GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανός απελάθηκε πέντε φορές και άλλες τόσες επέστρεψε στην Ελλάδα...

Ο λόγος για έναν 24χρονο που δεν το βάζει κάτω με τίποτα! Συνεχώς, επιστρέφει παράνομα στη χώρα… Αυτή τη φορά συνελήφθη στο Μεσολόγγι. Σε β...

Ο λόγος για έναν 24χρονο που δεν το βάζει κάτω με τίποτα! Συνεχώς, επιστρέφει παράνομα στη χώρα…
Αυτή τη φορά συνελήφθη στο Μεσολόγγι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 24χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα και εμπορία ναρκωτικών, ενώ τελευταία φορά είχε απελαθεί τον περασμένο Μάρτιο, με δικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Ελλάδας.
Μετά την τελευταία του απέλαση, ο 24χρονος άλλαξε στοιχεία της ταυτότητάς του στη χώρα καταγωγής του και προμηθεύτηκε νέο διαβατήριο αλβανικών Αρχών, με το οποίο μπήκε στην Ελλάδα.

6 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ;

    ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΞΥΛΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΑΠΟ "ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ" ΗΜΙΟΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΚΛΟΠΗ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΚΩ..

    ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΕ "ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ" ΜΕ ΤΗ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΡΑ :
    ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
    ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ" ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ.ΓΡ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΒΑΓΔΑΤΗ Ή ΚΑΜΠΟΥΛ ; ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ; ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων αυτο ειναι λαικη απαιτηση ανεξαρτητου αποχρωσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαός ψηφίζει ακυβερνησία ;

    Αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι καθαρά μπροστά το βράδυ των εκλογών, υπάρχει ο κίνδυνος ασυνενοησίας και ακυβερνησίας. Τα άλλα δεξιά και κεντροδεξιά κόμματα ( Καμμένος, Μιχαλολιάκος, Τζήμερος- Μάνος, Καρατζαφέρης ) οδηγούν τη χώρα σε νέα περιπέτεια, επιλέγοντας να μείνουν ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ σε θέσεις που δεν δίνουν βιώσιμη κυβέρνηση. Το απόλυτο ΟΧΙ από τη μια, και το απόλυτο ΝΑΙ από την άλλη, δημιουργούν εκρηκτική και αποσταθεροποιητική ατμόσφαιρα, ενώ ούτε η ακραία συμπεριφορά Βενιζέλου βοηθά στο να βγούμε από το αδιέξοδο. Προβλέπεται μια δύσκολη μέρα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και ο κίνδυνος να μπει η χώρα σε μεγάλη οικονομική, κοινωνική και εθνική περιπέτεια είναι μεγάλος, όσο οι ψηφοφόροι δεν επιλέγουν πιο μαζικά τη μόνη μέση οδό, τη μόνη μέση λύση, για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ταυτόχρονα με μεταρρυθμίσεις με το λιγότερο κοινωνικό κόστος, σταθερότητα και δημόσια και εθνική ασφάλεια, που είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Πιστεύω στην ωριμότητα και την μετριοπάθεια και τη λογική των περισσοτέρων ψηφοφόρων. Το βράδυ θα ξέρουμε, αν η Ελλάδα θα έχει μια σταθερή κυβέρνηση, με βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς ακραίες επιλογές ανεύθυνου ρίσκου ή η Ελλάδα θα μπει σε περιπέτεια ανάλογη του 1920 που οδήγησε στη Μικρασιατική καταστροφή, επιλέγοντας καταστροφικές, ανεύθυνες λύσεις,τύπου Τσίπρα ή άλλων άκρων. Μετά τις 7 κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ότι συμβεί με τις ακραίες επιλογές του, ειδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση