GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του επιτέθηκε με δρεπάνι ενώ φωτογράφιζε τη φύση...

Όταν ο 22χρονος Scott Cullen από τη Βρετανία επισκέφθηκε την εξοχή της Ουαλίας για να φωτογραφίσει την άγρια πανίδα της περιοχής, δεν φαντα...

Όταν ο 22χρονος Scott Cullen από τη Βρετανία επισκέφθηκε την εξοχή της Ουαλίας για να φωτογραφίσει την άγρια πανίδα της περιοχής, δεν φανταζόταν ποτέ αυτό που θα ακολουθούσε.
Τον πλησίασε ένας 63χρονος ντόπιος και, κρατώντας ένα δρεπάνι στο χέρι του, τον κατηγορούσε ότι είναι ληστής και τον απειλούσε πως θα τον αποκεφαλίσει.
«Στην αρχή μου έλεγε πόσο κοφτερό είναι το δρεπάνι του και ότι θα μου κόψει τα άκρα ένα προς ένα. Πήγε να με χτυπήσει, αλλά πρόλαβα να σκύψω και ένιωσα το δρεπάνι σε απόσταση αναπνοής. Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και ξέφυγα από τον μανιακό άνδρα», δήλωσε ο Scott Cullen.
«Στο παρελθόν, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα από αγνώστους και σκέφτηκε ότι 22χρονος ήτα ληστής. Η υπομονή του είχε εξαντληθεί και έχασε τον έλεγχο», δήλωσε ο δικηγόρος του 63χρονου.
Ο τελευταίος καταδικάστηκε σε ένα έτος φυλάκισης, υπό τη κατηγορία για κατοχή επικίνδυνου όπλου σε δημόσιο χώρο και πρόκληση σωματικής βλάβης.

3 σχόλια

  1. Εγω ψηφισα ηδη Χρυση Αυγη..

    Μακαρι να πιασει 50% και απο αυριο να αρχισουμε την ..καθαριοτητα!

    Πρωτα το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ και το μαμουνι παπακωνσταντινου.
    Απο το ενα ποδι κρεμασμα αναποδα σε ενα δενδρο και αστους εκει να ψοφησουν..
    Κατεβαινει το αιμα στο κεφαλι και ο ψοφος επερχεται αργα αργα,ισως κρατησει 72 ωρες..

    Μετα εχουν σειρα τα αλλα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση