμαρά ευθύνεται όσο ακριβώς και η παρεούλα του Βενιζέλου για το χάλι της χώρας, και θα έπρεπε να βρίσκεται ομοίως στο 13%.
    Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δίωξουμε τους καταστροφείς της χώρας και πρέπει να το κάνουμε χωρίς φόβο και χωρίς δισταγμό!

    Εκτός αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την Ελλάδα να πεθαίνει, να αλώνεται απο τους σύγχρονους οικονομικούς κατακτητές -φιλαράκια του Βενιζέλου και του Σαμαρά-, να χάνεται κομμάτι-κομμάτι, κι εμείς να αυτοκτονούμε ένας, ένας, χωρίς ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι θυσίες θα οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο.
    Ας έρθουν άλλοι, κι ας είναι ασύνταχτοι, μπερδεμένοι,άπειροι. Αρκεί να φύγουν οι απατεώνες, οι υποταγμένοι και διαπλεκόμενοι, κι ας είναι..."γάτες" στην πολιτική και την παραπολιτική...
    ΔΕΝ θέλουμε άλλο τις αποτυχημένες και καταστροφικές πολιτικές τους! Ούτε τις παραπολιτικές τους, τύπου "Χανιά"...
    Κι αυτό δεν είναι ψήφος "αντίδρασης", είναι πολιτικά υπεύθυνη στάση απέναντι στο μέλλον μας και την αξιοπρέπειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διγλωσσία Τσίπρα. Τη μια θα επανεξετάσει το Μνημόνιο, την άλλη θα το καταγγείλει.
    /////////////////////////////////////
    Ψέμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρη θέση για το Μνημόνιο».
    Στην επιστολή του προς τους Ευρωπαίους, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για επανεξέταση και όχι κατάργηση του Μνημονίου: «Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής».
    Από την άλλη, στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει δέσμευση για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου.
    - Τη μία δηλαδή, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι θα καταγγείλουν μονομερώς τη δανειακή σύμβαση.
    + Την άλλη υποστηρίζουν ότι δεν θα την καταγγείλουν μονομερώς, αλλά θα διαπραγματευθούν από την αρχή τα πάντα. Αν εξακολουθήσει να υπάρχει έλλειμμα, θα επιβάλουν έκτακτα μέτρα εσόδων και περικοπής δαπανών.

    Δηλαδή θα αντικαταστήσουν το Μνημόνιο της Τρόικας με ένα άλλο, ελληνικής κατασκευής και δικής τους κοπής, με υλικά ύφεσης!
    Ό,τι απ’ όλα αυτά κάνουν, θα είναι ολέθριο. Θα φέρει φυγή καταθέσεων, νέα λουκέτα, νέα άνοδο της ανεργίας.


    Ο οικονομικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Παρασκευόπουλος, στην εκπομπή της ΝΕΤ “Εκλογές 2012”, (11/06/2012),
    αναφερόμενος στο σύνθημα “ούτε ένα ευρώ στο Νότο”, δήλωσε ότι επιμένουν στην καταγγελία της σύμβασης,
    ότι δεν θέλουμε ευρωπαϊκή βοήθεια και ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω τα λεφτά.

    Aυτή η Ρώσικη Ρουλέτα, με την κάννη στραμμένη στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαία.
    Έχουν πολλές απόψεις επί του ίδιου θέματος γιατί θέλουν να καλύπτουν ευρύ κοινό.
    Είναι μια νέα μορφή λαϊκισμού. Εξελιγμένη και άκρως επικίνδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα μνημόνια μας χρεωκόπησαν. Με ποιά χρεωκοπία μας φοβερίζουν τώρα ;

    Εχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο ανεκδιήγητος Γ.Παπανδρέου και η παρέα του, έβαλαν τη χώρα στο τούνελ του ΔΝΤ και την παρέδωσαν έτοιμη και εύκολη βορά στους διεθνείς τοκογλύφους.

    Στη διάρκεια των δύο αυτών επώδυνων για τη χώρα και τους πολίτες χρόνων, ακούγαμε συνέχεια από τους κυβερνώντες ότι αυτό που έκαναν ήταν μονόδρομος και υποχρεωτική επιλογή γιατί αν δεν το κάναμε, η χώρα θα χρεωκοπούσε με τα ακόλουθα καταστροφικά για το έθνος, τη χώρα και τους πολίτες αποτελέσματα :

    ♦ Δεν θα υπήρχε επάρκεια φαρμάκων και τροφίμων.

    ♦ Η ανεργία θα έφτανε στο 30%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις θα έπεφταν στα 200 ευρώ.

    ♦ Η εγκληματικότητα με ληστείες και δολοφονίες για την εξεύρεση των προς το ζείν, θα έφτανε σε υψηλά επίπεδα.

    ♦ Οι καταθέσεις θα δεσμευόταν ή και θα χανόταν.

    ♦ Τα εθνικά θέματα θα εγκαταλείπονταν βορά στους εχθρούς μας.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία θα διαγραφόταν από το ελληνικό λεξιλόγιο.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας θα ξεπουλιόταν αντί «πινακίου φακής».

    Ας δούμε τώρα ποια είναι η κατάσταση της χώρας και των πολιτών σήμερα, μετά από τα δύο χρόνια εφαρμογής αυτής της «υποχρεωτικής», «μονόδρομης» και «διασωστικής» πολιτικής :

    ♦ Φάρμακα δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν σήμερα ανθρώπινες ζωές. Οι ασφαλισμένοι ασθενείς καλούνται να πληρώνουν εξ ολοκλήρου την αξία των πολύ ακριβών φαρμάκων, τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν κατεβεί σε επίπεδα φτώχειας και πλήρους εξαθλίωσης.

    Επι πλέον οι ...εισαγωγές εχουν ήδη πρόβλημα, χωρίς χρεωκοπία, αφού ολες οι ξένες εταιρίες δεν παραδίνουν πλέον προϊόντα στην Ελλάδα παρά μόνο με πληρωμή με μετρητά. Και αφού λεφτά δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν και φάρμακα και τρόφιμα.

    ♦ Η ανεργία είναι ήδη, με βάση τα επίσημα στοιχεία, στο 22% ενώ ανεπίσημα και με πραγματικά δεδομένα, φτάνει στο 30%, αφού σε κάποιες περιοχές και για τις νέες ηλικίες, ξεπερνάει και το 40%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν είναι ακόμη στα 200 ευρώ, αλλά είναι στα 400 ευρώ, Εχει καμμία διαφορά για τον εργαζόμενο πολίτη και τον οικογενειάρχη αν καλείται να ζήσει με 200 ή 400 ευρώ ; Δηλαδή κατά τη λαϊκή ρήση «τι τον έκαψες, τι τον παλούκωσες», αφού και με τον έναν τρόπο και με τον άλλον πεθαίνεις.

    ♦ Η εγκληματικότητα είναι ήδη σε ανεξέλεγκτα επίπεδα, με εγκληματικές πράξεις που φτάνουν στο έγκλημα για μερικά ευρώ. Και οι αυτοκτονίες πολιτών γιατί δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, να έχουν γίνει καθημερινή είδηση.

    ♦ Οι καταθέσεις των μικρομεσαίων έχουν ήδη χαθεί, αφού η οικονομική εξαθλίωση που υφίστανται δύο χρόνια τώρα, τους ανάγκασαν να τις αποσύρουν και να τις διθέσουν για την επιβίωση των οικογενειών τους, ή την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

    ♦ Τα εθνικά θέματα είναι ήδη ανύπαρκτα για τους Ελληνες πολιτικούς, με αποτέλεσμα να έχει στηθεί ένα οργιαστικό πάρτυ των εχθρών γειτόνων μας (Τουρκία, Σκόπια) εις βάρος εθνικών δικαιωμάτων μας που απορρέουν από διεθνείς συνθήκες.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία έχει εκχωρηθεί πλήρως στους δανειστές μας και δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης περί αυτού.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας έχει αρχίσει ήδη να ξεπουλιέται και η διαδικασία αυτή προβλέπεται να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται στις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ… Εφοπλιστές ΛΕΝΕ: Εάν μας φορολογήσετε, θα φύγουμε??

    Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω εκτεθέντα, ποιά διαφορά θα μπορούσε κανείς να διαβλέψει μεταξύ της υφιστάμενης κατάστασης στη χώρα και αυτής που θα ήταν αποτέλεσμα μιας χρεωκοπίας ;
    Καμμία, λέμε εμείς.

    Και αυτοί που δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση παραδίνοντας τη χώρα στους δανειστές μας, τολμούν και ζητούν σήμερα την ψήφο μας για να συνεχίσουν.

    Θα τους την δώσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανώνυμος είπε...
    Παρατα μας ρε Μπουζουκα με τις μαλακιες σου καθυμερινα
    12 Ιουν 2012 10:16:00 μ.μ.

    -----------------------------------

    Μη διαβάζεις , ΑΝ ΔΕΙΣ το όνομα μου Το γράφω ...αν λέω λέω ψέματα ξεφτίλισε με, έστω και ΑΝΏΝΥΜΑ γιατί για βολεμένος,μιαζει όταν μου ορμάς χωρίς να έχεις να πεις κάτι {ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΕΕΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΙΑΖΕΙς ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑ ΣΟΥ }

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος..ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΊΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προειδοποίηση απευθύνουν οι Έλληνες εφοπλιστές μέσω του Bloomberg, πως εάν εκλεγεί κυβέρνηση που θα αρνηθεί το μνημόνιο θα μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό.

    Αυτό θα έχει ως συνέπεια να χαθούν έως 60.000 θέσεις εργασίας του ναυτιλιακού κλάδου.

    Οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και όσες συνδέονται με τον κλάδο απασχολούν 200.000 άτομα!!!
    (Το ερώτημα , βεβαίως είναι, αυτά τα άτομα είναι Έλληνες ή αλλοδαποί?? Διότι είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι το 80% είναι κυρίως Πακιστανοί ++με ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ αξιωματικούς λόγο μπουμπουκου λέω εγώ ... και πάμε στο 99%!!!).


    Σχεδόν το ένα τρίτο εξ αυτών θα έχαναν τις δουλειές τους εάν οι Έλληνες εφοπλιστές αποφάσιζαν να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους ..
    αλλού, αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο την ΕΣΕΕ.


    Εάν οι Έλληνες εφοπλιστές μετακομίσουν τα γραφεία τους στο Ντουμπάι ή στη Σιγκαπούρη, για να αποφύγουν τους νέους φόρους, η ανεργία στον ελληνικό ναυτιλιακό κλάδο θα αυξηθεί στο 20-30% από κάτω του 8% που είναι σήμερα, εκτιμά ο Βασίλης Κορκίδης, της ΕΣΕΕ. «Χρειαζόμαστε στην ελληνική ναυτιλία», τόνισε ο ίδιος.{ ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ ΛΈΩ ΕΓΏ ΟΠΟΊΟ ΠΛΟΊΟ ΤΟΥΣ ΠΈΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΑΔΡΆ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΕΞΟΝΥΧΊΣΤΗΚΑ .ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΑΩ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ}


    Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι σκοπεύει να καταργήσει το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς που απολαμβάνουν οι περίπου 762 πλοιοκτήτες της Ελλάδας, στο πλαίσιο του οποίου δεν πληρώνουν φόρο για τα κέρδη που έβγαλαν στο εξωτερικό, όταν τα φέρνουν στη χώρα.

    «Η ναυτιλία είναι μία offshore βιομηχανία, και κάθε κίνηση κατά της, είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας»,(Τα δικά σας πόδια , όχι του ελληνικού λαού, Τέντυ μπόι) δηλώνει ο Ted Petropoulos, ιδρυτής της Petrofin Research.

    Μόνο το 2010, οι Έλληνες πλοιοκτήτες έφεραν 15,4 δισ. ευρώ στη χώρα. Από το 2000 έως το 2010 έφεραν 140 δισ. ευρώ.(Και που είναι αυτά τα λεφτά...??? Θα μας απαντήσει κάποιος η θα μας πρήζετε με παραμύθια για μικρά, χαζά παιδάκια?)

    Ο Γιώργος Οικονόμου, πρόεδρος της DryShips δηλώνει ότι δεν ανησυχεί για την πιθανότητα κατάργησης του ευνοϊκού φορολογικού πλαισίου(Γιατί ευνοικούς , λοιπόν?Αυτοί δεν πρέπει να φορολογούνται? Όλοι εμείς μαλ@κες είμαστε?). «Δεν θα ανησυχούσα καθόλου για αυτό. Τα γραφεία της επιχείρησης μπορούν να βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο, επομένως, αυτοί θα χάσουν ένα ποσοστό του ΑΕΠ», είπε στο Bloomberg ο εφοπλιστής, που έχει ένα στόλο 58 πλοίων.

    «Δεν μπορείς να πιέζεις και να φέρνεις εμπόδια σε κάποιον που δραστηριοποιείται στο διεθνές ναυτιλιακό εμπόριο και finance και να του λες ‘θα σε φορολογήσω’. Η απάντηση είναι «βέβαια, φορολόγησέ με. Αν με βρεις«», εξηγεί ο Βίκτωρ Ρέστης,( Ο οποίος επενδύει στο εξωτερικό τα χρήματά του..πχ Μαυροβούνιο) που ελέγχει ένα στόλο περισσότερων από 200 πλοίων και είναι ο πέμπτος ισχυρότερος εφοπλιστής της Ελλάδας».
    Τα φορολογικά οφέλη για τους πλοιοκτήτες, οι οποίοι επέλεξαν να στηρίξουν την Ελλάδα ( Τρίχες κατσαρές...Στηρίζουν μόνο τον εαυτό τους !!! Στ @ρχίδι@ τους η Ελλάδα...Η Ελλάδα στηρίζει αυτούς με νόμους για να κερδοσκοπούν σε βάρος του Δημοσίου και των Ελλήνων ναυτικών...) δεν ήταν καλύτερα ή χειρότερα από εκείνα που προσφέρονται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Μάλτα, η Κύπρος και οι Κάτω Χώρες, δήλωσε ο Θεόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

    ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ο Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση