GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησαν οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα...

Με την εξέταση των ειδικών μαθημάτων άνοιξε ο δεύτερος κύκλος των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπ...

Με την εξέταση των ειδικών μαθημάτων άνοιξε ο δεύτερος κύκλος των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η πρεμιέρα έγινε με το μάθημα των Αγγλικών στο οποίο επρόκειτο να διαγωνιστούν περίπου 17.000 μαθητές.
Οι βάσεις, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, θα ακολουθήσουν πτωτική πορεία στις πολυτεχνικές και ιατρικές σχολές, αλλά ανοδική στις σχολές αιχμής της θεωρητικής κατεύθυνσης.
Στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά θα κινηθούν οι βάσεις στις οικονομικές σχολές.
Το πρόγραμμα των ειδικών μαθητών έχει ως εξής:
Παρασκευή 15 Ιουνίου: Αγγλικά (12:00) Τρίτη 19 Ιουνίου: Αρμονία (09:00) Τετάρτη 20 Ιουνίου: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (09:00) Πέμπτη 21 Ιουνίου: Γαλλικά (09:00) και Ιταλικά (16:00) Παρασκευή 22 Ιουνίου: Γερμανικά (09:00) και Ισπανικά (16:00) Σάββατο 23 Ιουνίου: Ελεύθερο Σχέδιο (10:00) Κυριακή 24 Ιουνίου: Γραμμικό Σχέδιο (10:00)

4 σχόλια

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ... ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ. ΚΑΙ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΓΑΝΟΙ!ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ), ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΨΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση