GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπα σε καλό σου…

Χα, χα, χα! Α στο καλό, Βαγγέλη, μ έκανες και γέλασα. Πως το είπες, πες μου το πάλι, έλααα. Θα απομακρύνεις αυτούς που με λόγια ή έργα πλήγ...


Χα, χα, χα! Α στο καλό, Βαγγέλη, μ έκανες και γέλασα. Πως το είπες, πες μου το πάλι, έλααα. Θα απομακρύνεις αυτούς που με λόγια ή έργα πλήγωσαν το ΠΑΣΟΚ. Ααα, και που σκέφτεσαι να πας, αφού φύγεις; Γιατί ρε Βαγγελιώ δεν πιστεύω να βγάζεις τον εαυτούλη σου απ έξω; Καλά, δε «πας» το χαζό. Θέλεις ΓΑΠ στα κάρβουνα. Αμοιβαία τα αισθήματα.
Αλλά Μπενύτο, το ΠΑΣΟΚ το έφερες σε δύσκολη θέση όχι μια, δυο φορές. Την πρώτη όταν έλεγες «αρχηγιές» τη νύχτα που έχασε ο Γιώργος από το μπ⓪υχ€σα τον Κωστάκη. Και τη γλυτώσατε φθηνά, χάρη στις βλακείες της νέας δημαγωγίας. Θα χατε από τότε διαλυθεί. Τη δεύτερη, τη φαρμακερή, όταν βγήκες ως βεζίρης – υπουργός με το χαλίφη της Χαλιμάς, να πείτε για το χαράτσι της ΔΕΗ.
Και σε ρωτώ Ευάγγελε: Ο Γιωργάκης έβλαψε, ήταν ή βλάξ, ή προδότης, ή και τα δυο (Το πιθανότερο). Εσείς όλοι στο ΠΑΣΟΚ που ακολουθούσατε το βλάκα, τον προδότη, τι ήσαστε; Που χρεοκοπήσατε τη χώρα; Που κλέψατε τα λεφτά μας; Συνένοχοι; Ένοχοι; Κλέφτες; Ψεύτες; Μπράβο, τo βρήκες.
Με άλλα λόγια, συνέδεσες την μοίρα σου με το ΓΑΠ. Το θέλησες, το Μνημόνιο ήταν το αντίτιμο για να αποκτήσεις την καρέκλα την υπουργική πρώτα, της αρχηγίας μετά. Όπως και ο Σαμαράς προτίμησε το Μνημόνιο, για να έχει περαιτέρω υποστήριξη των συμφερόντων και φυσικά να ξοφλήσει παλαιά γραμμάτια, από τότε που σαν Πόλα, έκανε κονσομασιόν στο καμπαρέ της βουλής.
Για αυτό σήμερα όλες οι φυλλάδες και τα κανάλια του ΠΑΣΟΚ χτυπάνε ύπουλα την Αριστερά και όχι τη ΝΔ. Η γίνεται τυχαία;
Κοντολογίς, προτίμησες το προδοτικό μνημόνιο και την κλεψιά, από το Λαό. Ο Λαός πάλι, αποπάτησε μια φορά πάνω σου, και τώρα θα τραβήξει και το καζανάκι. Επιτέλους θα φύγεις από τη Βουλή και θα βρεθείς εκεί που είναι το στοιχείο σου. Στο βόθρο. Καλή διαμονή. Ευτυχώς θα έχεις παρέα. Σου έρχεται ο Σαμαράς, υπομονή. Κράτα του μια υγρή θέση.
Πηγή

43 σχόλια

  1. ΝΑΑΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑΑΑΑΑΑ..ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΡΩΜΟΚΩΛΕ... ΑΜΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΗ Η ΧΡΥΣ ΑΥΓΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!ΕΕΕΕΕ!!


    Ο Μυτιληναίος χρωστάει 250 εκ. ευρώ, οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα

    ΔΕΗ και ΔΕΠΑ προσπαθούν να βρουν δάνεια από τις τράπεζες και από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, η δε ΔΕΗ έφτασε μέχρι του σημείου να παρακρατήσει τις εισπράξεις από το χαράτσι των ακινήτων για το σκοπό αυτό. Παράλληλα, προσφεύγουν στους υπηρεσιακούς υπουργούς και ζητούν χρήματα, ενώ γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει αυτή τη στιγμή χρήματα να δώσει ούτε για τα φάρμακα των καρκινοπαθών. Kανείς, όμως, από...


    τις διοικήσεις των ΔΕΗ και ΔΕΠΑ δεν αναφέρεται σ’ αυτούς, που από την πλευρά τους χρωστούν στις δημόσιες αυτές επιχειρήσεις πολλαπλάσια ποσά από ό,τι οι δικές τους υποχρεώσεις. Και, βέβαια, δεν εννοούμε τους μικροκαταναλωτές, αλλά τους μεγαλοοφειλέτες, που κάνουν μπίζνες με ξένα λεφτά. Μόνο ο Όμιλος Μυτιληναίου χρωστά σε μόνιμη βάση σε ΔΕΗ και ΔΕΠΑ περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ ! Οι κύριοι λοιπόν των διοικήσεων των δημόσιων αυτών επιχειρήσεων θα πρέπει πρώτα να εισπράξουν τα χρέη από αυτούς και όχι να ζητάνε από το Δημόσιο τα λεφτά, που προορίζονται για τα φάρμακα των καρκινοπαθών. Εκτός αν υπάρχουν για τους ίδιους κάποια ανταλλάγματα για τη μη είσπραξη των χρεών από τους μεγαλοκαρχαρίες, πράγμα όμως που δεν θα μείνει για πολύ κρυφό, όπως έχει αποδείξει με τις πράξεις του μέχρι τώρα ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Πεπόνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ.ΑΚΟΥ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα σε καλό να μας βγει ο Ευάγγελος θα καθαρίσει το ΠΑΣΟΚ. Έχει γέλιο ,καθαρίζει άραγε το βενιζελομβερδικό και λοιπών λουλουδιών ΠΑΣΟΚ με χλωρίνη. Δεν ειναι να σας λυπάται κανείς ρε βρωμερά αρπαχτικά , το πάρτι τελειώνει.
    Ελπίζουμε οι νέοι που θα έρθουν να τιμήσουν το λόγο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο παλιομαλάκας που βρίζει τον Βενιζέλο πρέπει να είναι από αυτά τα μουνάκια που πήγαν στο Συριζα ΓΙΑ να συνεχίζουν να ρημάζουν το δημόσιο.άντε γαμήσου ρε καραγκιόζη λιμασμένε που θα μιλήσεις για τον Βενιζέλο με IQ 169.Πρόσεχε χοντρομαλάκα αν από δευτέρα πάρεις τ αρχίδια σου και έρχεσαι παρακαλώντας να ζητάς συγνώμη για τη μαλακία που έκανες τη Κυριακή.Αρχιδάκι ε αρχιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΤΩΝ
    ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ.ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. £ύριζα....

    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Α....

    ΚΡΕΤΙΝΕ !!


    ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
    ΔΟΣΗ
    ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι εάν η χώρα θα μείνει ή όχι στο ευρώ και την Ευρώπη, εκτιμώντας ότι η ΝΔ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα «γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να παίξει ρόλο μπαλαντέρ».

    Μάλιστα, υποστήριξε ότι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας υπό τη ΝΔ -εφόσον είναι πρώτο κόμμα- δεν είναι απαραίτητο να είναι πρωθυπουργός ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.

    Υπενθύμισε μάλιστα την περίπτωση της δικής του εκλογικής νίκης το 1989 και το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, όπου ο ίδιος δεν επέμεινε να είναι πρωθυπουργός.

    «Αυτή την ώρα προέχει να σωθεί η χώρα και για να σωθεί η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση ΝΔ» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης σε ερώτηση για την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

    Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε πως δεν έχει καμία ομοιότητα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Εκείνος είχε ήδη μια σημαντική καριέρα στο εξωτερικό, ενώ κατάφερε να λάβει το 48% του ελληνικού λαού», τόνισε.

    Συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν βγει πρώτο κόμμα και πάρει το μπόνους των 50 εδρών, δεν θα βρει συμμάχους για το σχηματισμό κυβέρνησης. «Κατά συνέπεια, η λύση είναι να πάρει την πρωτιά η ΝΔ, ώστε η χώρα να έχει φιλο-ευρωπαϊκό προορισμό μαζί με κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ ή το κόμμα του κ. Κουβέλη».

    Στην ερώτηση για το αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, ο κ. Μητσοτάκης, σχολίασε ότι αυτό είναι ένα από τα παράδοξα της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Άσκησε μάλιστα κριτική στα υπόλοιπα κόμματα που δεν σχημάτισαν κυβέρνηση το Μάιο και επέμεναν στη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. «Λείπει το κουράγιο από τη χώρα», επισήμανε.

    Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι η Ευρώπη δίνει περιθώρια αλλαγών στο Μνημόνιο, όπου πράγματι υπήρξαν λάθη, όμως η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

    Καταλήγοντας, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμα ότι «τώρα που τελείωσαν τα δανεικά, πρέπει να ζήσουμε με τα λεφτά που έχουμε και να πέσει το βιοτικό επίπεδο του λαού».

    Ο Μητσοτακης μίλησε...Ο ΤΩΝΗΣ ΝΟ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ....Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΡΕ ΤΕΩΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΟΝ ΑΠΛΗΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΜΕ
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΤΑΡΟΥ ΕΧΕΙ
    ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.ΑΣ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ 1965.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ .ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.11/50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσεις να δειξετε τα ποθεν εσχες λυκοτόμαρα του κερατα.φάγατε,φάγατε ,φάγατε δε σκάσατε ρε σκατοπούστηδες από το ρήμαγμα του δημοσίου.αντε να πάτε να δουλέψετε ρε κομμουνισταρια βρωμοτεμπέληδες αλβανοβούλγαροι.η ελλάδα δεν πεθαίνει .θα γλιτώσει από τά αριστεροδεξιά λαμόγια που βούλιαξαν τη πατρίδα μας.θα ξανασταθεί στα πόδια της και τότε να δω που θα κρυφτείτε.αληταριά ε αληταριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΠΟΥ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕ
    ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΥΡΟ.ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΨΥΧΙΚΗ ΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΚΑΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΡΑ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΕΠΙΟΡΚΕ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μεγαλύτερη γενοκτονια των Ελλήνων έγινε με τους Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλο. Γι' αυτό και οι δημοσκοπήσεις δίνουν μονοψήφια νούμερα και θα πέσει ακόμα παρακάτω, γύρω στο 6-7%...

    Χαμένη ψήφος σε ένα κομμα που θα διαλυθεί το βράδυ της Κυριακής, ένα κόμμα σάπιο, όπως αποδεικνύουν τα ημερολόγια του Άκη. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, κυρίως στα αστικά κέντρα, μαζί με εκείνους της ΑΝΕΛ οδεύουν προς Νέα Δημοκρατία, για να σωθεί ο τόπος από άλλη καταστροφική πολιτική, σε οικονομικό και κοινωνικο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΖΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΚΚΡΕΜΕΣ.ΘΑ ΦΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΚ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 13 Ιουν 2012 12:32:00 π.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ; ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ,ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ( ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ),ΕΡΧΕΣΑΙ ΡΕ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

    ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ; ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ; ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδιά, μην τον παρεξηγείτε τον μοναδικό οπαδό του Μπένυ και του δόκτορα... Τσίρκο είναι... Για τα πανηγύρια.

    Ποιος νοήμων Έλληνας θα υποστήριζε τον χαρατσάκια με τα 3 εκατομμυρια ευρώ καταθέσεις ; Γι' αυτό σας λέω, αφήστε τον. Επειδή δεν γράφει ο δόκτορας, ξεχαρμανιάζει με τον Μπένυ Χίλλ και τον περιφερόμενο θίασο του 5% ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βλέπεις τη φάτσα του βουτυρομπεμπέ, που έγινε κάποιος λόγω "γάμου", που όταν μιλά σε ακροατήρια τα μισά γερόντια κοιμούνται και τα ξαναπάνε μετά στα ΚΑΠΗ για χαλαρωμα, και καταλαβαίνεις πόσο άχρηστος μπορεί να είναι!

    Ανίκανος ( κατά τον Ν. Παπανδρέου ) έβαλε τόσα χαράτσια, επέβαλλε τόσους φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις και η τρύπα μεγαλώνει ( ενώ το κράτος έχει κηρύξει στάση πληρωμών από το 2010 ) ! Δεν κατάφερε να διαπραγματευτεί ΤΙΠΟΤΑ και τώρα, βλέποντας ότι κατρακυλά κάτω από το 10%, λέει ότι θα δώσει τη μάχη ! Ποιος ; Εκείνος που έλεγε ναι σε όλα !!! Τραγικός... Αυτοκαταστροφικός, μαζί με τους ανίκανους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 13 Ιουν 2012 12:32:00 π.μ.

    MPA, MPA, EMFANISTHKE KAI ENA KOMMATOSKYLO, TOY AKH H TOY BENIZELOU;

    MAS POYLHSE TO PASOK. MAS PRODOSE, MAS EKSEFTELISE, MAS PHRE OTI EIXAME KAI DEN EIXAME KAI KINDYNEOYME NA XASOYME TA SPITIA MAS, LOGO FORON KAI DANEION.

    OPOIOS TOYS KSANAPSHFISEI, LEFTA NA PIANEI, SKATA NA GINONTAI. OI KATARES TON ELLHNON NA PESOYN PANO TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε καραγκιόζη, που έγραψες αυτές της μαλακίες, «Ο Γιωργάκης και η Βαγγελιώ», ρε βλάκα που σίγουρα θα είσαι και εσύ ένας ακόμα μαλάκας που στήριξαν τον ποδηλάτη το 2007 για αργηγό του ΠΑ..σοκ. Ο ποδηλάτης δεν έπειθε και οι ηλίθιοι τον στήριξαν και αυτά πληρώνουμε βλάκα. Ο ποδηλάτης από το 2004 έως το 2007 ξεβρακώθικε ότι δεν έκανε για ηγέτης διότι χωρίς τις σημειώσεις του δεν ακούγωνταν και δεν έφτανε αυτό έδειξε ότι είναι και κάθαρμα του προέτρεπε τους Κυπρίους σε αυτό του ήθελαν η Αμερικάνοι, το «ΝΑΙ» στο σχέδιο Ανάν. Βλάκα άκου τι λέει ο Πεπελάσης για τον «Ηγέτη σου» ηλίθιε.
    Μπορούσαμε να αποφύγουμε το Μνημόνιο;
    Ναι, ναι, ναι…Το πιστεύω αν και δεν έχω τρόπο να το αποδείξω. Μπορώ όμως να καταθέσω τη διαίσθησή μου από την εξέταση του θέματος. Ό,τι λέω είναι προσωπικές εντυπώσεις. Ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έδωσε χίλια δυο δείγματα της ανεπάρκειάς του να κυβερνά μια χώρα, για κάποιους λόγους που υποπτευόμαστε μερικοί από μας, έπρεπε να προσφέρει όσα του ζήτησαν ως αντάλλαγμα για αυτά που έλαβε στη δωροθήκη του προτού καν γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν μπορώ να το τεκμηριώσω πλήρως, αλλά εν μέρει το τεκμηριώνω. Πώς αλλιώς ερμηνεύεται π πολιτική συμπεριφορά του; Εμένα δεν με καλύπτει η ερμηνεία ότι ήταν μόνο ανοησία και απερισκεψία. Μπορεί να ήταν και ανοησία, αλλά δεν ήταν μόνο. Υποψιάζομαι ότι έγιναν ανταλλαγές. Ο Γ. Παπανδρέου είπε πολλά ψέματα. Ο πατέρας του που ήταν μάστορας στο ψέμα αλλά ήξερε πώς να δουλέψει το μαστοριλίκι του, δεν άφησε τέτοια ίχνη να τον ακολουθούν. Και ρωτώ και απαιτώ μια πολιτική απάντηση: Γιατί τέτοιο τρέμουλο να αποκοπούμε από τη ρωσική ενεργειακή πολιτική; Ήταν ανάγκη να τορπιλίσουμε τα δυο σημεία της ρωσικής πολιτικής που ήταν γι’ αυτούς σημαντικά; Ύστερα, η πρεμούρα με το Ισραήλ. Γιατί τέτοια επιμονή; Πως ερμηνεύεται το γεγονός ότι η πρώτη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου είχε για υπουργό εξωτερικών έναν άγνωστο και ανόητο Έλληνα της Αυστρίας που έλεγε ψέματα ότι έχει πάρει το ντοκτορά του; Την ώρα του Μνημονίου, θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την κακή πολιτική που ακολουθούσαμε δεκαετίες, χωρίς να περάσουμε στο ΔΝΤ. Δηλαδή, φέρε τώρα το δάνειο, κάλυψε τις ανάγκες σου και άσε τους άλλους να χτυπιούνται. Τα επιτόκια στην αγορά ήταν ακόμη ευνοϊκά. Προσπαθήσαμε να δανειστούμε από αλλού; Ή μήπως με δηλώσεις περί διεφθαρμένου λαού στρώναμε τον δρόμο μας;
    Είναι πολύ σοβαρό αυτό που καταθέτετε. Δηλαδή γνωρίζοντας τι σημαίνει για τον τόπο αυτή η πολιτική επιλογή ο Γ. Παπανδρέου προχώρησε με τέτοια επιπολαιότητα;
    Ναι, έκανε ό,τι έκανε αδιαφορώντας για τον τόπο. Τι μεσολάβησε; Το χρήμα; Δεν θέλω να το πιστέψω. Γνωρίζω τον χαρακτήρα του ανθρώπου από παιδί δυο χρόνων. Η μαμά του και η γιαγιά Σοφία Μινέικο, μια αγία γυναίκα κατά τ’ άλλα, τον μεγάλωσαν με την ιδέα ότι είναι πρώτος. Παιδάκια όταν έπαιζαν με τον γιο μου και τις παρέες των φίλων τους στην Αμερική, που μέναμε στον ίδιο δρόμο, η Μαργαρίτα επέβαλλε τον Γιώργο ως αρχηγό της παρέας. Εμείς που ειρωνευόμαστε τον Γιωργάκη, δεν ξέραμε τι λέγαμε. Από αυτόν το βρήκαμε. Και όχι τυχαία. Το είχε επεξεργαστεί. Εγώ δεν μιλώ «καρατζαφέρεια» διάλεκτο, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν Παπανδρέου ή Παπαδήμο να λέει είμαι εδώ για να σώσω την πατρίδα μου. Είναι υποκρισία αισχίστου είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα πάντα ήταν καλά μελετημένα.
    Κάποιος Χριστοφοράκος με την εταιρεία του σκόρπιζε τη διαφθορά, την οποία μάζευε κάποιος Λάτσης με την τράπεζά του, για να γίνει πλούσιος.

    Αντίδραση δεν υπήρχε, γιατί κάποιος Λαμπράκης"διαβεβαίωνε τους Έλληνες μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες του ότι όλα γίνονται σωστά και ότι στην πραγματικότητα εκσυγχρονιζόμαστε.

    Όταν το κράτος λεηλατήθηκε και φτάσαμε στα όρια, κάποιος Παπακωνσταντίνου —ως Υπουργός— μας έβαλε παρανόμως στο Μνημόνιο, γιατί γνώριζε ότι κάποιος Πικραμένος —ως δικαστής— θα έδινε νομιμότητα σ' αυτό το Μνημόνιο.

    Όταν διαμαρτυρηθήκαμε στο σύνταγμα για όλα αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν εις βάρος της κοινωνίας και του κράτους, παρενέβη κάποιος Πάγκαλος και —αφού μας έβρισε, αποκαλώντας μας μαλάκες— αποφάνθηκε ότι μαζί τα φάγαμε.

    Αυτή είναι η ιστορία της Μεταπολίτευσης μέσα σε μία παράγραφο. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς παραδόθηκε η χώρα στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε;

    Αν ζούσαν σήμερα ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς, θα νόμιζαν ότι δεν ηττήθηκαν ποτέ στον πόλεμο."Ποιες πολεμικές αποζημιώσεις και αηδίες;" Θα ήταν σίγουροι ότι νίκησαν ΠΟΤΈ..

    ΗΛΊΘΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


    Δεν υπάρχει χαρτονόμισμα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα , που να μην "βρομάει" έγκλημα... Πόνο και αίμα κρύβουν συνήθως οι δεσμίδες των χαρτονομισμάτων...


    Δεν μπορεί κάποιος, που δεν έχει καμία νόμιμη δραστηριότητα, να εμφανίζει τεράστια κέρδη.

    Τα κέρδη είναι απευθείας ανάλογα της δραστηριότητας, διαφορετικά υπάρχει έγκλημα.


    Αν λοιπόν έχει κάποιος από τα ναρκωτικά ή το trafficking πέντε εκατομμύρια ευρώ, πώς θα τα εμφανίσει στην οικονομία και πόσα τελικά θα είναι αυτά, που θα μπορέσει να εμφανίσει;

    Τι θα κάνει, προκειμένου ν' αποφύγει τις διωκτικές αρχές;

    Αυτό, το οποίο θα κάνει, είναι το εξής: Θα πάρει μερικές σακούλες σκουπιδιών και αφού τις γεμίσει με το "βρόμικο" χρήμα θα πάει νύχτα στο γραφείο του νόμιμου τραπεζίτη.


    Αυτός, επειδή θα εκτιμήσει την "επιχειρηματικότητα", την "εξυπνάδα", τη "διορατικότητα" του "ευγενούς" αλλά φτωχού νέου, θα "επενδύσει" πάνω του. Θα του δώσει —με "ρίσκο" της τράπεζας— ΔΥΟ εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει το "όνειρό" του πραγματικότητα ...

    Ένα μαγαζί στην παραλιακή .Ένα περιοδικό life-style .Ένα ξενοδοχείο πάνω στο κύμα.

    Τα πέντε "βρόμικα" εκατομμύρια με αυτόν τον τρόπο έγιναν ΔΥΟ "πεντακάθαρα" εκατομμύριο σε προπληρωμένο δάνειο .

    Ποιος ξεχνάει τον χοντροΘέμο, ο οποίος έβγαζε τα CD με τις amateur πεολιχείες και μετά τον κυνηγούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ελβετίας με τα εκατομμύρια ευρώ στο πορτμπαγκάζ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ταυτόχρονα, εκτός από αυτούς τους διαπλεκόμενους ,του χρήματος, υπήρχαν και άλλοι συνάδερφοί τους, οι οποίοι έκαναν παράλληλα πράγματα.

    Κάποιοι άλλοι διαπλεκόμενοι είχαν διαφορετική εξειδίκευση. Έχοντας όλοι —ως συνένοχοι— την ίδια προνομιακή πρόσβαση στο "ξεπλυμένο" τραπεζικό χρήμα, "άλωναν" όλους τους χώρους ...Τζάμπα ήταν όλα. Με τα "ναρκωχρήματα" ή τα "φακελοχρήματα" των τραπεζιτών έπαιρναν τις εγγυητικές που απαιτούσαν οι κρατικοί διαγωνισμοί. Άλλοι κέρδιζαν μόνιμα τους κρατικούς διαγωνισμούς, καθιστώντας τους εαυτούς τους εθνικούς μας "προμηθευτές" ...

    Αντιπρόσωποι της Siemens και άρα συνεργάτες του Χριστοφοράκου. Υπάλληλοι της Stazi και άρα συνάδερφοι της Μέρκελ. Αυτοί δεν "ξέπλεναν" χρήματα μέσω του ποδοσφαίρου;

    Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν οι διαπλεκόμενοι μέσω των ΠΑΕ;

    Ήταν όμως μόνον το ξέπλυμα μέσω των "πέτσινων" συμβολαίων των ΠΑΕ;

    Οι ίδιοι διαπλεκόμενοι δεν ασχολούνταν και με τα τυχερά παιχνίδια ή τα προγνωστικά παιχνίδια;

    Είναι δυνατόν οι πρόεδροι των δύο μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας να έχουν άμεση εμπλοκή με τέτοιες εταιρείες;

    Πόσα δισεκατομμύρια διακινούνται μέσα από τις εταιρείες στοιχημάτων;

    Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν με τα δήθεν "κερδοφόρα" ξυστά, δαγκωτά ή αρπαχτά;

    Τύπωναν ψευδολαχεία με τον τόνο και τα κερδοφόρα δελτία τα είχαν στα γραφεία τους, για να τα πουλάνε με "ταρίφες" ξεπλύματος τραπεζών.

    Δεν τους ενδιέφερε η πελατεία ή η αξιοπιστία. Αυτοί είχαν το κέρδος τους ακόμα κι αν δεν έπαιζε κανένας στα παιχνίδια τους.

    Αυτούς τους ενδιέφερε να έχουν προς πώληση "νομιμοποιητικά" τυχερά δελτία ...Δελτία, που θα τα αναγνώριζε η εφορία στο "πόθεν".
    Όποιος είχε "μαύρα" χρήματα από ναρκωτικά, τζόγο, πόρνες ή οτιδήποτε άλλο, "αγόραζε" από αυτούς την "τύχη", για να τα εμφανίσει σαν νόμιμα κέρδη νόμιμων λαχνών ...

    Μιλάμε για την απόλυτη ευτυχία. Πιο "τυχεροί" άνθρωποι από τους Έλληνες εμπόρους ναρκωτικών και τους νταβατζήδες δεν υπάρχουν στην Υφήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η "τύχη" όχι απλά τους "χαμογελούσε" όταν τους "έβλεπε", αλλά στην κυριολεξία "ξεκαρδιζόταν" στα "γέλια".

    Δεν υπάρχει ούτε ένας έμπορος ναρκωτικών, τζογαδόρος ή νταβατζής στην Ελλάδα, που να μην είχε την "ευτυχία" να κερδίσει τουλάχιστον δέκα φορές σε κάποιο "τυχερό" παιχνίδι.

    Μαζί μ' αυτούς "τυχεροί" ήταν κι εκείνοι οι οποίοι διαφθείρονταν, με πρώτους τους πολιτικούς. Αν οι νταβατζήδες ήταν "τυχεροί", που έβρισκαν κερδοφόρους λαχνούς, οι Έλληνες πολιτικοί ήταν οι "τυχεροί" του real estate.

    Αυτοί έβρισκαν "ευκαιρίες", που "δεν υπήρχαν". Έβαζαν τα "γυαλιά" σε όλους τους κτηματομεσίτες της χώρας ...

    Μιλάμε για τύχη.
    Με τα ίδια χρήματα, που ένας κοινός θνητός αγόραζε δυάρι στην ακριτική Φλώρινα, ο "τυχερός" πολιτικός αγόραζε ρετιρέ στη Λουκιανού ...

    Μιλάμε για "τύχη" ...Δεν είναι μόνον η τυχερή Τσοχατζοπούλου .Είναι και ο "τυχερός" Αρούλης ...

    Είναι και τα "τυχερά" παιδιά του Σιούφα ...Είναι και ο Πρωτόπαπας ...Είναι και ο Τσιόκας.
    Τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη του ...Τα "πλυντήρια" δούλευαν "διπλοβάρδιες" ...

    Οι τραπεζίτες δεν προλάβαιναν να αδειάζουν μαύρες σακούλες σκουπιδιών με μετρητά και να υπογράφουν "πέτσινα" δάνεια σε ένα μικρό κλάσμα της "κατάθεσης". Διαχειριζόμενοι "τόνους" παράνομου χρήματος, "κατάπιαν" στην κυριολεξία όλους τους επιχειρηματικούς χώρους ...

    Όλους τους χρυσοφόρους χώρους. Είναι δυνατόν λοιπόν να άφηναν στην τύχη του τον χώρο των δημοσίων έργων;

    Από τις τράπεζες, δηλαδή, ξεκίνησε ολόκληρη η "μόλυνση" της οικονομίας. Από τη στιγμή που πήραν άδεια λειτουργίας, ήταν αδύνατον να ελεγχθούν.

    Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Συνεταιρίστηκαν κρυφά με όλους τους εγκληματίες και φανερά με όλους τους απατεώνες.
    Με αυτόν τον τρόπο οι "εθνικοί" μας τραπεζίτες δημιούργησαν τους "εθνικούς" μας εργολάβους.

    Την ώρα, δηλαδή, που κάποιοι διαπλεκόμενοι κέρδιζαν από "ξεπλύματα" και τζόγο, κάποιοι άλλοι "κολλητοί" τους κέρδιζαν τα αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας τα δημόσια έργα μέσω της διαφθοράς.

    Στο τέλος αυτοί οι τελευταίοι έγιναν ιδιοκτήτες αυτών, που ο λαός πλήρωσε για να κατασκευάσουν οι εργολάβοι πάνω στη δική του περιουσία.

    Έτσι χάθηκε η λαϊκή ιδιοκτησία της Αττικής Οδού ή των εθνικών οδικών αρτηριών. Τώρα, στην εποχή του Μνημονίου, όλοι αυτοί έχουν ακροβολιστεί κι αρπάζουν ό,τι υπάρχει ως συνεργάτες-δωσίλογοι των κατακτητών.

    Ο Μπόμπολας δεν παραμένει καταχρηστικά "ιδιοκτήτης" της Αττικής Οδού, ενώ έχουν καλυφθεί όλες οι προϋποθέσεις, για να επιστρέψει η οδός στα χέρια του δημοσίου;

    Ο Μπόμπολας δεν παρέλαβε μια εθνική οδό κατασκευασμένη με δημόσιο χρήμα στο 90% και για το 10% που απέμενε κατάφερε και υφάρπαξε όλα τα διόδια;

    Ο Μπόμπολας δεν είναι αυτός, που εκμεταλλεύεται την Ψυτάλλεια; Μόνος του είναι; Συνέταιρος του Μπόμπολα στη λεηλασία του χρυσού της Χαλκιδικής δεν είναι η Goldman Sachs;

    Τώρα, που ενδιαφέρεται η γαλλική Suez για τον ΟΥΘ, ο Μπόμπολας δεν είναι συνέταιρός της;

    Ο Μπόμπολας δεν βρισκόταν πίσω από τις φασαρίες της Κερατέας;

    Ο Μπόμπολας δεν ήταν που βαρούσε τα ντέφια, για να χορεύει ο "κουφός" της ΝΔ;

    Πόση Δημοκρατία μπορεί να υπάρχει, όταν αυτός ο εργολάβος είναι συνέταιρος των τοκογλύφων και όλοι μαζί είναι συνιδιοκτήτες όλων σχεδόν των ΜΜΕ της χώρας;

    Υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας ή όχι; Αυτοί δεν είναι οι εργοδότες του Καψή, της Τρέμη ή του Πρετεντέρη;

    Τι ακριβώς θα απαιτήσουν από τους υπαλλήλους τους; Τη σωστή ενημέρωση του κοινού; Δεν θα απαιτήσουν ακόμα και τον πνευματικό "βιασμό" του λαού, προκειμένου αυτός να υποταχθεί στις εντολές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν βλέπουν πόσο "λίγος" είναι ο Σαμαράς; Δεν βλέπουν το παιχνίδι του "κουρασμένου" Καραμανλή; Δεν βλέπουν την αναξιοπρέπεια της Ντόρας;

    Όλα τα βλέπουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Δεν πληρώνονται για να περιγράφουν αυτά τα οποία "βλέπουν". Πληρώνονται, για να περιγράφουν αυτά, τα οποία θέλουν οι εντολείς τους.

    Τι θέλουν οι εντολείς τους; Να σωθούν. Να σωθούν οι ίδιοι και να σώσουν και τους υπάλληλούς τους. Άρα; Άρα, όταν ο Πρετεντέρης μιλάει υπέρ του ΔΝΤ, δεν μπορεί από τη φύση του να είναι αμερόληπτος, όπως υποχρεούται να είναι ένας δημοσιογράφος.

    Ως υπάλληλος εργοδοτών, οι οποίοι έχουν ανάγκη το ΔΝΤ έχει και ο ίδιος ιδιοτελή συμφέροντα να εξυπηρετήσει από το δημόσιο βήμα της ιδιωτικής τηλεόρασης ...Συμφέροντα, τα οποία δεν έχει ο κοινός πολίτης, ο οποίος έχει την "αφέλεια" να ενημερώνεται από αυτόν. "Καίγεται" στην κυριολεξία ο Πρετεντέρης, για να μπούμε στο ΔΝΤ ...Καίγεται, όσο "καίγονται" και τα αφεντικά του ..

    .Καίγεται, όσο καίγεται ο Βαρδής, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και η Τεγοπούλου ..."Καίγεται" στην κυριολεξία να "πληρώσουμε" τους "δανειστές" μας. Γιατί; ...Για να "τρέξει" το Μνημόνιο ...

    Γιατί από αυτό το εθνοκτόνο Μνημόνιο θα χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες των διαπλεκομένων εργοδοτών του.

    Εξαιτίας του ΔΝΤ οι αποτυχημένοι, βρόμικοι και παράνομοι τραπεζίτες μάς έχουν "φάει" πάνω από 120 δις, την ώρα που τα ταμεία του λαού έχουν "κουρευτεί". Αν αυτές οι τράπεζες των διαπλεκομένων "σωθούν", θα σώσουν και τα κανάλια. Θα σώσουν και τους "υπαλλήλους" τους. Γι' αυτόν τον λόγο "λυσσάνε" κάθε βράδυ οι Καψήδες και οι Τρέμηδες.

    Για τον ίδιο λόγο και οι εκδότες των έντυπων μέσων έχουν το θράσος —ενώ οι επιχειρήσεις τους είναι προβληματικές — να ζητάνε νέα δάνεια από τις τράπεζες. Με ποια λογική ζητάει ο ΔΟΛ δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια;

    Τι βάζει ως υποθήκη; Ζητάει με τη λογική του συνενόχου. Βοηθάει ο ΔΟΛ τους τραπεζίτες να φέρουν το ΔΝΤ στη χώρα και ζητάει προκαταβολικά την αντιπαροχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χωρίς το ΔΝΤ όλοι οι εθνικοί μας τοκογλύφοι θα είχαν πάει ήδη στη φυλακή.

    Οι τράπεζές τους θα είχαν κλείσει και θα είχαν μπει σε φάση λογιστικού ελέγχου και εκκαθάρισης ...

    Θα είχαν μπει στα "άδυτά" τους ορκωτοί λογιστές και υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, για να δουν πώς οδηγήθηκαν στη χρεοκοπία.

    Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Σαλλάδες, Βγενόπουλοι, Ράπανοι, Κωστόπουλοι, Κλέονες και το κακό συναπάντημα θα είχε πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη.

    Θα αποκαλύπτονταν τα "θαλασσοδάνεια" που έδιναν στους εαυτούς τους και στους οικείους τους.
    Θα αποκαλύπτονταν ότι το γνωστό "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει" δεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά ο ίδιος ο κανόνας .

    ..Ο κανόνας, που θέλει τον τραπεζίτη να γίνεται ένας "Γιάννης", που κερνάει τον εαυτό του ...Μιλάμε για τα αίσχη.

    Οδήγησαν μια ολόκληρη κοινωνία στη σήψη και την υπολειτουργία. Έχοντας το πλεονέκτημα του "τζάμπα"-χρήματος, αλλοίωσαν το σύνολο της οικονομικής λειτουργίας.

    Εξαγόραζαν τα πάντα, καταστρέφοντας όλες τις "σταθερές" της αγοράς. Παρίσταναν τους επιχειρηματίες, "κλέβοντας" επιχειρήσεις και μέσα σε λίγο χρόνο τις κατέστρεφαν με τη κακή διαχείρισή τους.

    Αυτό γινόταν συνεχώς. Οι τραπεζίτες, όταν δεν αρκούνταν στα "ξεπλύματα", έστηναν "αυτοκρατορίες" με τα ψέματα. Με "τζάμπα"-χρήματα από ναρκωτικά, πορνεία και διαφθορά —και άρα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— "άλωναν" ολόκληρους επιχειρηματικούς τομείς.

    Ας ψάξει κάποιος να βρει πώς ένας τραπεζίτης μπορεί από το "πουθενά" —και μέσα σε ελάχιστα χρόνια— να γίνει πανίσχυρος αερομεταφορέας, ο καλύτερος σαντουιτσάς, ο καλύτερος καφετζής και όλα αυτά ταυτόχρονα.

    Άλλος τραπεζίτης έγινε ο βασιλιάς του real estate και άλλος κορυφαίος ακτοπλόος ...Όλοι με "βρόμικα" χρήματα ανεβασμένοι σε ξένες "πλάτες" ...Ρήμαξαν την κοινωνία ...Άρπαξαν τα πάντα και τα έβαλαν στις "τσέπες" τους.

    Εδώ εύλογα θα απορήσει ο αναγνώστης για την ορθότητα αυτού του οποίου λέμε. Αφού έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα, πώς έφτασαν στο σημείο να έχουν ανάγκη τα χρήματα του ΔΝΤ;

    Πώς έφτασαν να βρίσκονται στη σημερινή ελεεινή κατάσταση; Άθλιοι και άπληστοι είπαμε ότι είναι ...όχι έξυπνοι. Τι σημαίνει αυτό;

    Ότι την "πάτησαν", όπως ένα λιοντάρι μέσα σε έναν ανεξέλεγκτο ζωολογικό κήπο. Εκμεταλλεύτηκαν τις ανοικτές "πόρτες" και αφού κατασπάραξαν τα πάντα, τώρα κινδυνεύουν με θάνατο από ασιτία.

    Την "πάτησαν" όπως το άχρηστο και άπληστο παράσιτο, που δεν ξέρει πού να σταματήσει και στο τέλος σκοτώνει τον "ξενιστή" του.

    Με τις αθλιότητές τους κατέστρεψαν την οικονομία και αναγκαστικά ως τράπεζες την ακολουθούν στον θάνατο.

    Απλά πράγματα. Κατέστρεψαν την οικονομία ...και οι ίδιες οι τράπεζες είναι μέρος της οικονομίας. Κατέστρεψαν τον "οργανισμό", που με τη ζωή του δίνει ζωή και στις ίδιες.

    Για να βγάλουν κέρδη, κατέστρεψαν τις παραγωγικές επιχειρήσεις των Ελλήνων, προκαλώντας την ανεργία εκατομμυρίων εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για να βγάλουν νέα κέρδη, βύθισαν τους πάντες στους εθισμούς ...Τους έφαγαν τις καταθέσεις...Τους πούλησαν νέα αυτοκίνητα ...Τους έσπρωξαν στα στριπτιζάδικα ...Τους υποθήκευσαν τα σπίτια ...Τους πήραν τα πάντα και τώρα περιμένουν από αυτούς, οι οποίοι έχασαν τα πάντα, να τους "πληρώσουν" τα χρέη.

    Αυτές οι κατεστραμμένες τράπεζες μιας κατεστραμμένης οικονομίας προσπαθούν σήμερα να σωθούν μέσω του ΔΝΤ.

    Οι ηλίθιοι έπεσαν θύματα του σχεδιασμού των ιμπεριαλιστών και τώρα προσπαθούν να βυθίσουν την πατρίδα μας στο χάος, για να σωθούν.

    Μη έχοντας να περιμένουν τίποτε από τον κατεστραμμένο πλέον λαό, ελπίζουν στην εκποίηση της πατρίδας του. Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτό εξ’ αρχής είχε σχεδιαστεί να γίνει.

    Όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι έδιναν στους ντόπιους τοκογλύφους τόνους "πέτσινων" χρημάτων, γνώριζαν τι έκαναν, γιατί είχαν δρομολογήσει τα σχέδια τύπου ΔΝΤ με "εγγύηση" το ίδιο το ελληνικό κράτος.

    Όταν η Goldman Sachs έδινε χρήματα και "μαγείρευε" τα στοιχεία, για να παρθούν κι άλλα χρήματα, δεν το έκανε για πλάκα ...Δεν το έκανε, ρισκάροντας να χάσει τα χρήματά της.

    Οι ηλίθιοι Έλληνες τραπεζίτες, που έπαιρναν αυτά τα χρήματα, δεν γνώριζαν τι ακριβώς έθεταν σε κίνδυνο. Κατέστρεφαν τα πάντα, νομίζοντας ότι κερδίζουν άπειρα χρήματα.

    Όταν κατάλαβαν τι έγινε, ήταν πλέον αργά τόσο για τους ίδιους όσο και για την πατρίδα.

    Η Ελλάδα έπρεπε να μπει στη μηχανή του "κιμά", για πληρωθούν οι τοκογλύφοι.

    Για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου έφεραν —για να μας "σώσει"— έναν ευνούχο των τοκογλύφων ...τον Παπαδήμο ...έναν παλιό συνένοχό τους, εφόσον από την εποχή εκείνη, που ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, ήταν αυτός, ο οποίος δεν έλεγχε τις τράπεζες, όταν αυτές έπαιζαν τα αντικοινωνικά τους παιχνίδια ...

    Ένα ανθρωπάκι της κακιάς ώρας, που εντυπωσίασε τον Βερύκιο με το "βαρύ" του βιογραφικό ...Ένας υπαλληλάκος της συμφοράς, που, μόλις τον έφεραν, οι διάφοροι Πρετεντέρηδες "διαπίστωσαν" ότι το 70% των Ελλήνων επιθυμούσε να κυβερνηθεί από αυτόν.
    .

    Να κυβερνηθεί από έναν ελεεινό τραπεζοϋπάλληλο τοκογλύφο, ο οποίος σε όλη του τη ζωή ήταν ένας χαφιές των Ρότσιλντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ένα "ερπετό" των τραπεζικών διαδρόμων.

    Αυτός ο συνένοχός τους, ως τελευταία πράξη της κυβερνητικής του θητείας, πήρε ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου κεφαλαίου και το "χάρισε" στο "Ταμείο της Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας"

    Εντελώς παράνομα και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει αυτή η πραξικοπηματική θητεία ...

    Ο υπηρέτης των τοκογλύφων και προδότης της Ελλάδας.

    Όλα αυτά είναι εγκλήματα ...Ανεπανάληπτα εγκλήματα, που όμοιά τους πιθανότατα να μην έχουν υπάρξει άλλη φορά στο παρελθόν.

    Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι και οι ίδιοι είναι πιεσμένοι οριακά και παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά".

    Ρισκάρουν να γίνουν αντιληπτοί από τον λαό και να τους σέρνει ο κόσμος στους δρόμους σαν τα γουρούνια που τα πάνε για σφάξιμο ...

    Αυτό τρέμουν ...

    Τρέμουν τις αποκαλύψεις ...

    Τρέμουν τις αναπόφευκτες αποκαλύψεις — τόσο για τη δική τους κατάσταση όσο και για το πώς επιχείρησαν να λύσουν το πρόβλημά τους εις βάρος του λαού.

    Αν αφήνονταν οι τράπεζες να καταρρεύσουν, όλες αυτές οι απάτες των τραπεζιτών θα αποκαλύπτονταν.

    Θα αποκαλύπτονταν η απόλυτη εξάρτηση και βέβαια σύνδεση των ντόπιων τοκογλύφων με το παγκόσμιο τοκογλυφικό κύκλωμα, το οποίο λεηλατεί όλους τους λαούς ...Θα αποκαλυπτόταν ολόκληρη η σχέση τους με το οργανωμένο έγκλημα .

    Θα αποκαλυπτόταν ότι οι "ευγενείς" μας τραπεζίτες και μαικήνες των τεχνών έχουν εισπράξει πιο πολλά χρήματα από την πορνεία και από τα ναρκωτικά απ' όλους τους νταβατζήδες και τους εμπόρους ναρκωτικών μαζί ...

    Θα αποκαλύπτονταν ολόκληρη η σχέση τους με το παρακράτος ...

    Θα αποκαλυπτόταν η απόλυτη ευθύνη τους για ό,τι άσχημο συμβαίνει σήμερα στην κοινωνία ...

    Θα αποκαλυπτόταν ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι ενός έθνους.

    Αν συνέβαινε αυτό, πού θα βρισκόταν σήμερα ο Καψής ή ο Πρετεντέρης;

    Πού θα βρισκόταν αυτά τα σκουπίδια, που καθημερινά τρομοκρατούν τον λαό και πληρώνονται από τα χρήματα της "σαπίλας" της ελληνικής κοινωνίας; Πού θα βρίσκονταν αυτοί, αν δεν υπήρχαν τα αφεντικά τους να τους πληρώσουν με τα "τζάμπα"-χρήματα από τη διαφθορά, την πορνεία ή τα ναρκωτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποιος θα χρηματοδοτούσε το Mega κανάλι της Διαπλοκής;

    Άνεργοι, υπερχρεωμένοι και διωκόμενοι από τον κόσμο θα ήταν όλοι τους. Εκείνος ο κακομοίρης ο Τσίμας πώς θα απέφευγε τη λαϊκή οργή για τα ταξιδάκια του με τον Χριστοφοράκο;

    Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε τα "χρέη" μας.


    Μιλάμε για τον απόλυτο ορισμό του οργανωμένου "εγκλήματος"

    Μιλάμε για "συμμορία" με τα όλα της

    Μιλάμε για "δολοφόνους", για "κλεπταποδόχους" και "τσιλιαδόρους".

    Αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν τα δημόσια χρέη για να πλουτίσουν, είναι οι ίδιοι που μας τρομοκρατούν, προκειμένου να τα πληρώσουμε.

    Αυτοί, οι οποίοι έκαναν όποια παρανομία είναι δυνατόν να κάνει ένας άνθρωπος για να πλουτίσει, ζητάνε από τίμιους εργαζόμενους να πληρώσουν με τις συντάξεις και τα φάρμακά τους τις απάτες τους.

    Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην προπαγάνδα της τρομοκρατίας έχουν κέρδος από το ΔΝΤ ...Όλοι έχουν λόγο να το υπερασπίζονται Διαπλεκόμενοι, κόμματα και δημοσιογράφοι.

    Χάρη στον χοντροΒενιζέλο —και τον νόμο περί βασικού μετόχου— εξακολουθούν και έχουν αυτήν τη δυνατότητα να αμύνονται.

    Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που όλοι αυτοί οι τραπεζίτες και οι διαπλεκόμενοι "είδαν" "ταλέντο" στον ατάλαντο Αντωνάκη; ...τον λόγο, που είδαν ένα "άτι" εκεί όπου ο κόσμος —μετά βίας— "βλέπει" ένα "γαϊδούρι"; Κατάλαβε τον λόγο που συγκάλεσαν την "πανστρατιά" της Δεξιάς; Άλλαξαν την "ατζέντα" του χώρου της Δεξιάς, για να μην απειληθεί ο Σαμαράς.

    Το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσαν αυτήν τη στιγμή θα ήταν μια κρίση ηγεσίας στη ΝΔ, η οποία θα δίχαζε την κομματική της βάση και θα μείωνε ακόμα πιο πολύ τη δύναμή της ...

    Τη δύναμη του μοναδικού πλέον απομείναντος πόλου του πάλαι ποτέ πανίσχυρου δικομματισμού. Με έναν λαομίσητο Βενιζέλο να παραπαίει, δεν ήθελαν ούτε καν να φαντάζονται τι θα ακολουθούσε, αν έχαναν και τη ΝΔ.

    Τι έκαναν; Αντέστρεψαν το παιχνίδι, το οποίο μέχρι τότε τούς επέτρεπε να την ελέγχουν.

    Αυτό ακριβώς βλέπουμε σήμερα. Κάποτε η "προοδευτική" Διαπλοκή είχε τη ΝΔ για "παρακατιανή" δούλα της.

    Διατηρούσαν "διχασμένη" τεχνητά την ηγεσία της, ώστε, μέσω της ψευδοσύγκρουσης των δικών τους "δελφίνων", να διατηρούν το κόμμα αποκλειστικά στα χέρια των δικών τους ανθρώπων.

    Δημιουργούσαν τα δικά τους αντιμαχόμενα "στρατόπεδα", ώστε να μην είναι εύκολο να διεκδικήσει το κόμμα κάποιος ανεπιθύμητος παράγοντας.

    Αυτοί ήταν τα "κλειδιά" του ελέγχου της ΝΔ.

    Δούλευαν τον κόσμο της κανονικά και ποτέ δεν έχαναν το έλεγχο του κόμματος όποια κι αν ήταν η βούληση της βάσης.

    Δικοί τους άνθρωποι ήταν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Σαμαράδες.


    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε όλους αυτούς, που σήμερα γελάνε εις βάρος των Ελλήνων και θεωρούν περίπου "τελειωμένη" τη "δουλειά", αφιερώνουμε την "προφητεία" του Θεοκλύμενου μέσα στο Παλάτι του Οδυσσέα.

    Όπως θα διαπιστώσουν, η περίπτωσή τους δεν είναι μοναδική στην ιστορία. Και κάποιοι άλλοι προδότες και σφετεριστές σε μια ανάλογη κατάσταση γελούσαν από σιγουριά, χωρίς να ξέρουν τι τους έμελλε να πάθουν.

    Αυτούς επιχείρησε να προειδοποιήσει ο Θεοκλύμενος, αλλά, δυστυχώς, το μόνο που κατάφερε ήταν ...να τους διασκεδάσει....

    "Κακόμοιροι !! Τι είναι τούτο το κακό που πάθατε; Νύχτα τυλίγει τα κεφάλια σας, τα πρόσωπά σας και σας σκεπάζει ίσαμε κάτω στα γόνατα !! Ανάβει ο θρήνος !! Τρέχουνε στα μάγουλά σας δάκρυα !!

    Αιματορραντισμένοι γύρω οι τοίχοι !! Ίσκιοι γεμίζουνε τα πρόθυρα, ίσκιοι γεμίζουν τις αυλές !! Πάνε κατά τη δύση, κατά το έρεβος !!

    Ο ήλιος εχάθηκε απ’ τον ουρανό και μαύρη καταχνιά τριγύρω απλώθη !!" ...

    Όποιος θέλει να γελάσει, μπορεί να το κάνει ελεύθερα ...Και άλλοι κάποτε που ξεκαρδίστηκαν ...στην κυριολεξία ...ξε-καρδίστηκαν και ξε-κοιλιάστηκαν όταν δεν το περίμεναν.

    Μέχρι να συμβεί αυτό, θα περιμένουμε το εθνικό μας "χοντροκεφάλαιο" να βγάλει διάγγελμα, για να υποδείξει στους Έλληνες τι πρέπει να ψηφίσουν για να "σωθούν" ...

    Θα περιμένουμε το παλικάρι να σκουπιστεί από τα λάδια και την τσίκνα, για να μιλήσει ...Να σταματήσει ο "μνηστήρας" να μασάει, για ν' αρχίσει να μιλάει.


    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




    Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «δημιουργία, ξανά!»

    Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 στην Πλατεία Κεραμεικού (Γκάζι) στις 20:00 ο συνδυασμός «δημιουργία, ξανά!» σας καλεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του.

    Ομιλητές: Στέφανος Μάνος, Θάνος Τζήμερος

    Ελάτε να ενώσουμε τη φωνή μας!

    Πλατεία Κεραμεικού (Γκάζι) - δίπλα στον Σταθμό Μετρό Κεραμεικού, Περσεφόνης & Βουτάδων.

    Συνασπισμός «δημιουργία, ξανά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mr Βενιζέλο,
    τα πολλά λόγια είναι φτώχια,
    κι επειδή όπως πάντοτε διαλαλούσατε πως οι αποφάσεις σας ήταν συλλογικού χαρακτήρα, τότε θα μπορούσαμε με βεβαιότητα να πουμε οτι,

    «Αυτός που κρατά τη σκάλα είναι εξ ίσου ένοχος με τον κλέφτη»

    Κλείστο ρε το ρημαδι απο βδομάδας, αν δεν έχει κλείσει μόνο του και πήγαινε ρε χαζέ σε κανένα ερημονήσι να ησυχάσεις κι εσυ κι εμείς και η Φωφώ.

    Α! και πού 'σαι, πάρε και τον Καρχιμάκη μαζί να σου λέει κανένα ψέμα να περνάει η ώρα σας.


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. KYΡΙΕ ΒΟΓΛΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΑΙ.ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ.ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα μνημόνια μας χρεωκόπησαν. Με ποιά χρεωκοπία μας φοβερίζουν τώρα ;

    Εχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο ανεκδιήγητος Γ.Παπανδρέου και η παρέα του, έβαλαν τη χώρα στο τούνελ του ΔΝΤ και την παρέδωσαν έτοιμη και εύκολη βορά στους διεθνείς τοκογλύφους.
    Στη διάρκεια των δύο αυτών επώδυνων για τη χώρα και τους πολίτες χρόνων, ακούγαμε συνέχεια από τους κυβερνώντες ότι αυτό που έκαναν ήταν μονόδρομος και υποχρεωτική επιλογή γιατί αν δεν το κάναμε, η χώρα θα χρεωκοπούσε με τα ακόλουθα καταστροφικά για το έθνος, τη χώρα και τους πολίτες αποτελέσματα :

    ♦ Δεν θα υπήρχε επάρκεια φαρμάκων και τροφίμων.

    ♦ Η ανεργία θα έφτανε στο 30%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις θα έπεφταν στα 200 ευρώ.

    ♦ Η εγκληματικότητα με ληστείες και δολοφονίες για την εξεύρεση των προς το ζείν, θα έφτανε σε υψηλά επίπεδα.

    ♦ Οι καταθέσεις θα δεσμευόταν ή και θα χανόταν.

    ♦ Τα εθνικά θέματα θα εγκαταλείπονταν βορά στους εχθρούς μας.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία θα διαγραφόταν από το ελληνικό λεξιλόγιο.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας θα ξεπουλιόταν αντί «πινακίου φακής».

    Ας δούμε τώρα ποια είναι η κατάσταση της χώρας και των πολιτών σήμερα, μετά από τα δύο χρόνια εφαρμογής αυτής της «υποχρεωτικής», «μονόδρομης» και «διασωστικής» πολιτικής :

    ♦ Φάρμακα δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν σήμερα ανθρώπινες ζωές. Οι ασφαλισμένοι ασθενείς καλούνται να πληρώνουν εξ ολοκλήρου την αξία των πολύ ακριβών φαρμάκων, τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν κατεβεί σε επίπεδα φτώχειας και πλήρους εξαθλίωσης.

    Επι πλέον οι ...
    εισαγωγές εχουν ήδη πρόβλημα, χωρίς χρεωκοπία, αφού ολες οι ξένες εταιρίες δεν παραδίνουν πλέον προϊόντα στην Ελλάδα παρά μόνο με πληρωμή με μετρητά. Και αφού λεφτά δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν και φάρμακα και τρόφιμα.

    ♦ Η ανεργία είναι ήδη, με βάση τα επίσημα στοιχεία, στο 22% ενώ ανεπίσημα και με πραγματικά δεδομένα, φτάνει στο 30%, αφού σε κάποιες περιοχές και για τις νέες ηλικίες, ξεπερνάει και το 40%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν είναι ακόμη στα 200 ευρώ, αλλά είναι στα 400 ευρώ, Εχει καμμία διαφορά για τον εργαζόμενο πολίτη και τον οικογενειάρχη αν καλείται να ζήσει με 200 ή 400 ευρώ ; Δηλαδή κατά τη λαϊκή ρήση «τι τον έκαψες, τι τον παλούκωσες», αφού και με τον έναν τρόπο και με τον άλλον πεθαίνεις.

    ♦ Η εγκληματικότητα είναι ήδη σε ανεξέλεγκτα επίπεδα, με εγκληματικές πράξεις που φτάνουν στο έγκλημα για μερικά ευρώ. Και οι αυτοκτονίες πολιτών γιατί δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, να έχουν γίνει καθημερινή είδηση.

    ♦ Οι καταθέσεις των μικρομεσαίων έχουν ήδη χαθεί, αφού η οικονομική εξαθλίωση που υφίστανται δύο χρόνια τώρα, τους ανάγκασαν να τις αποσύρουν και να τις διθέσουν για την επιβίωση των οικογενειών τους, ή την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

    ♦ Τα εθνικά θέματα είναι ήδη ανύπαρκτα για τους Ελληνες πολιτικούς, με αποτέλεσμα να έχει στηθεί ένα οργιαστικό πάρτυ των εχθρών γειτόνων μας (Τουρκία, Σκόπια) εις βάρος εθνικών δικαιωμάτων μας που απορρέουν από διεθνείς συνθήκες.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία έχει εκχωρηθεί πλήρως στους δανειστές μας και δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης περί αυτού.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας έχει αρχίσει ήδη να ξεπουλιέται και η διαδικασία αυτή προβλέπεται να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται στις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ… Εφοπλιστές ΛΕΝΕ: Εάν μας φορολογήσετε, θα φύγουμε??

    Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω εκτεθέντα, ποιά διαφορά θα μπορούσε κανείς να διαβλέψει μεταξύ της υφιστάμενης κατάστασης στη χώρα και αυτής που θα ήταν αποτέλεσμα μιας χρεωκοπίας ;
    Καμμία, λέμε εμείς.

    Και αυτοί που δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση παραδίνοντας τη χώρα στους δανειστές μας, τολμούν και ζητούν σήμερα την ψήφο μας για να συνεχίσουν.

    Θα τους την δώσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Την πρώτη όταν έλεγες «αρχηγιές» τη νύχτα που έχασε ο Γιώργος από το μπ⓪υχ€σα τον Κωστάκη. Και τη γλυτώσατε φθηνά, χάρη στις βλακείες της νέας δημαγωγίας. Θα χατε από τότε διαλυθεί.

    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ; ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μην σας παραμυθιαζουν φιλοι μου.

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξαναδειτε δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,αδειες κλπ

    Αυτα θεσπιστηκαν "μπηκαν" απο τον αειμνηστο Ιωαννη Μεταξα και μονον με καποια τετοια "ανωμαλη" ΟΜΑΛΩΤΑΤΗ κατασταση μπορουν να .."ξαναμπουν"!!

    Με "δημιο"κρατια ξεχαστε τα!!!

    Εγω ταχω διαγραψει .

    Το μονο που θα με παρηγορουσε ,το μονον που θα με εκανε να αισθανθω καπως ευχαριστα ,να μου καταλαγιασει την οργη,το μισος, την απεχθεια,το θυμο μου ειναι να δω κρεμασμενα καποια σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ..

    Να δω το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ μαζι με το μαμουνι παπακωνσταντινου και το γατί λοβερδο κρεμασμενα στο ιδιο δενδρο ..

    Η γλωσσα τους να κρεμεται εξω και τα αθλια κουφαρια τους να αιωρουνται ,μεχρι να τα φανε τα κορακια...

    Και επεται συνεχεια ..
    Ο καταλογος των σκυλιων της αλητοσυμμοριας πασοκ που πρεπει να εκτελεστει με κρεμαλα ειναι μακρυς...

    Λοιπον:

    Χρυση Αυγη δαγκωτο.

    Να εχω καποιες ελπιδες να πραγματοποιηθει η επιθυμια μου..

    Χρυση Αυγη δαγκωτο ειπαμε...

    Ευχαριστω φιλοι μου .
    Ολοι μαζι Χρυση Αυγη.
    Να παρει 40%..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ .

    ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ .


    ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ .

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΧΑΡΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΩΔΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑΣ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΨΑ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

    Οι εκλογές είναι η αναμέτρηση της ελπίδας με τον φόβο, δήλωσε ο Α.Τσίπρας στον «Εθνικό Κήρυκα»

    Νέα Υόρκη
    Στις εκλογές κρίνεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει δεσμευμένη σε μια πολιτική ύφεσης ή αν θα αντιμετωπίσει την κρίση με μια ολοκληρωμένη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης.

    Αναφερόμενος στα βασικά στοιχεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του σημείωσε ότι «εκλογικός μας στόχος είναι με το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου να ανοίξει ο δρόμος για μία κυβέρνηση της Αριστεράς, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.

    » Προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης αυτής θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου, η επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές και η υλοποίηση ενός σχεδίου ανόρθωσης, με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική σταθεροποίηση.»

    Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την εκλογική αριθμητική της 17ης Ιουνίου. Την Κυριακή μιλάει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Εμείς ζητάμε ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή. Ζητάμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρωτιά. Και τα μηνύματα που παίρνουμε από την επαφή μας με τον απλό κόσμο είναι περισσότερο από αισιόδοξα.»

    Όσον αφορά τα «άμεσα κυβερνητικά σχέδια» σε περίπτωση που σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «πέρα από την άμεση έναρξη του διαλόγου με τους εταίρους μας, υπάρχουν μια σειρά από άμεσα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Θα μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό τις σπατάλες του κρατικού μηχανισμού εξουσίας, δημιουργώντας ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα.

    » Εννοείται ότι θα καταργήσουμε τις στρατιές συμβούλων στα υπουργεία, τους αργόμισθους και χρυσοκάνθαρους της εξουσίας στις ΔΕΚΟ. Θα ξεκινήσουμε άμεσα τη συγκρότηση περιουσιολογίου. Και για λόγους συμβολικούς θα το ξεκινήσουμε από όσους θα στελεχώνουν τον κυβερνητικό μηχανισμό, ώστε να είναι σε πλήρη διαφάνεια για συγκρίσεις τα περιουσιακά τους στοιχεία πριν και μετά τη θητεία τους σε κυβερνητικές θέσεις. Θα περικόψουμε στο μισό τους υπουργικούς μισθούς και θα περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατόν τους έμμισθους συνεργάτες και τους αστυνομικούς συνοδούς που διατίθενται σε υπουργούς και βουλευτές».

    Απαντώντας σε ερώτηση για την ομογένεια της Αμερικής, εξέφρασε την άποψη ότι «οι ελληνικές κοινότητες, όπως και οι ομοσπονδίες τους στο εξωτερικό, πρέπει να είναι αυτόνομες και δημοκρατικά οργανωμένες. Η δική σας Κοινότητα παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Όχι μόνο γιατί διατηρεί ζωντανή σε έναν ξένο τόπο την ελληνική πολιτισμική ιδιαιτερότητα, αλλά και γιατί αποτελεί κέντρο προβολής της ελληνικής γλώσσας, του ελληνικού μας πολιτισμού και των εθνικών μας θεμάτων.»

    Τέλος ρωτήθηκε και για το εάν προγραμματίζει κάποια επίσκεψη στις ΗΠΑ για επαφές στην Ουάσιγκτον, αλλά και με την ομογένεια.

    «Θα μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας μετά τις 17 Ιουνίου. Ελπίζω το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι τέτοιο ώστε να μας δοθεί σύντομα αυτή η ευκαιρία» είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. £ύριζα.... ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ:

    1. Οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ= Η συνιστώσα των κουκουλοφόρων.

    2. Τα ορφανά του Στάλιν= Τα ορφανά του Λενιν= Λαφαζάνης & ΣΙΑ

    3. Ρένα Δούρου= Ότι αρπάξωμεν καλόν είναι= Ο Άκης πίσω από τα σίδερα κι' αυτή δροσίζεται με νερό "ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"

    4. Ζωή Κωνσταντοπούλου= Αμμαρτίες γονέων...= Εμείς τι φταίμε;

    5. Γιάννης Δραγασάκης= Ένας κούκος δεν φέρνει το μπάχαλο..

    6. Αλέξης Τσίπρας= Το αγοράκι με τα σπίρτα & τις μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τον κακο σου τον καιρο παλιομαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση