GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες;

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία κατά τρεις μήνες . Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνο...

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία κατά τρεις μήνες.
Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο σε συνέντευξη του στον Alpha 98.9 υποστήριξε πως έχει πέσει στο τραπέζι η εισήγηση για αύξηση της θητείας στο στρατό.

11 σχόλια

  1. Ο Αβραμόπουλος έφερε πίσω στο ΥΠΕΞ τον πίνακα που «ξήλωσε» ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Πριν προλάβει καλά καλά να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφάσισε να αποκαταστήσει στην παλιά του θέση μέσα στο υπουργικό γραφείο ένα πίνακα ζωγραφικής που είχε ξηλωθεί επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου.

    Πρόκειται για τον πίνακα «Η ναυμαχία της Έλλης» του Βασίλειου Χατζή, ο οποίος σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ», αποτελεί μία από τις πιο διάσημες πολεμικές θαλασσογραφίες του καλλιτέχνη, που είχαν φιλοτεχνηθεί κατά παραγγελία κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου την είχε αποκαθηλώσει κατά τη διάρκεια της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, προκειμένου να μην για να μη φέρει σε αμηχανία τον φίλο Τούρκο ομόλογό του Ισμαήλ Τζεμ, ο οποίος ερχόταν συχνά στην Αθήνα.

    Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ξεσκόνισε τον πίνακα και τον κρέμασε πίσω από το γραφείο του.
    Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο υπουργός Εξωτερικών είδε τυχαία τον πίνακα στο γραφείο κάποιου διπλωματικού και αφού ρώτησε έμαθε την ιστορία του και τον πήρε πίσω αποκαθηλώνοντας τον τεραστίων διαστάσεων πίνακα του Δημήτρη Ναλμπάντη «Οι ελιές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πήγα στον αθλιο Ελληνικό Στρατό και υπηρέτησα το 74 με το Κυπρικό Στρατό όλος μας ο Λόχος περίμενε πως και πως κα γίνει το ντου στην Τουρκία ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΛΟΧΑΓΟ ΜΑΣ, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ με τετραπλό by-pass ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ουτε αν την ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ Ο ΟΜΠΑΜΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ή και ΑΚΟΜΗ και ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ που στην Τουρκια όλοι παιρνουν τα φάρμακά τους δωρεάν με την συνταγή γιατρού χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, περισσότερο ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και με σφραγίδα την ΝΟΜΙΜΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Γιαυτό χρειάζεται ο στρατός για να φυλλάει αυτούς τους πολιτικούς απο καμμιά λαική εξέγερση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ελληνικος στρατος ειναι οντως αθλιος

    Καταργηστε τον και αφηστε ησυχα τα παιδια κωλολαμογια πολιτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω δεν εχουν το θεο τους.Ακου τι σκαρφιζονται για να φορολογησουνε.
    Φυγετε λαμογια πολιτικοι να'ρθουν να μας σωσουν οι εταιροι μας ευρωπαιοι.
    αηδιαστικοι σιχαμενοι δοσιλογοι.
    Φορολογηστε τα παντα ρε τι περιμενετε.
    Σου λεει θα υπαρχουν καποιοι χιλιαδες που θελουν φορολογικη ενημερωτητα οποτε θα τους παρουμε 5-6 χιλιαρικακα εκαστος.Και μετα θα στεκονται στις παρελασεις σαν βορειοκορεατες ουστ ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ή ΕΠΩΝΥΜΟΣ ή ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ή ΗΘΟΠΟΙΟΣ ή ΠΟΔΟΣΦΑΙΤΙΣΤΗΣ ή ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και εξαφανίζονται, ακόμη και ο ΑΛΒΑΝΟΣ PIRO DIMA ... τον κάνενε Αξιωματικό για να αρπάζει τον ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ.....

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΗΤΗΣ με τον νομο του ΑΒΕΡΩΦ.

    ΘΑ ήθελα να μάθω ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΡΙΣΕ ΣΤΡΑΤΟ......

    ΤΕΡΜΑ ΠΑΝΟ αν θέλεις να ξαναδεις ασπρη μέρα στα σκελια σου ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, κατάργησε την υποχρεωτική Θητεία και δώσε κίνητρο για την εθελοντική 5ετη θητεία την προσληψη των στρατιωτών που θέλουν την εισαγωγη ανευ εξετάσεων στις σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Γενικά σε στρατιωτικές θέσεις.....

    ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

    1. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, οι στρατιώτες δεν μετρανε στους ανέργους και ισως γιαυτό παει ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ να αυξήσει τη θητεία για να δείξουν οτι μειώθηκε η ανεργία.

    2. Η ΡΕΜΟΥΛΑ-ΜΙΖΑ ο ΣΤΡΑΤΟΣ είναι ακόμη ίσως το μοναδικό τμήμα της οικονομίας που μας επιτρέπουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ να ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ γιατί ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ δηλαδή η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ και ΑΜΕΡΙΚΗ.

    3. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ- δηλαδη των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ, ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ, ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΔΩΝ και όλων των 300 ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ακόμη και στην Τουρκία αν δεν θέλεις να πας τον πληρώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ta kwloepopia pote 8a apoly8oyn? H monimothta sto dhmosio pote 8a ar8ei? Pote 8a arxisoyn na apolyontai yperari8moi karabanades? Pote 8a kleisoyn axrhstes monades poy den briskontai konta sta synora? Pote 8a kopei... to eidiko kai paralogo mis8ologio twn karabanadwn? Pote 8a katargh8oyn ta paraloga pronomia-tzampatzhlikia twn agramatokarabanadwn poy plhrwnei o idiwtikos tomeas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος στρατός, ωραίοι αξιωματικοί..

    ΠΙΠΕΣ είναι όλοι τους, στρατηγοί γλειψίματιες που κάνουν δημόσιες σχέσεις για να γίνουν Βουλευτές και υπουργοί..
    Είμαστε ένα κράτος της ΠΙΠΑΣ..

    Εγώ θα μεταναστεύσω στο Βατικανό, παλιά ο στρατός έκοβε την φόρα στο ξεπούλημα της χώρας τώρα τι ΣΚΑΤΆ κάνουν; .. περνάνε κάθε μήνα να πάρουν τον μισθουλακό του ,αν ένας πιλότος με α@@@@ πήγανε με ένα οπλισμένο αεροσκάφος να πέσει στο μπουρδέλο την ΒΟΥΛΗ θα άλλαζαν τα πράγματα ραγδαία , αλλά όλοι τους είναι ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ... Ουστ καταργήστε τον στρατό ρε
    ( ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΈΛΕΓΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ) που ήταν η μαγκιά σας??? άρα ΓΙΑΤΙ ΕΓΏ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΏ μου ΚΟΠΡΙΤΕΣ... η μήπως φιλάτε τα σύνορα ??? χα χα χα ...τους μόνους που λυπάμαι είναι οι στρατιώτες έφεδροι που τους έχετε κάνει υπηρέτριες γαμώ τα γαλόνια σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο στρατος πρεπει να γινει 18 μηνες παλι ετσι μονο θα ανδρωθουν τα φλορια και οι ιντερνετακιδες κυριως αθηναιοι που τα εχει πνιξει η μαλακια το νεφος και οι αραπαδες.αθηναιοι μακρια απο την μαμα σας και την αθηνα δεν ειναι το ιδιο θελει αρχιδια και δουλεια για να σταθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλάρα όταν πήγα στο στρατό 28 μήνες με τα Κυπριακά ήταν ένα μπουρδέλο να σκεφτεις ότι η 22 ΕΜΑ ξεκίνησε με 98 αρματα απο το στρατόπεδο Καρατάσσου στη Θεσσαλονίκη και φτασαμε με 12 αρματα στον ΕΒΡΟ μετά 3μέρες τα υπόλοιπα έμειναν στο δρόμο ή απο μηχνές που κάηκαν ή τρακαραν απο οδηγους που κοιμήθηκαν στο τιμόνι, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ για ΜΙΖΕΣ, για ΛΟΥΦΑ κάποιων που πληρώνονται και κάθονται και το παίζουν Αξιωματικοί , επίσης ξέχασα ειναι και για κάτι κοπλεξικούς χωριαταράδες που όλοι τους τη ζωή την βγάζουν τρεχοντας τα σάλια τους πίσω απο κάποια γκόμενα και μόλις γινουν 18-20 χρονών παντρεύονται για τον καθημερινο τους φαγητό λοιπόν οι χωριαταράδες στο στρατό μόλις τους δώσουν καμμιά σαρδέλα τους μεγαλώνει το όργανο και νομίζουν οτι κάτι έγιναν και απέκτησαν εξουσία γιατι όλη τους η ζωή ειναι στη σφαλιάρα.

    Πολλά χαιρετίσματα και καλές κατσίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AXAXAXAXAXAXAXA

    Den se 3erw file, alla eisia apolaysh..! Etsi akribws einai oi gyftokarabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση