GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχουν και οι πάσχοντες από ψυχικές ασθένειες...

Από τον  ΘΑΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ. Το πρόβλημα με την χορήγηση φαρμάκων έχει πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις. Δίκαια υπάρχει ενδιαφέρο...

Από τον  ΘΑΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ.
Το πρόβλημα με την χορήγηση φαρμάκων έχει πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις. Δίκαια υπάρχει ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας καρκινοπαθείς. Άλλωστε είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα ώστε να προστατευθεί αυτή η ευαίσθητη ομάδα πασχόντων.
Παρόλα αυτά υπάρχουν κι άλλες ασθένειες που απαιτούν χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής. Σε τέτοιου είδους σύνολα ανήκουμε κι όσοι πάσχουμε από ψυχικές ασθένειες. Η μεγάλη μας πλειοψηφία, μετά από μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, των οικογενειών μας και προπάντων των ίδιων, καταλήξαμε σε συγκεκριμένες θεραπείες που μας καθιστούν πλήρους λειτουργικούς ώστε να είμαστε χρήσιμοι στους εαυτούς μας και την κοινωνία. Εργαζόμαστε, έχουμε οικογένειες, κοινωνική ζωή και με απλά λόγια κάνουμε ότι κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Οι διάφορες υποτροπές συμβαίνουν στην ισχυρή τους πλειοψηφία λόγω διακοπής της φαρμακευτικής αγωγής. Οι γιατροί θεωρούν πρώτιστο ζήτημα την ομαλή λήψη της από τον ασθενή και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ακόμα κι αν ο πάσχων είναι σε άριστη κατάσταση πρέπει να βλέπει τον ψυχίατρο του τουλάχιστο μία φορά το μήνα.
Δυστυχώς σε πραγματικό χρόνο υπάρχει πρόβλημα και με τα φάρμακα αλλά και την ψυχοθεραπεία μας, σε μια εποχή που λόγω της οικονομικής κρίσης τα περιστατικά έχουν πολλαπλασιαστεί. Ως γνωστόν τα φάρμακα απαιτούν καταβολή υψηλών ποσών μετρητών κάτι που ισχύει και για την ψυχοθεραπεία. Ο ΕΟΠΠΥ ακόμα δεν έχει καταλήξει σχετικά με την ψυχοθεραπεία.
Αν δεν λυθούν άμεσα τα προαναφερόμενα προβλήματα τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά και για εμάς τους πάσχοντες αλλά και για την κοινωνία. Ψυχρά θα μπορούσα να πω ότι θα κυκλοφορούμε ανάμεσα σας βρισκόμενοι σε ψυχωσικά επεισόδια ότι κι αν συνεπάγεται αυτό για την Ελληνική κοινωνία.
Για να αποτρέψουμε τέτοιου είδους εξελίξεις πρέπει άμεσα να λυθούν τα προβλήματα και με την φαρμακευτική αγωγή αλλά και με την ψυχοθεραπεία.

7 σχόλια

  1. Σαμαροπασόκηδες
    Κι’ η άτιμη γενιά σας
    Καταραμένοι νά ΄σαστε
    Εσείς και τα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρ. Δούρου-ΣΥΡΙΖΑ: Λεφτά υπάρχουν!!
    Γρήγορα πήρε μαθήματα από τη Λούκα
    η Ρένα...και γιατί να μην πάρει άλλωστε ;

    Αφού τα ζώα θα το πιστέψουν πάλι μιας και έχουν ξεχάσει που τους οδήγησε το ίδιο σύνθημα πριν 2 χρόνια
    Αλλά...σε τι νόμισμα υπάρχουν;;
    ------------------------------


    Βίντεο: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει
    ΚΑΙ τον πόλεμο στο Αφγανιστάν...
    Απόλαυση!
    Απορώ πως κρατιέται ο Μάνεσης και δεν λύνεται στα γέλια όπως ο Άδωνις ακούγοντας το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι θα σταματήσουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν:

    ΣυΡιζA Σταματά Πόλεμο Αφγανιστάν!!
    Επίδομα Λάθρο!! 4Jun12.
    Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιούν 2012 από Evonymos

    ---------------------------------
    Άμα είσαι "Προοδευτικός" κρύβεται;;;
    Σκουλαρίκια έχουν και οι ΜΗ προοδευτικοί στις μέρες μας...
    Τέτοιες δημοσιεύσεις όμως στο Facebook δεν κάνει όποιος και όποιος...
    Πόσα κιλά "προοδευτικός" πρέπει να είσαι για να προκαλείς τους άλλους έτσι ;;;

    Βλέπουμε ο "προοδευτικός" Γ. Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μας κάνει Κούβα η Βόρεια Κορέα διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ αυξάνοντας τη φορολογία τους και βάζοντας ποσοστά επί του ΤΖΙΡΟΥ σαν εισφορές , κοινοποιεί στο Facebook αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που ποδοπατά τον Ιησού Χριστό!!!!

    Τόση "προοδευτικότητα" είχαμε καιρό να δούμε!!!
    Αν πάρει πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ όμως στις 17 -06 -12 τότε ίσως να είναι μία καθημερινότητα αυτό το δείγμα που μας έδωσε...

    ΤΟ Απίστευτο καραγκιοζιλίκι και κόμπλεξ από τον γραφικό Μηλιό του ΣΥΡΙΖΑ !
    Ντροπή και αίσχος.
    Ο γελοίος ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λύσει τα προβλήματά μας διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ, αφού θα τους αυξήσει τη φορολογίας στος 60-70%, κοινοποιεί αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που...ποδοπατά τον Ιησού Χριστό!!!!

    Ρε γελοίε γιατί προσβάλεις τους υπόλοιπους που πιστεύουν και θες να τους υφαρπάξεις τους ψήφους;;

    Εμείς δημοσιεύουμε φωτογραφίες που να σφυροκοπούμε το κεφάλι του ινδάλματός σου του Κάστρο ή του Στάλιν;;;

    Καραγκιόζη !!..μάλλον κλόουν, στην διεθνιστική!

    Διερωτομαι πως κυκλοφορει στη πιατσα ο Μηλιος με αυτη τη φατσα που εχει.
    Μου θυμιζει μανιακο που παιζει σε ταινια cult της δεκαετιας του 1970.

    Για τη δε κορη του Κωνσταντοπουλου και τη Δουρου, η οψη τους δειχνει οτι κανανε πολλες καταχρησεις στα νιατα τους ...


    ΑΘΕΟΙ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι άχρηστοι μπαχαλάκηδες τα ρεμάλια
    του.. ΤΣΙΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φόβος πτώχευσης, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, είναι σήμερα διάχυτος, με δική σας ευθύνη.

    Αν, το Μάιο του 2010 γινόταν πτώχευση, οι Έλληνες θα άντεχαν, γιατί τότε είχαν και αποταμιεύσεις και αντοχές. Τώρα, έχοντας χάσει τη δουλειά τους ή έχοντας χάσει τα μισά εισοδήματά τους ( μισθούς, συντάξεις ) και τα εφάπαξ, έχοντας χάσει μεγάλο μέρος των καταθέσεών τους, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια πτώχευση! Εσείς τους εξαθλιώσατε και τους φέρατε σε σημείο να μην μπορούν να σταθούν, σε ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από το Ευρώ. Η κατάρρευση των ταμείων, με τη μείωση των εισερχόμενων εσόδων, είναι δικό σας κατόρθωμα, λόγω ύφεσης και τεράστιας ανεργίας. Τώρα δεν μπορεί η τρύπα να καλυφθεί ούτε με νέα δάνεια, οδηγήσατε τη χώρα να κηρύξει στάση εσωτερικών πληρωμών προς τους πολίτες 7 δισ. ευρώ και στην απελπιστική κατάσταση του ΕΟΠΠΥ, να μην έχουμε γιατρούς και φάρμακα, αλλά και να μη μπορούμε να τα "αγοράσουμε" λόγω της ΗΛΙΘΙΑΣ οικονομικής σας πολιτικής, που δεν είχε ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ούτε μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση. Τα κάνατε θάλασσα και φέρατε τη χώρα στο "χείλος του γκρεμού" και πρέπει άλλοι να βγάλουν τα "κάστανα από τη φωτιά". Τώρα, μετά από 2 χρόνια, μια πτώχευση θα ήταν καταστροφική. Δικαιώθηκε, λοιπόν, καλώς ή κακώς, ο κ. Σαμαράς που σας προειδοποιούσε ότι το μείγμα πολιτικής είναι αδιέξοδο. Με τόσα χαράτσια και τόσους φόρους, τα ταμεία του Κράτους είναι άδεια.
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ των νέων φορολογικών δηλώσεων!Με τα δύο χέρια ( ανοιχτά )
    Ασφαλώς, και θα ψηφίσουμε ΝΔ για να γλιτώσουμε τη χώρα από την ολική καταστροφή, λόγω πανικού, εξαιτίας του νεφελώματος Σύριζα.
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ του χαρατσιού στη ΔΕΗ και των άλλων 4 φόρων στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Με τα δύο χέρια (ανοιχτά ).
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ των πετσομμένων μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, του μπάχαλου στις Πανελλαδικές ! Με τα δύο χέρια ( ανοιχτά )!
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ της ηθικής αυτουργίας σε θανάτους χιλιάδων συμπατριωτών μας ( αυτοκτονίες, καρδιακά, εγκεφαλικά, εμφάνιση ανιατων ασθενειών κλπ ). Με τα δύο χέρια ( ανοιχτά) !
    Κι, όπως σωστά επισημαίνετε, βλέπετε αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες, δηλαδή μαζική μετακίνηση κεντρώων ψηφοφόρων από τις παρυφές της Αριστεράς μέχρι τη Δεξιά, προς τη Νέα Δημοκρατία, επειδή το ΝΑΙ σε όλα το δικό σας ήταν καταστροφικό, αλλά και το ΟΧΙ σε όλα του Σύριζα- Καμμένου είναι το ίδιο καταστροφικό. Άρα, εσείς με τις 2χρονες αθλιότητές σας, προβάλλεται ως Μέση Λύση, τη Νέα Δημοκρατία, γιατί δεν δείχνετε ίχνος μεταμέλειας, ακόμα και προς τους ψηφοφόρους σας, που ρημάξατε, εξευτελίσατε, ταπεινώσατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - Το υπουργείο καλεί να εφαρμόζεται ο νόμος, χωρίς να λογαριάζουν ποιόν έχουν απέναντί τους
    - Το δημόσιο θα παίρνει τις αμοιβές των ελ. επαγγελματιών εάν αυτοί χρωστούν στο δημόσιο
    - Τηλεφωνική ενημέρωση οφειλετών που πρόκειται να χάσουν τη ρύθμιση
    - Ιδιοκτήτης ακινήτου που παίρνει ενοίκιο εάν χρωστάει στο δημόσιο, το ενοίκιο θα το παίρνει κατευθείαν το δημόσιο
    - Ποινικές διώξεις σε περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 5.000 ευρώ

    Με τα έσοδα να κατακρημνίζονται, το υπουργείο Οικονομικών με νέα κατεπείγουσα εγκύκλιο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά την απόλυτη ενεργοποίηση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, προκειμένου να εισπραχθούν μέχρι το τέλος του χρόνου τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά 45 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμα οφειλόμενα προς το δημόσιο.

    Από την εγκύκλιο αυτή φαίνεται πως το υπουργείο Οικονομικών θα εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα προκειμένου να βάλει χρήματα στο ταμείο, αδιαφορώντας για το πώς οι πολιτικές μέχρι τώρα έχουν φέρει στα όρια της εξαθλίωσης τους έλληνες πολίτες. Αλλά προφανώς αυτό δεν μετράει ως οικονομικό μέγεθος η τραγική δηλαδή κατάσταση των πολιτών, παρά μόνο το ρευστό.

    Με δέκα λοιπόν τρόπους το υπουργείο θα "κυνηγήσει" τους οφειλέτες προς το δημόσιο οι οποίοι είναι οι εξής:

    Με κατασχέσεις καταθέσεων, ακινήτων, αυτοκινήτων, μισθών, συντάξεων ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων, αλλά και με ποινικές διώξεις απειλούνται πλέον εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

    Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να εισπράξει ληξιπρόθεσμα χρέη 400 εκατ. ευρώ έως το τέλος Ιουνίου και άνω των 2 δισ. ευρώ συνολικά έως το τέλος του έτους. Για το λόγο αυτό, το υπουργείο εξέδωσε επείγουσα εγκύκλιο με εντολές προς τους εφόρους να προχωρήσουν άμεσα σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης περιουσιακών στοιχείων και εισοδημάτων οφειλετών του Δημοσίου, οι οποίοι δεν ρύθμισαν τα χρέη τους.

    Βάσει των αναλυτικών οδηγιών που δίδονται με την εγκύκλιο, οι Εφορίες θα πρέπει να «κυνηγήσουν» κατά προτεραιότητα όσους οφειλέτες εισπράττουν ενοίκια ή κατέχουν πολυτελή αυτοκίνητα ή είναι δικαιούχοι απαιτήσεων από άλλα πρόσωπα, καθώς και όσους οφείλουν πάνω από 3.000 ευρώ και κατέχουν ακίνητη περιουσία. Το υπουργείο ζητεί ακόμη και την άμεση κατάσχεση ποσών που βρίσκονται σε τραπεζικές καταθέσεις των οφειλετών του Δημοσίου, τη διενέργεια αυτεπάγγελτων συμψηφισμών απαιτήσεων των οφειλετών κατά του Δημοσίου με τα υφιστάμενα βεβαιωμένα χρέη τους (έστω και εάν αυτά τελούν υπό αναστολή), καθώς και την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος οφειλετών με χρέη άνω των 5.000 ευρώ. Μαζί με τους οφειλέτες, οι Εφορίες θα πρέπει να ελέγξουν και την περιουσιακή κατάσταση των συνυπόχρεων (συγγενικά πρόσωπα, συνεργάτες κ.α.)

    Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών δίνει εντολή στις εφορίες να συμψηφίζουν αυτόματα (χωρίς δηλαδή να ειδοποιηθεί ο οφειλέτης) βεβαιωμένους φόρους (ΕΤΑΚ, ΦΑΠ, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος κ.λπ.) με ποσά που δικαιούται να εισπράξει ο φορολογούμενος από το δημόσιο (επιστροφή φόρου, ΦΠΑ κ.α.)

    Σύμφωνα με την εγκύκλιο, αρχικά οι εφορίες θα πρέπει να ειδοποιούν τους οφειλέτες (τηλεφωνικά, με email κ.α.) για τα χρέη και τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης και εάν οι φορολογούμενοι επιλέξουν να μην ρυθμίσουν τα χρέη τους τότε οι εφορίες θα πρέπει να προχωρήσουν στα εξής μέτρα:

    - Κατασχέσεις ακινήτων και αυτοκινήτων για όσους χρωστούν από 3.000 ευρώ και άνω. Οι κατασχέσεις πρέπει να γίνονται με στόχο την άμεση είσπραξη της οφειλής και όχι απλώς μόνο για διακοπή της παραγραφής της παράβασης.

    - Πλειστηριασμούς σπιτιών και οικοπέδων που έχουν ήδη κατασχεθεί

    - Ποινικές διώξεις για όλους όσοι χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάλεσμα Τσίπρα σε Σαμαρά για ντιμπέιτ «ακόμα και με τον Γ.Μιχελάκη συντονιστή»

    Αθήνα

    Nέα πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά «να σταματήσει επιτέλους να κρύβεται και να φυγομαχεί από την δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση και να εμφανιστεί και να δεχθεί τη δημόσια αντιπαράθεση χωρίς προκατασκευασμένους μονολόγους» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια ομιλίας του στην Ελευσίνα.

    «Ας ορίσει ακόμη και τον κ. Μιχελάκη, δεν έχω αντίρρηση» είπε χαρακτηριστικά, «αρκεί να εμφανιστεί και να δεχθεί να αντιπαρατεθούμε ζωντανά σε μια ουσιαστική και όχι τυποποιημένη αντιπαράθεση».

    Στην ομιλία, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ακόμη πιο αισιόδοξος για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είπε ότι στις 17 Ιουνίου «φεύγουν, χέρι-χέρι, για να ησυχάσει ο λαός και να αλλάξει πορεία ο τόπος».

    Εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας είπε ότι «ο λαός έγειρε την πλάστιγγα οριστικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΥΓ. Όσο για τον δεξιό πούσταρο, που με αποκαλεί πασόκο, να τον πληροφορήσω, ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ψηφίσει πασόκ!!

    Από το 89 που έχω δικαίωμα ψήφου, ψηφίζω ανελλιπώς ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ!! Τη δεκαετία του 80 ήμουν κνίτης και σιχαινόμουν τόσο τον δεξιό λαϊκισμό του πασόκ, όσο και της νουδούλας, κατάλαβες φλώρε του ξεπεσμένου δικομματισμού;;;;

    Το κουτόχορτο «Τσοβόλα δώστα όλα» και το «100.000 καινούρια αυτοκίνητα» του Μητσοτάκη, ηχούσε εύηχα μόνον στα δικά σας πρωτόγονα αυτιά και το τρώγατε ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ, ξεπεσμένα καταστροφικά φαντάσματα - δεξιοί και πασόκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση