GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιοδεία σε περίπτερα της ΝΔ ή σε παράγκες της δεξιάς πολιτικής..;; Κόκκινη κάρτα… κύριε Σαμαρά Αντώνη..!

Γράφει η Νάνσυ Πανταζή Σε περιοδεία στο Αιγάλεω ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόταν από τον γνωστό παράγοντα του ποδοσφαίρου Θωμά Μητρόπουλο ...

Γράφει η Νάνσυ Πανταζή

Σε περιοδεία στο Αιγάλεω ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόταν από τον γνωστό παράγοντα του ποδοσφαίρου Θωμά Μητρόπουλο (φωτό ο άνδρας αριστερά ) και επισκέφθηκαν την τοπική παράγκα της ΝΔ.
Η οικοδόμηση της χώρας που μας υπόσχεται η ΝΔ είναι μια παράγκα, δηλαδή αφενός μεν να διατηρήσει η ΝΔ αυτό που είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη με τις δεσμεύσεις που υπέγραψαν με το ΠΑΣΟΚ και την υπερψήφιση των Μνημονίων και αφετέρου να χρησιμοποιήσει σαν πρώτα υλικά οικοδόμησης της παράγκας τη διαφθορά, την δωροδοκία και τη διαφθορά του σάπιου κρατικού μηχανισμού και την λάσπη.
ΣΥΡΙΖΑ θα ξεριζωθούν οι παράγκες της ΝΔ γιατί ο λαός έχει και μνήμη και αντίληψη.
*Θωμάς Μητρόπουλος ή Ντίλιγκερ ή Μπάρμπα Θωμάς Παράγκας *
1. Το 2002 στην τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ήρθαν στο φως μαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Θ. Μητρόπουλου και παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου οι οποίες άφηναν σαφείς ενδείξεις για σκάνδαλο το οποίο επεκτείνονταν από την Α΄ Εθνική κατηγορία έως και στις ερασιτεχνικές διοργανώσεις. Η προβολή της εκπομπής προκάλεσε την αυτεπάγγελτη επέμβαση του εισαγγελέα Πειραιά Αντώνη Λιόγα ο οποίος διατάσσει έρευνα για το διαφαινόμενο σκάνδαλο, το οποίο έμεινε στα δημοσιογραφικά χρονικά σαν «σκάνδαλο της παράγκας», όρος που παραπέμπει ευθέως στο πρόσωπο του Θ. Μητρόπουλου, αφού ο συσχετισμός της λέξης παράγκα με τον τίτλο του μυθιστορήματος «Η καλύβα του μπαρμπά-Θωμά» είναι εμφανέστατος.
2. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 02/04/2002 "Πάντοτε, όμως, στη σκιά ο Θωμάς -δεν του αρέσει το άπλετο φως. Ο «Φίλαθλος», από τότε, τον είχε ονομάσει «Ντίλιγκερ», γιατί εθεωρείτο ο άνθρωπος που καθαρίζει, μπαμ μπαμ, πίσω από την κουρτίνα. Αυτή η φήμη τον έφερε το 1996 στον Ολυμπιακό, παρά τω πλευρώ του κ. Κόκκαλη και από τότε ο Θρύλος δεν σταμάτησε να κερδίζει τίτλους. Τόση, λένε, ήταν η συμβολή του Θωμά σ' αυτό, που έφτασε στο σημείο να διεκδικεί τη δόξα της κατάκτησης τόσων πρωταθλημάτων από τον πολυνίκη προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς. ...Το κτίριο είναι γνωστό στην πιάτσα ως «Η καλύβα του μπάρμπα Θωμά», καθ' ότι εκεί μέσα μπανοβγαίνουν συνεχώς κάτι κουστουμαρισμένοι τύποι, πίνουν καφέ, κάνουν τις δουλειές τους και φεύγουν. Λέγεται πως ο κ. Θωμάς, δεξί χέρι του κ. Κόκκαλη στον Ολυμπιακό, έχει εγκαθιδρύσει ένα σύστημα, που δουλεύει τέλεια «ως μηχανισμός παρακράτους στο ποδόσφαιρο». Η χάρη του, λένε, φτάνει ώς και στον έλεγχο ομάδων της 4ης κατηγορίας. Θεωρεί και το έχει πει άλλωστε, ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του είναι ότι «ξευτίλισα τα κόμματα», που πάντα ήθελαν να ελέγχουν την ΕΠΟ."
3. Στις 20 Μαΐου 2009, ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης σε πρόστιμο 5.000 ευρώ για προσβολή προσωπικότητας του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει δημοσιογραφική έρευνα μέσω της εκπομπής του «Η Δίκη» για το θέμα των κασετών που είχαν έρθει στη δημοσιότητα. Το Δικαστήριο έκρινε ότι «ο Θ. Μητρόπουλος με δηλώσεις του τον Απρίλιο του 2002, επιχείρησε να πλήξει το κύρος, την αξιοπιστία, την ηθική ακεραιότητα και την επαγγελματική υπόσταση του γνωστού αθλητικού συντάκτη». Για τον ίδιο λόγο η ΠΑΕ Αιγάλεω καταδικάστηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ.
4. Το καλοκαίρι του 2008 ο Θ. Μητρόπουλος έκλεισε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Ηλυσιακός Μαρκάκη και Χριστοβασίλη, που του εκχώρησαν το ιδιοκτησιακό πακέτο της ομάδας. Στη συνέχεια ο Μητρόπουλος υπέβαλλε αίτηση μετονομασίας της ομάδας των Ιλισίων σε Αιγάλεω Α.Ο. η οποία απορρίφθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά λίγους μήνες αργότερα επανήλθε με νέα αίτηση συγχώνευσης δια απορρόφησης της πρώτης ΠΑΕ από τη δεύτερη, η οποία και έγινε δεκτή τον Αύγουστο του 2009. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα το ΣτΕ με απόφασή του, ακύρωσε τη συγχώνευση σαν παράνομη.
5. Τον Ιούνιο του 2011 ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας ποινική δίωξη κατά του Θ. Μητρόπουλου με τις κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (κακούργημα) και δωροδοκίας και δωροληψίας για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.
6. Θωμάς Μητρόπουλος: «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ…», 2002 σε τηλεοπτική εκπομπή από ηχογραφημένες συνομιλίες του Μητρόπουλου με τον τότε Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, Γιάννη Σπάθα, οι οποίοι κανόνιζαν αμοιβές για διαιτητές και επόπτες. Είχε δημιουργηθεί σάλος τότε και η τιμωρία θα περίμενε κάποιος ότι θα ήταν τεράστια, αλλά τελικά δεν υποβλήθηκε καμιά .
*Ευχαριστώ τον κύριο Σπύρο Σούρλα για την φωτογραφία και την ενημέρωση.

14 σχόλια

  1. Όλα έγιναν στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Πρωταγωνιστές δύο πεινασμένοι Πακιστανοί που έκλεψαν δύο κότες από χωράφι. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι δεν έφυγαν από την περιοχή, αλλά κάθισαν, άρχισαν να τις ξεπουπουλιάζουν και στη συνέχεια να τις τρώνε ωμές!

    Ο αγρότης και ιδιοκτήτης του χωραφιού, έτυχε να περνά από το σημείο και τους έπιασε στα πράσα! Μόλις αντιλήφθηκε ότι είχαν ξεπουπουλιάσει δύο από τα κοτόπουλά του και τα έτρωγαν χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ανάψουν μια φωτιά για να τα ψήσουν, έβαλε τις φωνές.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΑΜΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ... ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ. ΑΥΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΤΑΞΗ ΟΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΚΟΙΝΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη σημερινή γκάφα του Βενιζέλου, οδηγεί σε ολική φυγή των ψηφοφόρων του προς τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ ξέρει ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί να μπει σε κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, βάζει αυτόν τον όρο τορπιλίζοντας τη δημιουργία κυβέρνησης και οδηγεί σε ακυβερνησία και χάος και τρίτες εκλογές !
    Το ίδιο αδιάλλακτος και με αστείους, ανεφάρμοστους όρους και ο κ. Καμμένος, στρέφει με τη τακτική του τους ψηφοφόρους του προς τη Νέα Δημοκρατία, την οποία παρουσιάζουν ως τη μόνη πολιτικη δύναμη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, με επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, βελτίωση των δανειακών συμβάσεων, και σωφροσύνης !!! Η ανικανότητα διαπραγματεύσεων και διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων, οι προσωπικές φιλοδοξίες και μικροκομματισμοί τους, οδηγούν τη χώρα σε ανεξέλεγκτη πτώχευση και κοινωνικό χάος,και δείχνουν ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τέτοιους "λίγους ηγέτες". Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος και να γίνει προσπάθεια αλλαγής πτυχών του μνημονίου, γιατί οι διάφοροι ηγετίσκοι δεν είναι ικανοί των κρίσιμων περιστάσεων. Οι προσπάθειες " κυβερνήσεων συνεργασίες" ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τους "θαμώνες" τέτοιων λύσεων. Και η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προ των πυλών, με κύρια θύματα τους κατοίκους των αστικών κέντρων, που δεν έχουν αγροτική- κτηνοτροφική παραγωγή δική τους. Αν υπάρξει στάση πληρωμών και σταμάτημα εισαγωγών, πως οι άνθρωποι της Αθήνας και του Πειραιά θα επιβιώσουν ; Με φραπέ ή μπυρίτσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΦΩ ......
    καργιόλα ΠΑΝΤΑΖΗ είσαι και εσύ εκεί
    η..βαράς ιδαιετέρως το κωλί σου. ?
    -----------------------------------



    Βίντεο ξεβρακώνει τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ' τα γραφεία τους!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Η Ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει εργοστάσιο παραγωγής… λάσπης.

    Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ότι η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:παραποιεί τα σποτ της ΝΔ.
    επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling).
    παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

    Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα όπως λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ την πάτησαν και αποκαλύφθηκαν από ένα βίντεο, με τίτλο «Οι admins του ΣΥΡΙΖΑ», που πρόβαλλε το protagon.gr. Ρεπορτάζ: Οι admins του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από Ekloges12 Ρεπορτάζ: Λίνα Παπαδάκη


    Δείτε το και προσέξτε στο τέλος, στο 5:02 που η κάμερα πιάνει μια οθόνη των laptop που έχουν μπροστά τους
    τα troll... Προσέξατε με τι ασχολούνται τα troll που δεν παραδέχονται ότι είναι troll;

    Δείτε το αναλυτικά σε ένα μικρό βίντεο που έφτιαξε κάποιος φίλος:
    ΣΥΡΙΖΑ TROLLS Φόρτωση...1895
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιούν 2012 από gasattackgr

    Δε νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για το τι κάνουν όλη μέρα οι καραγκιόζηδες με τα γενάκια που λένε ότι δεν είναι troll και ξαφνικά τους τελευταίους μήνες μας έχουν πλημυρίσει στα σχόλια και στα βρισίδια..
    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    Αυτά τα "παιδιά".. ΝΑΙ, είναι άλλο πράγμα. Ο Στρατούλης, ΟΧΙ, είναι το ίδιο πράγμα.

    Αντε ρε πτωματα τρολαδες που βρηκατε μεροκαμματο και ελπιζετε σε θεσουλες αν ο Τσιπρας παρει κυβερνηση.
    Το μελλον και το πρσωπικο σας συμφερον κοιτατε και ειστε μια απο τα ιδια ο,τι και να λετε...ΣΚΑΤΑ.

    Για ρίξε μια ματιά στις οθόνες των παιδιών αυτών που θες να κυβερνήσουν...
    Θα δεις οτι δουλειά τους είναι να παραποιούν σποτ της ΝΔ και να βγάζουν σκάνδαλα για το Σαμαρά.

    Νήπια της πολιτικής που με ψήφους του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει φωτιά τα ...
    κωλαράκια...τους, τα Λαθρολάγνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρε γράφεται μόνο παπαρδέλες;

    Έχομε μπροστά μας ένα ΒΟΥΝΌ με οικονομικά θέματα και εσείς νομίζετε ότι αν θα βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρώτος η Ν.Δ θα λυθούν αυτομάτως τα προβλήματα;

    Δες ρε ραγιά ΛΑΈ μια φορά τι ΈΡΧΕΤΑΙ να μην λες ΩΧ την πάτησα!! τι γίνεται τώρα; ας βρίζω τον Σαμαρά η τον Τσίπρα...


    Σήμερα στην δευτερογενή αγορά ξέρετε πόσο πουλιέται το χρέος μας στην δευτερογενή αγορά!! ΑΡΧΊΔΙΑ ΞΈΡΕΤΕ ... Οπαδοί ε οπαδοί πρόβατα.. Το ένα ευρώ πουλάτε 15 σεντς ναι 15 σέντσια!!! Αν υπήρχαν μυαλά σε τούτα εδώ τα μάρμαρα τι θα έκαναν; ακόμα και κάτω από το τραπέζι ε;; θα έπερναν μερικά δις και θα έκαναν PSI με 15 σεντς το ένα ευρώ ,θα αγόραζαν το χρεόγραφο των 100 ευρώ 15 και θα το έσκιζαν.. Αλλα τι να πεις !!! γεμίσαμε μαλάκες αναλυτές και ΛΑΜΟΓΙΑ.. 100 δις με 15 δις 300 δις με 45 δις .. Αλλα όταν ακούς τον ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ να λέει για το μοντέλο της Σουηδίας χωρίς να ξέρει ότι η Σουηδία έχει δικό της εθνικό νόμισμα την κορόνα ζητώ που καήκαμε!!!!!.....

    Αμ το άλλο Η Νορβηγία έχει τον ίδιο φυσικό και ορυκτό πλούτο με την Ελλάδα. Με μια μόνη διαφορά. Αυτή τον αξιοποιεί προς όφελός της υπό καθεστώς κρατικής ιδιοκτησίας και δεν τον ξεπουλάει στον πρώτο τυχόντα επενδυτή της αγοράς.

    Η Ελλάδα ομως έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που δεν έχει η Νορβηγία, όπως π.χ.τεράστιες δυνατότητες αγροτικής και μεταποιητικής ανάπτυξης, αλλά πνίγεται από τις ανοιχτές αγορές και την κοινή αγροτική πολιτική της Ε.Ε.

    Οι κάτοικοι της Νορβηγιας έχουν το υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης σ όλο τον κόσμο, κυριως χάρη μόνο στο πετρέλαιο. Ο πληθυσμός της Νορβηγίας είναι περίπου 4.600.000 εκατομμύρια κατοίκους.

    Το 1/4 των κατοίκων της είναι δημοσιοι υπάλληλοι, περιπου 800.000 σαν την Ελλαδα δηλαδή (μονο που η Ελλαδα εχει 11 εκατομυρια κατοικους, δηλαδη περιπου το 1/10 δημοσιους υπαλληλους).

    Τι φταίει λοιπόν και στην Ελλάδα δεν μπορούμε να έχουμε μια αντίστοιχη οικονομία;

    Το μεγάλο και σπάταλο κράτος;

    Οι κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι;

    Η ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ 40 ΧΡΟΝΙΆ; ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΡΑΓΙΆ ΒΛΆΚΑ ΕΛΛΗΝΑ; ΤΙ;;;


    άντε και καλό εμφύλιο μαλακές .. κατέθεσε ο Μιχελακης στην ΕΛΕΝΗ!!!! για αυτόν Αμλυρα ,,,ρε κάτι ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΑΙΓΝΊΔΙΑ ... αυτός ο ΑΜΛΥΡΟΣ τι είναι ΧΡΥΣΉ ΑΎΓΗ ΣΕ ΚΌΚΚΙΝΗ ΕΚΔΟΣΉ; ΕΔΩ Ο ΚΟΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ { ΜΟΥΝΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ} ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ???

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρέσει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ανάλυση του δεξιού τσεκουράτου ακτιβιστής για την ΙΣΠΑΝΊΑ !! ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ αγόρι!!! μου έρχεται να το φιλήσω!!!!

    1} ΠΕΙΣΤΕΥΩ 1000% ότι ευχομε ΜΑΛΑΚΕΣ πολιτικούς ΜΑ Τελείως μαλάκες και ακολουθούν οι μαλάκες μεγάλο δημοσιογράφοι ..να κάτι σαν τον ΨΑΡΙΑΝΌ ΑΣ πούμε!!!


    2} Πόσο είναι το ΔΗΜΌΣΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ χρέος της Ισπανίας; άλλοι λένε 80% .. ακούτε τώρα και γελάτε ΔΥΝΑΤΆ..

    Η Ισπανία αποτελείτε - διαιρείται σε 17 Αυτόνομες Κοινότητες..

    1]ΑΝΔΑΛΟΥΣΊΑ,

    2}ΑΣΤΟΥΡΙΑΣ,

    3}ΓΑΛΙΚΊΑ,

    4}ΚΑΣΤΙΛΛΗ ΚΑΙ ΛΈΩΝ ,

    5}ΛΑ ΡΙΟΧΑ,

    6}ΑΡΑΓΩΝΙΑ,

    7}ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ,

    8}ΜΑΡΔΙΤΗΣ,

    9}ΚΑΣΤΙΛΗ ΛΑ ΜΑΝΤΣΑ

    10} ΒΑΛΈΝΘΙΑ,

    11}ΕΞΤΡΕΜΑΔΟΥΡΑ,

    12}ΜΟΥΡΘΙΑ,

    13}ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ,

    14}ΝΑΒΑΡΑ,

    15}ΚΑΝΤΑΒΡΙΑ

    16}ΒΕΛΕΑΡΙΔΕΣ ΝΗΣΟΙ,

    17}ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΙ..

    Της έμαθες δεξιέ ακτιβιστή; Μπράβο!!!άκου τώρα και κρατήσουν ΚΑΛΆ και εσύ και όλοι που δεν γνωρίζουν, Για την Ελλαδα μπήκανε μέσα όλα τα χρέη όλων τον περιφεριων , όλων το δήμων, όλων τον νοσοκομείων όλων το ΔΕΚΟ!!! ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΊΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΣ 17 Αυτόνομες Κοινότητες!!!

    Κάτι τραπεζών μπήκαν !! Αν θα μπούνε οι παραπάνω κοινότητες με όπως τα δικά μας κριτήριά ΄΄ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΑΚΤΙΒΗΣΤΗ¨ Το χρέος θα
    εκτηνακτη πάνω από 190% ... φερτέ του ΝΕΡΌ ΡΕ ...Για να σωθεί με εκτίμησης θέλει πάνω από ένα τρις οχτακόσια δις ευρώ !!!

    Γιατί μας οι προδότες έβαλαν μέσα, νοσοκομεία; δήμους; ΔΕΚΟ; ΓΙΑ να φουσκώσουν το χρέος; ΕΊΠΑΝ ΨΩΡΟΚΏΣΤΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΚΆΝΟΜΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΜΑΣ !!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΊ ΚΆΤΩ 40 ΧΡΟΝΙΆ ΈΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΔΉ Βαρδινογιάννη ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ και ο ΑΚΗΣ!! Αλλα ο οικονομεας, ο οικονομου, ο λυριτσης ο Καμπουρακης, ο Παπαδακης, ο Καψης, ο τζων πρετεντερής , ο χατζινικολαου, Ο ΤΡΓΑΓΚΑΣ Ο ΕΜΑ!!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΡΑ!!! ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ;

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση