GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε διαζύγιο ο Ντομινίκ Στρος Καν...

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ και θεωρούμενος ως σίγουρος επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, μετά την πολιτική του καριέρα, είδε να μπαίνει άδ...

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ και θεωρούμενος ως σίγουρος επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, μετά την πολιτική του καριέρα, είδε να μπαίνει άδοξο τέλος και στην οικογενειακή του κατάσταση, ένα περίπου χρόνο μετά την σύλληψή του για βιασμό στη Νέα Υόρκη...
Αν και η υπόθεση με την καμαριέρα του Sofitel αποδείχθηκε (τουλάχιστον) φιάσκο, τον Μάιο του 2011, προκάλεσε μία αλυσιδωτή αντίδραση από αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατηγόρησαν τον Στρος-Καν ότι χρησιμοποίησε χρήματα και βία για να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους.
Ένα χρόνο μετά, η σύζυγός του Αν Σινκλέρ, που είχε σταθεί δίπλα σου σε όλη αυτή την περιπέτεια, φαίνεται ότι ολοκλήρωσε το ρόλο της και πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει και ζει σε ξεχωριστές κατοικίες, σύμφωνα με το Reuters.
Ένα φιλικό του πρόσωπο ανέφερε στο Reuters ότι ο Στρος-Καν έχει πέσει σε κατάθλιψη, από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται επαγγελματικά και όχι μόνο.
Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα στο γαλλικό Τύπο στα οποία αναφερόταν ότι η Σινκλέρ «πέταξε έξω από το σπίτι» τον Στρος-Καν, μετά από 20 χρόνια γάμου και ένα εντυπωσιακό φινάλε...

2 σχόλια

  1. Και φυσικα τιμωρια ειναι και αυτη που δεν την λενε.

    Λοιπον γαμουσε το ηλιθιο βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ ο γερο μερμπαμτης..

    Το ηλιθιο βλημα βλακογιοργο της τσαντ ως γνωστον δεν καταλαβαινει απο τετοια.
    Τι απο πισω τι απο μπροστα,το ιδιο ειναι για αυτο το αχρηστο..

    Λοιπον Στρος Καν ,γαμουσες αυτο το αχρηστο βλακογιοργο και οντας προεδρος του ΔΝΤ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ μια ολοκληρη χωρα. Την Ελλαδα.

    Χαιρομαι πουστη γαμω τη φυλη σου που βρισκεσαι σε αυτη την κατασταση τωρα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση