GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απούλητο έμεινε το κρέας των φαλαινών που πιάστηκαν στον Ειρηνικό...

Απούλητο έμεινε το 75% των 1.200 τόνων κρέατος των φαλαινών που αλιεύθηκαν στον βορειοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό το περασμένο καλοκαίρι. Οι φάλ...

Απούλητο έμεινε το 75% των 1.200 τόνων κρέατος των φαλαινών που αλιεύθηκαν στον βορειοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό το περασμένο καλοκαίρι.
Οι φάλαινες αυτές πιάστηκαν στον ωκεανό και το κρέας τους καταψύχθηκε μέχρι να πουληθεί. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα από το παράκτιο κυνήγι φαλαινών στη βόρεια Ιαπωνία, που προσελκύει πλήθος αγοραστών καθώς το κρέας που πωλείται είναι φρέσκο και όχι κατεψυγμένο.
Στην προσπάθεια να πουλήσει το κατεψυγμένο κρέας, το Ιαπωνικό Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών, που διοργανώνει το ετήσιο κυνήγι φαλαινών, πραγματοποίησε πολλές δημοπρασίες μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου, ωστόσο ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε.
Εκπρόσωπος του ινστιτούτου πάντως απέδωσε τα απογοητευτικά αποτελέσματα της δημοπρασίας στους πωλητές, οι οποίοι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν να μην έρθουν σε διαμάχη με τους ακτιβιστές.
Πηγή: econews.gr 

1 σχόλιο

  1. an ti deytera exoume istories me ton aneythino alexi, as erthoun na to poylisoun stous psifoforous tou kai se olous mas.
    tha kanoume to skato paksimadi, alla den ginetai allios. afou ta pisteyoun ... apo ta lefta yparxoun tou taksidiari paandreou stous palikarismous tsipra, kammenou kai mixaloliakou. idia nootropia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση