GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αριστερός ελληνικός εκβιασμός...

Παύλος Παπαδόπουλος  Μια σειρά γεγονότα έρχονται να ενισχύσουν τις βεβαιότητες όσων πιστεύουν ότι οι επικεφαλής της ευρωζώνης δεν θα τολμήσ...

Μια σειρά γεγονότα έρχονται να ενισχύσουν τις βεβαιότητες όσων πιστεύουν ότι οι επικεφαλής της ευρωζώνης δεν θα τολμήσουν να εξωθήσουν μια αριστερή Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ. Πρώτον, δεν υπάρχει σχέδιο ασφαλούς και ανώδυνης αποκοπής κράτους από την ευρωζώνη γιατί η ανώδυνη και ασφαλής αποκοπή κράτους από μια νομισματική ένωση δεν έχει ακόμη εφευρεθεί. Δεύτερον, το ελληνικό κράτος, οι τράπεζες και οι ιδιώτες χρωστούν στην υπόλοιπη ευρωζώνη πάνω από 360 δισ. ευρώ, τα οποία σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή δεν πρόκειται να επιστραφούν.
Για παράδειγμα, η ΕΚΤ διαθέτει ελληνικά ομόλογα 60 δισ. ευρώ τα οποία εξαιρέθηκαν από το PSI. Σε περίπτωση εξόδου τα ομόλογα θα μηδενιστούν, με αποτέλεσμα να πρέπει η κεντρική τράπεζα να ανακεφαλαιοποιηθεί την ώρα που το ευρώ θα καταρρέει. Τρίτον, η φυγή καταθέσεων από όλες τις χώρες του Νότου έχει προκαλέσει πραγματικό σοκ στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο αφού μόνο ως τα τέλη Μαρτίου 100 δισ. ευρώ εγκατέλειψαν την Ισπανία. Σε περίπτωση ελληνικής εξόδου η φυγή θα μετατραπεί σε ασυγκράτητο πανικό. Τέταρτον, οι Ισπανοί απορρίπτουν κάθε ιδέα να υπαχθούν σε πρόγραμμα αντίστοιχο του ελληνικού και προειδοποιούν ότι δεν θα δεχθούν η διάσωση των τραπεζών τους να θέσει τη Μαδρίτη υπό την εποπτεία απεχθών υπαλλήλων της τρόικας.
Και ενώ ισχύουν όλα αυτά, μια καθοριστική μερίδα Ελλήνων μοιάζει να έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στις 6 Μαΐου επιφυλάσσοντας νέες δυσάρεστες εκπλήξεις στα πρώην μεγάλα κόμματα, τα οποία βρίσκονται σε σύγχυση αφού επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ώρα που αντιγράφουν τις προτάσεις και τα συνθήματά του με σταθερή καθυστέρηση δύο εβδομάδων. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί πρώτο κόμμα και εφόσον κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση, τότε έχει δεσμευθεί ότι θα αντικαταστήσει το μνημόνιο με ένα εθνικό σχέδιο σταθεροποίησης διεκδικώντας παράλληλα μια τροποποιημένη δανειακή σύμβαση.
Ενας αριστερός ελληνικός εκβιασμός μπορεί να πετύχει, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι η κατάσταση στην ευρωζώνη στα τέλη Ιουνίου δεν θα είναι χειρότερη από εκείνη που μας συμφέρει να είναι. Μπορεί, δηλαδή, η κρίση του ευρώ να ενταθεί τόσο πολύ ώστε η διατήρηση υψηλού επιπέδου ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες ή η μέριμνα για την καταβολή συντάξεων και μισθών στην Ελλάδα να είναι το τελευταίο που θα απασχολεί τον Ντράγκι και τη Μέρκελ. Μιλώντας στον ΣΕΒ την Πέμπτη ο αμερικανός οικονομολόγος Τζέφρι Σακς τόνισε ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι σε συνθήκες δραματικής κλιμάκωσης οι επικεφαλής της ευρωζώνης θα έχουν πολύ πιο επικίνδυνους εκβιασμούς να διαχειριστούν από τον αριστερό ελληνικό εκβιασμό, με αποτέλεσμα η θετική έκβαση του τελευταίου να συμβεί μόνο από θαύμα...

19 σχόλια

  1. 11 οικονομολόγοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ..
    με αρθρο στην καθημερινη βεβαια..

    απο τους 17 οικονομολογους και τον χαζονομπελιστα μεινανε οι 11..

    στο τελος του 2011 θα βγουμε στις αγορες..
    το μεσοπροθεσμο θα σωσει την ελλαδα..

    οι ιδιοι 11 λεγανε τις γελοιες μαλακιες το 2001 για το ευρω και την ελλαδα στο σκληρο πυρηνα της ευρωπης..
    απεκρυψαν και αποκρυπτουν οτι το συνολο των οικονομολογων εκφραστηκε αρνητικα για το ευρω..
    αυτο λεγεται επιστημονικη αμεροληψια..
    για τους ολυμπιακους κουβεντα,τοτε και τωρα..
    οταν πληρωνουν οι τραπεζες,οι 11 οικονομολογοι βλεπουν γαιδαρους να πετανε..
    τρεμουν βεβαια μερικοι και στην προοπτικη ο ΣΥΡΙΖΑ να γινει κυβερνηση
    και να δημοσιευσει απο που πληρωνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο είναι οι χθεσινοσημερινές γκάφες του Βενιζέλου :

    1) Λέγοντας ότι δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά, κινδυνεύει να χάσει τη μισή του δύναμη ( όπως ο Καμμένος σήμερα ), γιατί θα δημιουργηθεί πανικός Ακυβερνησίας, οπότε οι "εκπαιδευμένοι" στο κίνδυνο χρεοκοπίας ψηφοφόροι του Πασοκ θα στραφούν οι περισσότεροι προς τη Νέα Δημοκρατία !

    2) Λέγοντας ότι μετεκλογικά θα επιδιώξει συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ, δείχνει αδυναμία και πανικό, και μπορεί οι ψηφοφόροι του Πασοκ της 6ης Μαίου να στραφούν προς τη ΔΗΜΑΡ προεκλογικά !

    Έτσι, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ φορολογικές δηλώσεις και έκτακτες εισφορές και τα διπλά χαράτσια στα ακίνητα ( και ΕΕΤΗΔΕ στη ΔΕΗ και ΕΤΑΚ και ΦΑΠ ετών 2009 έως 2011 ) και τις οριζόντιες περικοπές και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις και το μπάχαλο των Πανελλαδικών και στο χώρο της Υγείας, και με τα ημερολόγια του Άκη και με τις πολυτελείς διακοπές Παπανδρέου στη Κρήτη, τι περίμενε, δηλαδή ; Να τον "αποθεωνουν" οι πολίτες που τους άφησε άνεργους ή νεόπτωχους ;

    Και η υπερπροβολή της Πολωνέζας, πάλι γκάφα είναι ( και την χειροκροτούν από κάτω ! ). Γιατί οι 8μηνες επιταγές δείχνουν ότι η αγορά έχει στερέψει από ρευστό ( αφού όλα πάνε στο Κράτος σαν χαράτσια και φόροι ), και ο κίνδυνος "χρεοκοπίας" είναι "βούτυρο στο ψωμί" της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί όσοι φοβούνται την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, αν είναι μπροστά ο Σύριζα, θα πάνε στη ΝΔ !

    Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Ο Βενιζέλος παρουσιάζει σύνδρομο Καρατζαφέρη, που απειλούσε και απειλεί τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν απεγνωσμένα. Αυτό δείχνει αδυναμία και έλλειψη ελέγχου της κατάστασης. Φυσικά η εικόνα του πασοκ , με συγκεντρώσεις των 50 ή 100 ατόμων, είναι τραγική και δείχνει πράγματι τη συρρίκνωση του σε επίπεδα μονοψήφια, και τώρα θα φοβάται, μήπως εξαϋλωθεί εκλογικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα δεν είναι τι λένε οι νομπελίστες, αλλά το τι θα κάνει ο απλός κόσμος.

    Το ενδεχόμενο να βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα έχει πανικοβάλλει πολλούς, που σχεδιάζουν να προχωρήσουν, αν επιβεβαιωθεί ένα τέτοιο σενάριο σε μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων, ειδών πρώτης ανάγκης και απόσυρση καταθέσεων. Αυτό είναι ένα εφιαλτικό σενάριο που θα οδηγήσει τη χώρα σε βέβαιη πτώχευση. Κι αυτό γιατί το πρόγραμμα του Σύριζα δεν δίνει βάση στην ιδιωτική πρωτοβουλία, οπότε πολλοί φοβούνται φυγή επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αυτό δεν το προκάλεσαν ούτε τα ΜΜΕ, ούτε κανείς άλλο. Το προκάλεσαν οι Σύριζα και ο Καμμένος, με την επιμονή τους να μη συνεργάζονται για να πάνε ΟΛΟΙ μαζί να επαναδιαπραγματευτούν πτυχές του μνημονίου, για λόγους κομματικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μάχη είναι πεινασμένοι και ξεβολεμένοι / ξεσαλωμένοι εναντίον ανθεκτικών ακόμα.

    Αυτός είναι ο εμφύλιος. Δυστυχώς η μόνη δύναμη ισορροπίας και ευθύνης, το ΠΑΣΟΚ, έχει απώλειες συγκυριακές προς τους ανεύθυνους Σαμαρά και Τσίπρα, που προσπαθούν να εκπροσωπήσουν τις δύο αυτές τάσεις αντί να συνθέσουν εθνική στρατηγική επωφελούς νέου ξεκινήματος.

    Καημένη Ελλάδα. Πάντα απογειώνεις λάθους ανθρώπους σε λάθος στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφιάλτης δεν θα είναι αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο κ. Τσίπρας αλλά αν δεν την αναλάβει. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει με στοιχειώδη σοβαρότητα το πρόγραμμα μιας πιθανής κυβέρνησής του αλλά αντίθετα, πιστεύω βαθύτατα ότι ετοιμάζει πυρετωδώς το πρόγραμμα της καταστρεπτικής του αντιπολίτευσης. Αν μετάσχει, έστω και μετά από πίεση, σε μια κυβέρνηση, θα μετατραπεί αυτομάτως σε κατεστημένο, γιατί θα αναγκαστεί να αποδεχτεί κάποιους κανόνες και αρχές. Και... τότε η απομυθοποίησή του θα είναι θέμα ημερών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προκλητικός ο Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν ξέρω καμία χώρα που λέγεται Σκόπια" !

    Προ ημερών ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου υποστήριξε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να περικόψει όλες τις εξοπλιστικές δαπάνες, δηλώνοντας έτοιμος να το «ρισκάρουμε» με την Τουρκία.

    Προχθές μιλώντας στο MEGA για το Σκοπιανό είπε...
    «FYROM λέγεται η χώρα, δεν λέγεται Σκόπια. ΠΓΔΜ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν ξέρω καμιά χώρα που λέγεται Σκόπια».


    ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

    ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποναει που η ΝΔ είναι μπροστα στις 5/6 από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

    Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τελευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι νουδουπασοκοι ειναι εκβιασιμοι
    γιατι ειναι ολοι λαδιαρηδες
    υπαληλακια της SIEMENS..
    καλυτερη διαπραγματευση θα εκαναν
    αν ηταν πουστηδες και τους ειχαν σε βιντεο να τους πηδανε αραπηδες..
    παρα με τα στοιχεια που εχουν οι γερμανοι εναντιον τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σου συμπαραστέκεται ο Συριζα που ποτέ δεν καταδίκασε τα επισόδεια του 2008 που έκαψαν την Αθήνα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    11 αναγνωρισμένοι "τρομοκράτες" οικονομολόγοι λένε:
    Μία ανάσα πριν την άτακτη χρεοκοπία η χώρα.
    _____________________________
    Έντεκα διεθνώς αναγνωρισμένοι
    "τρομοκράτες", Έλληνες ακαδημαϊκοί οικονομολόγοι, από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, παρεμβαίνουν σχετικά με την ελληνική κρίση μέσω της "Καθημερινής της Κυριακής" για να προειδοποιήσουν για τον λάθος δρόμο που έχουμε πάρει....

    - βέβαια ο Στρατάκης που διδάσκει "Εισαγωγή στον Μαρξισμό" ξέρει καλύτερα.................

    Προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ είναι πλέον υπαρκτός, καθώς πολλοί εταίροι πείθονται ότι η ελληνική κοινωνία αδυνατεί να στηρίξει μια πορεία ευρωπαϊκής σύγκλισης.
    Θεωρούν ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου πρέπει να έχει ευρεία στήριξη και να επιβεβαιώσει εμπράκτως τη διάθεση για παραμονή στο ευρώ στη βάση της συμφωνίας με τους εταίρους, αλλιώς η χώρα πιθανότατα θα χρεοκοπήσει ατάκτως με δραματικές συνέπειες.
    Όπως αναφέρουν μια τέτοια κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει επειγόντως μεταρρυθμίσεις και να επαναδιατυπώσει τις συμφωνίες για ταχύτερη ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας.

    Χαρακτηριστικά γράφουν μεταξύ άλλων:
    "Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τη χώρα μας και θεωρεί πλέον πολύ πιθανό ότι αυτή θα χρεοκοπήσει άτακτα και θα αποχωρήσει από το ευρω.
    Η κατάσταση είναι κρίσιμη: υπάρχει σοβαρός κίνδυνος λάθους που θα επιβαρύνει με μη αναστρέψιμο τρόπο τουλάχιστον τις δύο επόμενες γενιές".

    Ποιοι υπογράφουν το κείμενο
    Μάριος Αγγελέτος, Massachusetts Institute of Technology
    Δημήτρης Βαγιανός, London School of Economics
    Νίκος Βέττας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Γιάννης Ιωαννίδης, Tufts University
    Γιώργος Κωνσταντινίδης, University of Schicago
    Κώστας Μεγήρ, Yale University
    Χάρης Ντέλλας, Universitat Bern
    Νίκος Οικονομίδης, New York University
    Μανόλης Πετράκης, Πανεπιστήμιο Κρήτης
    Θανάσης Στέγγος, University of Guelph
    Μιχάλης Χαλιάσος, Goethe University Frankfurt.

    -------------
    βέβαια.....
    Που να ξέρουν αυτοί οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που κάνουν καριερα και πληρώνονται απο τα Καλύτερα Πανεπιστήμια του Πλανήτη Γη..

    Απο τους "οικονομολόγους" του παρασιτικού Καθηγητικού ΑΡΙΣΤΕΡΟΎ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ του κώλου
    στα Ελληνικά που ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ που τρώνε τόσα χρόνια τα Ευρωπαϊκα χρήματα, για να πουλάνε ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ και ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ?

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ απο τα ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ τους
    - κυριολεκτικα -
    που έχουν αναλάβει εργολαβία την Διαδικτυακή Αλητεία της
    Σύριζα συνιστώσας της ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σάλεψαν τελείως και μοιράζουν υπουργεία οι συριζέοι. 18 του μήνα θα είναι για πολλά γέλια και κλάμματα. Ψήφισε επανάσταση έλληνα γιατί οι ευρωπαικές τράπεζες θέλουν και νέους φουσκωμένους λογαριασμούς ελλήνων σωτήρων σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Πύλο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει στην Costa Navarino για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου.
    Zougla.gr

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΥΛΟ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΟ!

    Ο ΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ, Ο ΓΑΠ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, Ο ΜΠΕΝΥ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @10.11
    κυττα τι λεει ο 6.08,που σε προλαβε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαλλον δικαιωνονται οι αριστεροι αποτι διαβαζω..
    το ΚΚΕ παντως ηταν η μονη πολιτικη δυναμη που μιλησε εγκαιρως εναντιον του ευρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η απάτη της παιδείας

    Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΡΟΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙΤΗΣ
    ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ ΕΝΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΣΟΚ
    ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΟΠΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΕ Ως ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!



    Η Απόσπαση στην Φιλοσοφική γίνεται για να είναι βοηθός ερευνητή και όχι ο ίδιος να κάνει έρευνες. Λένε ψέμματα οι Καθηγητικές της Φιλοσοφικής! Ο αποσπασμένος από την Δευτεροβάθμια είναι μόνο ΒΟΗΘΟΣ σε έρευνες. Αυτό όμως δεν προσμετρείται ως προϋπηρεσία σύμφωνα με τον νόμο των ΤΕΙ για να γίνει η κ. Μπότσαρη Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ!
    Ο κ. Ψυχάρης είναι τώρα Προϊστάμενος του Τμήματος Παιδαγωγικών της ΑΣΠΑΙΤΕ!
    Η κ. Μπότσαρη Μακρή Ευανθία η πρώην δεξιά και πρώην ΠΑΣΟΚ τώρα για να καλυφτεί θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!! Για το λόγο αυτό τα βγάζουμε στην φόρα!

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

    4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημήτρης Κλ.4 Ιουν 2012, 2:22:00 π.μ.

    Όταν κινδυνεύουν χώρες σαν την Ισπανία και την Ιταλία, ο "εκβιασμός" του Τσίπρα θα οδηγήσει τους μεγάλους, με τα τεράστια συμφέροντα,να πατήσουν το delete για την Ελλάδα.
    Είναι δυνατό να ρισκάρουμε, σαν τζογαδόροι χαρτοπαίχτες, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση