GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφαγε ξύλο γιατί είχε τατουάζ που θύμιζε... Χρυσή Αυγή

Επίθεση απο κουκουλοφόρους δέχθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι...

Επίθεση απο κουκουλοφόρους δέχθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι...ένα ζευγάρι Ούγγρων την ώρα που περπατούσε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου της Κρήτης. Σύμφωνα με το FlashNews, τρία άτομα επιτέθηκαν στους τουρίστες, χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή ή αιτία που να προκαλέσει το γεγονός. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμεναρχείου και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το ζευγάρι στο νοσοκομείο.
Η εκτίμηση που γίνεται από τα πρώτα στοιχεία, είναι ότι οι κουκουλοφόροι πέρασαν τον Ούγγρο για "χρυσαυγίτη" καθώς στο χέρι του είχε ένα τατουάζ το οποίο απεικόνιζε έναν σταυρό μέσα σε φλόγες ενώ ήταν και αρκετά γυμνασμένος.

4 σχόλια

  1. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη ρε αλητες, αν αυτο δεν ειναι φασισμός (να σε χτυπάνε γιατι εχεις τατουαζ σταυρους με φλόγες) τότε τι ειναι φασισμός?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η περί δημοκρατίας αντίληψη
    των φασιστοειδών
    "δημοκρατών-προοδευτικών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα ήταν και γυμνασμένος, μάλλον χρυσαυγίτης θάτανε. Οι αριστεροί είναι λαπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση