GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βεβαιώσεις Πικραμμένου στον Παπούλια για την εκλογική διαδικασία

Τις διαβεβαιώσεις του για την ετοιμότητα της πολιτείας για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, της προσεχούς Κυριακής, έδωσε σήμερα ...

Τις διαβεβαιώσεις του για την ετοιμότητα της πολιτείας για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, της προσεχούς Κυριακής, έδωσε σήμερα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, στον Κάρολο Παπούλια, τον οποίο επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.
«Ήρθα να σας διαβεβαιώσω ότι όλα βαίνουν καλώς, η προετοιμασία για τις εκλογές βαίνει καλώς, και δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα«, είπε ο Παναγιώτης Πικραμμένος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Ο Κ. Παπούλιας χαριτολογώντας σχολίασε: «Δηλαδή προετοιμάζουν ένα καλό αποτέλεσμα, από ό,τι καταλαβαίνω«, για να απαντήσει ο κ. Πικραμμένος: «Αυτό θα το κρίνει ο λαός. Η προετοιμασία είναι τέτοια ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα».

1 σχόλιο

  1. Σοκ. Στο 6% το μεταλλαγμένο πασοκ του Βενιζέλου, παλεύει για τη τρίτη θέση με Καμμένο και Κουβέλη και ΚΚΕ, που είναι στα ίδια περίπου ποσοστά !

    Πιο κάτω, γύρω στο 4%, παλεύει η Χρυσή Αυγή, που ίσως μέχρι τη Κυριακή να βρίσκεται στο όριο του 3%, διαρκώς συρρικνούμενη, λόγω της συμπεριφοράς των μελών της και του φόβου ακυβερνησίας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης και της εθνικής ασφάλειας, λόγω Σύριζα ! Ο φόβος να καταντήσει η Αττική έρμαιο των λαθρομεταναστών που ανέχεται ο Σύριζα, στρέφει πάνω από τους μισούς της ψηφοφόρους προς τη Νέα Δημοκρατία, και διαρκώς αποσυσπειρώνεται...

    Διαβάστε το δεικτικό σχόλιο παραπολιτικής στήλης, φιλικά προσκείμενης στο πασοκ ( το δηκκι είχε γύρω στο 6% πληροφοριακά ) !

    Σας παραθέτουμε ολόκληρο το σημερινό σχόλιο: «Θύμωσε ο αγάς…

    Στην Πολιτική συχνά είναι αναγκαία η εφεύρεση ενός εχθρού, ειδικά μάλιστα όταν κυκλοφορείς με την ταμπέλα «αποτυχημένος» στο κούτελο. Κάπως έτσι, κάποιος Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να συγκρουσθεί πριν τις εκλογές με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Γιάννη Ραγκούση, ελπίζοντας ότι θα πείσει τους λιγοστούς οπαδούς-πελάτες του ότι για όλα φταίνε εκείνοι.

    Φαίνεται λοιπόν ότι ο πληθωρικά ατάλαντος αγάς θύμωσε και σχεδιάζει να αυτοκτονήσει, προτείνοντας στην κοινωνία ένα ΠΑΣΟΚ κομμένο και ραμμένο στη μετριότητα του, χωρίς Ραγκούσηδες αλλά με πολλές Τόνιες. Δυστυχώς γι' αυτόν, δεν θα προλάβει καν να μετατρέψει εαυτόν από πολιτικό πτώμα σε πολιτικό ανέκδοτο. Το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε ΔΗΚΚΙ, θα είναι ήδη αργά για εκείνον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση