GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΥΤΗΡΟ – ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

   Γράφει ο Νικόλαος Αϊδηνίδης   Σήμερα πρωί, ένα περιστατικό τηλεοπτικής δημοκρατίας, υπέπεσε μέσω τρίτων στην αντίληψή μου, τόσ...

   Γράφει ο Νικόλαος Αϊδηνίδης  
Σήμερα πρωί, ένα περιστατικό τηλεοπτικής δημοκρατίας, υπέπεσε μέσω τρίτων στην αντίληψή μου, τόσο πρωτόγνωρο που μου έφυγε η όρεξη για δουλειά – αφορμή ψάχνω να μην εργαστώ γιατί ούτως οι άλλως οι πελάτες μου δεν πληρώνουν τον κόπο μου…
Τι σκεφτόσουν ρε Κασσιδιάρη όταν χαστούκιζες μια κυρία σαν τη Λιάνα Κανέλλη; Ότι θα σβήσεις τα επιχειρήματά της και θα την κάνεις να πάψει να διαφωνεί μαζί σου; Το ίδιο θα……..
έκανες αν ήταν απέναντί σου ο Σβαρτζενέκερ με αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις;
Ήταν πράξη πολιτική (ως ενός ζώου πολιτικού – δεν είναι εξύβριστικός χαρακτήρισμός… το έλεγε ο Αριστοτέλης ), ήταν πράξη αυτοάμυνας (άφευκτη αντίδραση υπαγορευόμενη από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης), ήταν απλά μια άτυχη στιγμή;
Ό,τι και να ήταν όμως νομίζω κύριε Κασσιδιάρη ότι πρέπει να πάτε σπίτι Σας, μήπως και οι πελάτες μου τύχουν των υπηρεσιών που τους αξίζουν – έστω και αν δεν με πληρώνουν.
Ομολογώ άγνοια περί των πολιτικών ηθών (δόξα τω θεώ) και σκόπιμα απόφευγα να ασχοληθώ ενεργά – κάπου μέχρι τα 37 μου – . Ώσπου μας προέκυψε όλο αυτό που ζούμε και δεν έπαψα να κατηγορώ τον εαυτό μου, γιατί ήμουν ένας από τους άχρωμους “μηδένα εισιέναι” . Σήμερα πιστός στην υπόσχεση που κάθε Έλληνας πρέπει να δώσει στον εαυτό του δεν αφήνω τίποτε να πέσει κάτω. Θα φωνάξω την άποψή μου θα την εκθέσω στον κόσμο, όπως η κοιλοπονούσα φέρνει στον κόσμο το παιδί της με τις καλλίτερες ελπίδες για αυτό και τον κόσμο που θα το δεχθεί.
Προσβάλατε τους πολιτικούς φίλους Σας κύριε Κασσιδιάρη. Δώσατε επιχειρήματα στους αντιπάλους Σας. Προσβάλατε τον οικοδεσπότη Σας δημοσιογράφο (φαντάσου να χαστούκιζε ενας φιλοξενούμενός Σας στο σπίτι Σας έναν άλλο φιλοξενούμενο). Προσβάλατε την πατρίδα μου ως εκπρόσωπος όλου του έθνους μας (έστω και για μία ημέρα). Πια θεωρώ ότι προσβάλλατε και εμένα προσωπικά κύριε Κασσιδιάρη, γιατί η εικόνα Σας έκανε και θα κάνει το γύρο του κόσμου. Του κόσμου που με αυτήν την εικόνα θα με εξισώνει με Εσάς που επαγγέλεστε τη βαρβαρότητα. Οι πράξεις Σας αποτελούν έκφραση βαρβαρότητας, που απορρίπτει τον λόγο. Οι Έλληνες διδάξανε στον κόσμο τη δημοκρατία, ώστε να επιλύονται τα ζητήματα, με αποφυγή της βίας, αλλά με τη δύναμη των επιχειρημάτων που θα πείθουν τη λογική των πολλών. Εσείς κύριες Κασσιδιάρη αν ήσαστε Γερμανός και βλέπατε αυτήν την εικόνα θα θέλατε πολιτική ενοποίηση;
Νομίζω ότι οι συμπεριφορές Σας ενισχύουν τα επιχειρήματα αυτών που επαγγέλονται ότι όλοι οι άνθρωποι δεν γεννιούνται ίσοι και υπάρχει μια διαστρωμάτωση ανάμεσα σε κάστες ανθρώπων. Το καλό για Εσάς φυσικά είναι ότι δώσατε επιχειρήματα περί ανωτερώτητας φυλών έναντι άλλων. Το δυστυχές ωστόσο είναι ότι αυτοί που θα τα χρησιμοποιήσουν θα μας τοποθετήσουν όλους (και Εσάς κ. Κασσιδιάρη) πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.
Τέλος το χειρότερο όλων είναι ότι έστω και για λίγες στιγμές δώσατε λόγο σε ανθρώπους που η κοινωνία μας περιθωριοποιεί πολιτικά και τους φέρατε στο προσκήνιο. Ότι δήθεν αυτοί είναι η σωτηρία μας από Εσάς…. ^!^
Σκοπός λοιπόν των γραμμών αυτών δεν είναι αποδώσουν πολιτική δικαιοσύνη, ούτε να Σας θίξουν (γιατί προσωπικά πιστεύω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή) αλλά να προλάβουν αυτούς που έχοντας προφανή πολιτικά οφέλη θα επιχειρήσουν να σας “κατακεραυνώσουν” και να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
Δεν γράφω παραπάνω γιατί πρέπει να εργαστώ κιόλα ….
Αυτά μου είπε σήμερα η ψυχούλα μου και εγώ απλά τα υπαγόρεψα. Είναι δικά μου γιατί μπορώ και τα χαρίζω σε όσους τα διαβάζουν.
Νικόλαος Αϊδηνίδης

3 σχόλια

  1. Ειναι πολλά τα σχόλια και θα ακολουθησου πολλά γιαβτο περιστατικό στο κανάλι βόυρκος. Θα μέινω σε ένα γεγονός που με εξόργισε επίσης πολύ. Ο ΑΝΤ1 σε μετάδοση του περιστατικού έκοψε τη σκηνή της εκτόξευσης του ντοσιέ από την Καννέλη. Πολύ φθηνή ενέργεια, κατάπτυστη όσο και η πράξη της χειροδικίας. Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πολλά. Ο τηλεοπτικός βόθρος που δήθεν ενημερώνει τους πολίτες μετράει τις μέρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι πολλά τα σχόλια και θα ακολουθήσουν επίσης πολλά γιαυτο το περιστατικό στο κανάλι ¨βούρκος¨. Θα μέινω σε ένα γεγονός που με εξόργισε επίσης πολύ. Ο ΑΝΤ1 σε μετάδοση του περιστατικού έκοψε τη σκηνή της εκτόξευσης του ντοσιέ από την Καννέλη. Πολύ φθηνή ενέργεια, κατάπτυστη όσο και η πράξη της χειροδικίας. Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πολλά. Ο τηλεοπτικός βόθρος που δήθεν ενημερώνει τους πολίτες μετράει τις μέρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σημερινά γεγονότα ( επεισόδιο στον Αντέννα, άμυνα 25χρονου απέναντι σε 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη κλπ ) δείχνουν πολλά πράγματα, αλλά το κυριότερο είναι έχει ξεφύγει η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Οδηγούμαστε σε πτώχευση και "εμφύλιο πόλεμο" , εκτός αν...

    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να δώσουν λύση σε κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική.
    Σύριζα και ΑΝΕΛ του Καμμένου, με την ΑΠΟΛΥΤΗ άρνηση "ΟΧΙ στο μνημόνιο", οδηγούν σε άμεση παύση δανείων του εξωτερικού και του ΕΣΠΑ, πρόκληση πανικού, φυγή καταθέσεων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό, εσωτερική κατάρρευση.
    Το Πασοκ του Βενιζέλου, λόγω της άθλιας φορομπηχτικής πολιτικής ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μεγάλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, φάρμακα, γιατρούς, σε σχολεία, σε νοσοκομεία,σε δήμους, στις άθλιες νεες φορολογικές δηλώσεις, το μπάχαλο στις Πανελλαδικές κλπ ) έχει προκαλέσει την οργή και το μίσος ακόμα και των ψηφοφόρων του, ενώ υστερεί και στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Οι καθημερινές ληστείες δεν λύνονται ούτε με τον "αφοπλισμό" της Αστυνομίας ( Σύριζα ), ούτε με παράλληλους μηχανισμούς ( Χ.Α ).

    Οι πολίτες, μπροστά σε αυτό το χάος στην Οικονομία και στη Δημόσια Ασφάλεια, έχουν να επιλέξουν τη ΜΕΣΗ ΟΔΟ, μια μέση λύση, πριν έρθουν τα χειρότερα. Μια ισχυρή, σε ποσοστά, Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από το νεφελώδες οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα του Σύριζα, με ΑΜΕΣΗ επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αλλαγές σε χαράτσι στη ΔΕΗ, στις φορολογικές δηλώσεις, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ), με εκζήτηση κοινωνικής συναίνεσης από όλα τα κόμματα ( ιδέες, προτάσεις για την οικονομία- κοινή γραμμή απέναντι στην ΕΕ ), με επιβολή της δημόσιας τάξης σε όσους παρανομούν ( χωρίς την αυταρχικότητητα της κυβέρνησης πασοκ ), με ανάπτυξη- προσέλκυση επενδύσεων και ΕΣΠΑ,μόνο αυτή μπορεί να αποτρέψει το επερχόμενο ΧΑΟΣ,τη πτώχευση,την εμφύλια σύρραξη μεταξύ των άκρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση