GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ νοιώθει …αδελφάκι της, τη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Μαγια Να, λοιπόν, που λύθηκαν οι απορίες, σχετικά με τους λόγους που υπαγόρευσαν ένα μέρος της στρατηγικής του Σαμαρά, π...

Γράφει ο Μαγια
Να, λοιπόν, που λύθηκαν οι απορίες, σχετικά με τους λόγους που υπαγόρευσαν ένα μέρος της στρατηγικής του Σαμαρά, πέρα από την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς, να εμπνέεται, εν έτει 2012, από την παρωχημένη μετεμφυλιακή διάκριση σε εθνικόφρονες και κομμουνιστές.
Και προς τούτο πρέπει να εξάρουμε την πολιτική ειλικρίνεια του συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της……….
ΝΔ στη Β. Ελλάδα, Παν. Ψωμιάδη. Ο εν αργία ευρισκόμενος περιφερειάρχης αποκάλυψε, μιλώντας σε εκδήλωση γαλάζιων στελεχών στην Ξάνθη ότι, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή συνδέονται με «αδελφικές σχέσεις»! Μάλιστα, έσπευσε να υπερασπιστεί το φιλοναζιστικό κόμμα, συγκρίνοντας τις θέσεις και τις πράξεις του με «άλλα ακραία κόμματα», όπως τον ΣΥΡΙΖΑ!
«Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι: «Ανατρεπτικές πράξεις δεν έκανε η Χ.Α. αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο; Ο ΣΥΡΙΖΑ δε καταδίκασε ποτέ τους κουκουλοφόρους. Ποιος κλείνει λιμάνια, εργοστάσια, πολυκαταστήματα, ποιος υπερασπίζεται δυνάμεις αναρχικών; Μερίδα αυτών λένε δημόσια ότι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Χ.Α. δεν ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στα Σκόπια για να διαδηλώσουν υπέρ της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Οι πληροφορίες, που διέρρευσαν ότι, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κοινή προεκλογική εμφάνιση των Σαμαρά και Μιχαλολιάκου, ελέγχονται ως ανακριβείς…
Ωστόσο ο Σαμαράς (να μην τον αδικούμε…), είχε αποσαφηνίσει το στίγμα των προθέσεών του για συντεταγμένη πορεία προς τα δεξιά, κυρίως μέσω των «μεταγραφών» του Βορίδη και των άλλων «μπουμπουκιών» από το κόμμα του Καρατζαφέρη.

11 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!

    Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς,

    την ώρα που ένας στους τρεις είναι άνεργος (1 στους 2 νέους),

    την ώρα που θερίζει η φτώχια, η εξαθλίωση και η δυστυχία,

    την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε,

    την ώρα που 2000 αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και κάθε ημέρα που περνά, συνεχίζουν να αυτοκτονούν άνθρωποι,

    την ώρα που ΟΛΑ είναι υπό διάλυση – Υγεία, Παιδεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κράτος,

    την ώρα που σε αυτήν την καταστροφή μας οδήγησαν ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις μίζες, τις Siemens, τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, τις «περήφανες» Ολυμπιάδες τους, τα SWAPS τους, τα Βατοπαίδια τους, τους Κουμπάρους τους… κλπ. κλπ…

    Αν μετά απ’ όλα αυτά, ΕΣΥ επιμένεις να τους ψηφίζεις,

    τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

    Γιατί κάθε ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο, είναι ψήφος στην Μέρκελ, στον Σόϊμπλε, στους μεγαλοτραπεζίτες, στους διεθνείς τοκογλύφους, στο παγκόσμιο παρασιτικό Κεφάλαιο, στις δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    «Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!»

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;; ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;;

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέες πιέσεις από την Ευρώπη – Αποφάσισαν μονομερώς να “κόψουν” στο μισό τα κονδύλια 1 δισ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
    - Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα δώσει μόνο 500 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ
    - Η αρχική συμφωνία ήταν 1 δισ. όμως σήμερα αποφάσισαν να δώσουν τα μισά
    - Έχει ήδη προηγηθεί και το κόψιμο κατά 1 δισ. ευρώ της δόσης από το πακέτο βοήθειας
    - Προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και ΕΤΕ

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΘΑΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ( ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ.

    ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ "ΧΑΖΟΙ" ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΣΙΠΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ!!

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ!

    κΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΚΙ ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα τα κακα απο τον Τσιπρα ,ολα τα
    καλα απο τον Σαμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η Ευρωπαϊκή ένωση είναι καταδικασμένη πεθάνει αυτά που υπερασπίζονται με πάθος, το ΠΑΣΟΚ , Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ο ΤΣΙΜΕΡΟΣ και άλλοι..Σαν Ευρωπαϊστής ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι και ΣΥΡΙΖΑ να βγει η δεν βγει θα έχομε ραγδαίες εξέλιξης..

    Προσωπικά έχω πτώχευσή ,το μόνο προσπαθώ με όλες μου της δύναμης είναι να μην μεταλλαχτώ σε φασίστα..

    Δεν καταλαβαίνουν αλήθεια η Ν.Δ με την μικροπολιτική που κάνει αντί να συζητούν πως θα εξασφαλίσουν την ΖΩΉ του Ελληνικού ΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ μιλάμε για ΖΩΉ Η ΘΆΝΑΤΟ--ΗΛΊΘΙΟΙ-- και όχι με βιντεοταινίες.

    Όμως μπορεί να είναι και μέρος του παιγνιδιού τους γιατί έτσι ανεβαίνουν τα Ναζιστικά και τα φασιστικά καθεστώτα..

    Αν διαβάσει κανείς την προπαγάνδα του Χίτλερ, όταν ίδρυσε το το υπουργείο προπαγάνδας το 1937 MinCupPop προέβαλαν τον κορπορατισμο, τον αυταρχισμό,τον ενθικισμο,το μιλιταρισμό, το κομα-κράτος,τον συγκεντρωτισμό,την λογοκρισία,τον απόλυτο ρατσισμό, τον απόλυτο ανισημιτισμο,κ.λ.π

    Με πάνε μαθηματικά να γίνω αυτό που ΣΥΧΑΊΝΟΜΑΙ , ναζί και φασίστας..{ δεν θα γίνει αλλά οι νέοι};

    ΔΥΣΤΗΧΟΣ βλέπω πως η φαλλαγα του Μιχαλολικου είναι εδώ σαν την Λένι Ρίφενσταλ την μούσα του ΝΑΖΙΣΜΟΥ μαζι με την νύχτα τον κρυστάλλων και με το μαύρο κοίταγμα..

    Ακούω από νέο ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ στην TV να μου λένε ωμά
    οι Ελληνες πτωχεύσαν ΑΛΛΑ όχι η χώρα!!!!! ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!! και λέω θεέ μου κρατάμε μην πάω να βάψω τα χέρια μου με αίμα ΣΗΜΕΡΑ..
    { Έχω φίλο φαρμακοποιό που μεγαλώσαμε μαζί που είναι και ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Ηρακλείου Γιάννης Τσικανδηλάκης λέγετε, ας ΕΙΝΑΙ καλά που μου δίνει ακόμα φάρμακα βέρεσαι που είναι ζωή η θανάτου { ινσουλίνες -αναστολές-β κ.λ.π..} τώρα δεν βρίσκω ραντεβού για απινιδωτή, 6 μήνες περιμένω να με εξετάσουν ΑΝ θα πάρω συντάξει αλλά η στηθάγχη με πιάνει ακόμα και όταν τρώγω το Ranexa τον 500 και το Seretida Diskus ΔΕΝ κάνουν πια δουλειά εεε ας έλθει ο Θάνατος να μην δω αλλά η τα πάρω και τους κάνω κανένα ΑΡΚΑΔΙ γιατί τρομοκράτης δεν θα γίνω,, ακούς ΝΤΟΡΑ;ΣΑΜΑΡΑ;ΤΣΙΠΡΑ;ΚΑΜΕΝΝΕ; ΒΕΝΙΖΕΛΟ; ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ; ΤΣΙΜΕΡΕ; ΒΟΥΔΟΥΡΗ;ΤΣΕΦΡΙ;ΠΑΠΑΡΗΡΑ; ΛΕΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ !!! .. καμικάζι ΟΜΩΣ ΝΑΙ το σκέφτομαι παρά πολύ σοβαρά..αν ακούστε ότι αυτοκτόνησα η ότι τράκαρα{αλλά ξέχασα δεν οδηγώ μου πήραν το δίπλωμα} η με τράκαραν η ότι κρεμάστηκα θα είναι δολοφονεια ΑΝ ΘΑ ΦΎΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΈΝΑ ΔΥΝΑΤΌ ΑΡΚΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΊ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΥΦΉΛΙΟ.......

    ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΊΧΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ ΣΑΣ... ΕΓΏ ΤΟΥΣ ΈΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΥΕ ΚΛΊΣΗ ΔΕΝ ΕΣΦΥΣΑ...ΚΑΙ ΠΆΛΕΥΑ ΌΤΑΝ ΑΚΌΜΑ ΚΆΠΟΙΟΙ ΜΕ ΘΕΩΡΟΎΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΌ.. ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΎΣΑ ΜΕ ,ΕΦΕΤ, ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΛΑΔΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!!

    ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΕΠΏΝΥΜΑ; ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ; ΣΧΕΔΟΝ ΑΘΩΟΣ Ο ΦΤΕΡΟΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΤΕΡΙΓΚ --ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΓΑΚΑΣ ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΙ ΠΑΘΕΝΕΙΣ;-- Η ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; ΡΕΕΕΕ

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος... Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο Σαμαράς είσαι τελικά;

    Ρε, τι μου λέτε sexi ο Αλέξης.

    Αφού έκανα γκάλοπ. Ρώτησα όλους όσους ήξερα. Ποιόν θέλετε να πηδήξετε; το Σαμαρά ή τον Τσίπρα;

    Το Σαμαρά, Το Σαμαρά. Αντώνη συγχαρητήρια. Όλοι θέλουν να σου κάνουν sex.

    Να σου κάνουν ότι εσύ στην οικονομία, ρε παιδί μου. Να σου τραβήξουν μια εργασιακή εφεδρεία με δυο επαναδιαπραγματεύσεις.

    Δε σε βλέπω χαρούμενο. Εγώ το είπα για να σου φτιάξω το κέφι. Στα άλλα γκάλοπ; Εντάξει τον πίνεις λιγάκι.

    Θα μπορούσε να ταν και χειρότερα. Τι να πει κι ο Βαγγέλης, που θα πάει σπίτι του, χωρίς το μισθό του βουλευτή; Έλα τώρα, ολόκληρος κροκόδειλος και κλαις.

    Τι έκανες λάθος; Γιατί το κάνεις αυτό Αντώνη; Αν γράψω όλα τα λάθη σου, πάει ο σκληρός δίσκος. Γέμισε. Τι να πρωτοθυμηθώ, τις Τούμπες, τα Ψέματα, το Μνημόνιο, την Κλεψιά, την Τρομοκρατία, το Διχασμό…
    Εντάξει σε λυπάμαι (πλάκα κάνω). Θα σου πω ένα λάθος που κάνεις αυτές τις μέρες.

    Κατηγορείς και λες ψέματα για τον κυριότερο πολιτικό σου αντίπαλο. Αυτό μανάρι μου, θα είχε αποτέλεσμα, αν (με προσέχεις, εάν) ήσουν αξιόπιστος.

    Εσύ και η αξιοπιστία… τσακωμένοι.
    Όταν λοιπόν κάποιος αντιπαθής αυνάνας, βγαίνει και βρίζει κάποιον άνθρωπο, αυτός που βρίζεται γίνεται πιο συμπαθής.

    Η Ντόρα σου έδωσε την ιδέα; Και ο Αβραμόπουλος με τον Καραμανλή συμφώνησαν; Όχι; Δική σου ήταν;

    Μπράβο ρε Αντώνη. Μπορώ να σε λέω Οιδίποδα από δω κι εμπρός έτσι;
    Τι έκανες ρε Τόνι; Πόσο Σαμαράς είσαι τελικά;

    Καλά δεν κατάλαβες, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τα απάνω του, από τότε που ο Πάγκαλος είπε, ότι είναι ο Αλέξης πίσω από τα γιαουρτώματα; Ήρωας ανακηρύχτηκε ο Τσίπρας μετά απ αυτό.

    Αμ το άλλο; Δεν είδες τι έπαθες που κατηγορούσες τον Καμμένο, πριν τις προηγούμενες εκλογές; Διψήφιο πήρε.
    Κούκλε μου, παλιά που άκουγε ο κόσμος τέτοιες σαχλαμάρες, δεν είχε κοπεί στη μέση ο μισθός κι η σύνταξη.

    Τώρα και να θέλει ο κόσμος να ξεχάσει, έρχεται η Εφορία, η ΔΕΗ, η Τράπεζα και του το υπενθυμίζει. Σε καρφώνει. Λένε οι λυπητερές ο Σαμαράς στα παίρνει όλα.

    Κινδυνεύουμε από τον Αμυρά; Χα, χα, χα, όχι δα. Α να χαθείς παλιόπαιδο, με κάνεις και γελάω.

    Ο Αμυράς λέει τη γνώμη του. Μπορεί σε μερικά να συμφωνεί κάποιος και άλλα να διαφωνεί, αλλά κανείς δεν κινδυνεύει απ αυτόν.

    Ο επικίνδυνος Πόλα μου, είσαι εσύ. Δεν κατάλαβες; Άκου. Όταν ένας άνθρωπος είναι ψεύτης, είναι απατεώνας, είναι λαμόγιο, κάνει κακό στους συνανθρώπους του έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο αγορίνα μου. Ως εδώ κατάλαβες.

    Ωραία, συνεχίζω.
    Όταν αυτός ο αλαζόνας ψεύτης, που την έχει ψωνίσει, θέλει να το παίξει αρχηγός, τότε τα πράγματα σκουραίνουν για τους υπόλοιπους.

    Κι αυτό γιατί, αν γίνει αρχηγός, αποκτά δύναμη να κάνει χειρότερες κλεψιές, καταστροφές, λέει μεγαλύτερα ψέματα. Ο Χίτλερ για παράδειγμα, ο Καλιγούλας, ο Νέρωνας, ο Γιωργάκης…

    Εσύ λοιπόν που είσαι ίδιος, ή ακόμα χειρότερος με τους παραπάνω, θες να κυβερνήσεις. Ρε Αντώνη, γιατί μας μισείς; Τι σου κάναμε; Εντάξει, σε στείλαμε σπίτι σου παλιά, σε φτύνουμε και θέλουμε να σε κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα, είναι αυτός λόγος;

    Άλλωστε, εσύ άρχισες πρώτος. Ας μην μας ρήμαζες.

    Πρέπει σώνει και καλά, να μας αφανίσεις, για να ευχαριστηθείς;

    Γιατί αυτό θα κάνεις, αν βγεις, που ευτυχώς δεν πρόκειται. Νέα χαράτσια, νέες περικοπές, νέες ανατιμήσεις. Και μετά φταίνε όσοι σε λένε αλήτη και προδότη.

    Ναι… δεν ντρέπονται. Αναρωτιέμαι κι εγώ, γιατί άραγε σε λένε έτσι;

    Άλλο και τούτο… στο χρωστάμε να γίνεις πρωθυπουργός;

    Σου υποσχέθηκαν οι καναλάρχες; Οι ξένοι; Ναι, αλλά εμείς δεν σου είπαμε ποτέ… Αααα, για άκου εδώ. Τι θα πει το Γιωργάκη πως τον κάναμε;

    Δηλαδή κάναμε κι εμείς ένα λάθος, να το πω τραγικό, το λέω, θα μας το χτυπάς συνέχεια; Μην αρχίσω και λέω κι εγώ τώρα για την Μπακογιάννη…

    Μη μου αγριεύεις εμένα γιατί… άντε!

    Σου χρωστάμε; Επιμένεις. Λοιπόν άκου. Τώρα που το σκέφτομαι είμαι άνεργος χάρη σε σένα. Χάρη στο Μνημόνιο. Έκοψαν το μισθό των εργαζομένων, κλέψατε τη σύνταξη των γερόντων… Είμαστε φτωχοί, άνεργοι και το χρωστάμε KAI σε σένα.

    Ωραία λοιπόν, αποδεχόμαστε αυτό το χρέος, αφού το θέλεις έτσι. Σου χρωστάμε ένα γερό χέρι ξύλο. Και θα στο δώσουμε στις 17. Πέρνα από την κάλπη να πληρωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζήτω η Ντόρα Ζήτω ,η θρησκεία , Ζήτω το λογιστικό ΛΑΘΟΣ Ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    Ας το διάολο ένας καλώς λογιστής δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα!!!! ΨΥΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ...ΠΩΣ ΔΙΆΟΛΟ ΞΕΧΝΆΝΕ ΟΙ ΚΏΛΟ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση επέβαλε η Ανακρίτρια στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

    Στην απολογία του ο πρώην δήμαρχος, υποστήριξε ότι η υπεξαίρεση και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τα οποία κατηγορείται δεν είναι τίποτα άλλο από ένα λογιστικό λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση