GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πρέπει να εγκαταλείψει τη Συρία ο Ασάντ»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε σήμερα η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον τη χθεσινή σφαγή στη Συρία, σημειώνοντας ότι ο Σύρος πρό...

Απαράδεκτη χαρακτήρισε σήμερα η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον τη χθεσινή σφαγή στη Συρία, σημειώνοντας ότι ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ πρέπει να παραδώσει την εξουσία και να εγκαταλείψει τη χώρα του.
«Η βία με την υποστήριξη του καθεστώτος την οποία είδαμε χθες στη Χάμα είναι απλούστατα απαράδεκτη», δήλωσε η Κλίντον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη.
Οι ΗΠΑ προτίθενται να συνεργαστούν με όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, σε μια διάσκεψη για το πολιτικό μέλλον της Συρίας, πρόσθεσε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών.
Όμως αυτή η διάσκεψη θα πρέπει να αρχίσει με την προϋπόθεση ότι ο Άσαντ και η κυβέρνησή του θα δώσουν το χώρο σε μια δημοκρατική κυβέρνηση, πρόσθεσε.
«Ο αλ Άσαντ πρέπει να μεταβιβάσει την εξουσία και να εγκαταλείψει τη Συρία», επέμεινε, προσθέτοντας ότι «ένα σημαντικό βήμα» θα ήταν «να κάνουμε σχέδια για μια μετάβαση με τάξη».
«Έχουμε αηδιάσει από αυτό που βλέπουμε», σημείωσε εξάλλου η Αμερικανίδα υπουργός, αναφερόμενη στη συνεχιζόμενη βία στη Συρία.

1 σχόλιο

  1. χεσε μας κυρα μου
    το εργο το ξαναειδαμε και στον ιρακ καΙ στη Λιβύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση