GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι της ανήκει ο… ήλιος και ζητά φόρους!

Η Angeles Duran ισχυρίζεται ότι κατέχει την κυριότητα του ήλιου και, για το λόγο αυτό, επιθυμεί μάλιστα να συγκεντρώσει... φόρους απ'...

Η Angeles Duran ισχυρίζεται ότι κατέχει την κυριότητα του ήλιου και, για το λόγο αυτό, επιθυμεί μάλιστα να συγκεντρώσει... φόρους απ' όσους τον χρησιμοποιούν.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, αυτό είναι νόμιμο, εξαιτίας ενός κενού σε μία διεθνή συμφωνία, η οποία ορίζει ότι καμία χώρα δεν μπορεί να διεκδικήσει την κυριότητα ενός πλανήτη ή ενός αστεριού.
Η Duran εξετάζει, επίσης, το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους πολίτες να πληρώνουν φόρους, αν θέλουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του ήλιου.
Ενώ έχει κάνει διαβουλεύσεις με το ισπανικό υπουργείο βιομηχανίας εξηγώντας ότι το αίτημά της δεν είναι καθόλου εξωφρενικό. «Εάν μπορείτε να τοποθετήσετε φόρους για τα ποτάμια, γιατί δε θα μπορούσα εγώ να κάνω το ίδιο με τον ήλιο», ισχυρίζεται..
Μάλιστα μερίδιο από τα κέρδη της θα τα δωρίσει για διάφορους σκοπούς...

3 σχόλια

  1. Καλά είναι τρελή ; Αν ήταν ο Μπένυ θα την έβαζε να πληρώσει διπλό χαράτσι στη ΔΕΗ και για χρήση ακινήτου και φόρο επί της ηλιακής ενέργειας !

    Αθάνατε Μπένυ, μόνο το νοσηρό μυαλό σου μπορούσε να σκεφτεί τέτοιους φόρους και φορολογικές δηλώσεις ! Άγαλμα να σου κάνουμε από τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί σας φαίνεται περίεργο;;;

    Εδώ στην Ελλάδα είναι πρώτη φίρμα ο Τσίπρας και ελεύθερος να το παίζει πολιτικός αρχηγός ο ΚΑμμένος.

    Σε άλλες χώρες ψεκάζουν με λίγο διαφορετικό μίγμα, ε, έχουν ελαφρή απόκλιση στις τερατογεννέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση