GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ποια εσωκομματικά; Σιγά τα αίματα"...

Στον απόηχο χθεσινών αναφορών που έκανε σε συνεντεύξεις του για τα εσωκομματικά ζητήματα και τις επ αυτών ανακοινώσεις που προτίθεται να κάν...

Στον απόηχο χθεσινών αναφορών που έκανε σε συνεντεύξεις του για τα εσωκομματικά ζητήματα και τις επ αυτών ανακοινώσεις που προτίθεται να κάνει την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε, σήμερα, συνέχεια στο θέμα, με ένα δηκτικό σχόλιο.
Συγκεκριμένα, όπως σε σύντομη άτυπη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στην Ιπποκράτους, μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΤΑ), ερωτηθείς για τις εσωκομματικές εξελίξεις, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε: «Ποια εσωκομματικά; Σιγά τα αίματα. Κρατήστε μικρό φιαλίδιο. Όταν σφάζεις κάποιον, για να βγάλει αίμα, πρέπει να έχει».
Επιπλέον, ερωτηθείς σχετικά με την έκβαση της συνάντησης με την ΠΟΤΑ, ο κ. Βενιζέλος, ανέφερε ότι «είναι δικοί μας άνθρωποι».

7 σχόλια

  1. Και όμως πρώτο κόμμα θα είναι ο Τρελό Αντώνης έτσι είναι αυτός ο ΛΑΟΣ ΦΩΒΑΤΕ ΜΗΝ ΧΆΣΕΙ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΌΤΑΝ ΤΟ ΚΙΛΌ ΨΩΜΊ ΘΑ ΚΆΝΕΙ 5 ΕΥΡΩ

    .. Όταν όμως δεν θα έχει να φάει μετά της 18 Ιουνίου, να πάρει τα φάρμακα του, να έχει την εργασία και όχι την δουλεία του, να φορολογηθούν τα ΚΑΡΤΕΛ να πάνε φυλακή οι κλεφτουριά και Σ.Ι.Α , να έχει ψυχική ηρεμία του ... ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ Η ΔΕΞΙΆ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΆΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΊ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΑΓΌΝΙΑ ΕΕΕ!! ΘΑ ΦΑΝΈ ΑΚΌΜΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ..

    Θέλετε να σας πω και τα αποτελέσματα; ευκολοοοο

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΑΣ ΘΕΩΡΏ ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ..

    ΠΡΏΤΗ}Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ} Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    μετά όλοι οι άλλοι περίπου τα ίδια ποσοστά ..

    Αν δεν συμμετέχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε μνυμονιάκη κυβέρνηση ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ θα έχομε εκλογές..

    Θα είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα οργανωθώ ΔΥΝΑΤΆ στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και για γιατί;

    γιατί θα είναι πιο ώριμος ώστε συγκρουστεί ΜΑΖΙ τους, ΚΑΙ θα μπορεί ανοιχτά να τους πει να πάνε στο διάολο,, ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΠΆΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ αυτό που ΦΩΒΑΤΕ σήμερα να πει ανοιχτά ώστε να μην χρεωθεί αυτό που έχει προαποφασιστεί που είναι ΤΟ TRITO PSI και νέα μνημόνια αρχές Σεπτεμβρίου ..και θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ ??? Ελπίζω να αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά λέω παραπάνω γιατί θα του ζητούν από της 18 Ιουνίου να υπογράψει ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΉ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ,ΑΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΑΙ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω αυτο το χοντρο κητος με τη γουρουνισια μουρη τουρκογλου (βενιζελο οπως το μετενομασε η αλητοστμμορια πασοκ) το βλεπω Κυριακη βραδυ να ουρλιαζει και να ..καταρρατε ολους τους Ελληνες!!!

    Φτου γαμωτοοοο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζέψετε εκεί στο ΜΕΚΑ ρε διαπλεκόμενοι τον ΝΤΕΡΠΕΝΤΕΡΗ ...

    Λέει ο μεγάλο μαλάκας δημοσιογράφος ότι το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα!!!!!! Και κάνει και παρατήρησης στον κόσμο που δεν ξέρει!! ΆΚΟΥ μαλάκα Πρετεντέρη εθνικό νόμισμα είναι αυτό που κόβεις εσύ σαν ΕΘΝΟΣ γιαυτό λέγετε εθνικό νόμισμα ... μπορεί η Ελλαδα να κόψει εθνικό νόμισμα {ΕΥΡΩ} ΟΧΙ ΑΡΑ!! ... ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA MONO O EISAGGELATOS PROSPATHEI NA SOSEI TON MPENY.
    OLOI KSEROYN OTI EINAI SE MONOPSHFIA NOYMERA K
    ME KATHODIKES TASEIS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΟΝΤΡΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ.

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

    Ο ΑΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΠΟΥΓΕΛΟΧΥΣΤΡΕΣ Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ.

    ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΟΥ.

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟΣ.ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ .ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΟΥΣ.ΤΙ ΣΟΙ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΣΕ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ ΕΙΣΕ ΦΤΥΣΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση