GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεχάγκελ: Μην υποτιμάτε τους Έλληνες!

«Μην υποτιμάτε τους Έλληνες!», προειδοποιεί ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ, μιλώντας στην γερμ...


«Μην υποτιμάτε τους Έλληνες!», προειδοποιεί ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Bild για τον επικείμενο αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ελλάδας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο κ.Ρέχαγκελ επισημαίνει ότι «οι Έλληνες αγωνίζονται κατά τρόπο παρόμοιο με αυτόν του 2004, με τεράστιο πάθος και ταυτόχρονα εξασφάλιση της άμυνας» και δηλώνει ότι την Παρασκευή η καρδιά του θα είναι μοιρασμένη.
«Ήμουν, στο κάτω κάτω, ο προπονητής τους για εννέα χρόνια», εξηγεί και αναφέρει επιπλέον ότι η αναπάντεχη επιτυχία στο «Euro 2012″ είναι ευεργετική για την ελληνική ψυχή, καθώς η χώρα περνάει οικονομική κρίση. «Είναι μια αίσθηση ευχαρίστησης για μια χώρα που περνάει δύσκολα», καταλήγει ο Γερμανός τεχνικός.

1 σχόλιο

  1. Τελευταια βλεπω σχεδον παντα το "αντιστασιακο" μανωλακη γλεζο διπλα και κοντα στο μαλακισμενο "τσιπρα" του συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)..

    Αναρωτιεμαι,τον κανανε .."μασκωτ"??

    Η μηπως ..(ξανα)θυμηθηκανε οτι το 1941 η το 1942 η το 1943 η το 1944 η καπου εκει τελος παντων ..κατεβασε την Γερμανικη σημαια??

    Μια νυκτα με φεγγαρι η χωρις φεγγαρι ,δεν τοχουν διευκρινισει ακομα ,ο μανωλακης ειπε οτι ειχε φεγγαρι ο μακαριτης Σιαντας οτι δεν ειχε και τελος παντων μυλος η υποθεση!!
    Μιλαμε για το .."επος" μιλαμε για την .."ηρωικη πραξη"!!!
    Βεβαιως σχεδιασης,κατασκευης ,διαφημησης και εκμεταλευσης απο το κουκουεξω Α.Ε ,οταν ο μανωλακης ηταν ..παιδι του!!
    Μετα οταν τσακωθηκαν το κκε απεσυρε τη διαφημηση ...
    Και τελευταια ουτε και το μανωλακης γλεζος τολμαει να ανεφερθει σε ...κεινη την μακρινη "απατηλη" νυκτα!!

    Ουστ ρεεε..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση